Avensis trukciojimas

Pradėjo Tuziukas, Sausis 13, 2011, 10:20:52 AM

« ankstesnis - sekantis »

Tuziukas

Sveiki. Norejau paklausti, vaziuojant kartkartemis buna jog masina sutrukcioja, dyzelis. Kuro ir oro filtrai pakeisti. siaip dazniausiai buna kai vaziuoji tarkim 3 begiu , atleidi akseleratoriu, ir ima ir sutrukcioja masina, taip lyg atsikistu kazkas, kai kuro nepaimtu. Arba sankryzoj duodi per pedala masina tokia padusus ima begetis ir nei is sio , nei is to pradeda masina gerai traukti. Gal kam yra taip buve? ytariate kazka? gal sakau turbina uzsikisusi nesukelia kokio slegio, ar ymanoma kad taip butu?

Minju

O gal kuro bake filtras(smulkus sietelis) kemšasi?

cu

arba filtras (bake arba kuro) arba turba :(

Aivis

Man irgi kartais buna ,kad sutrukčioja,bet taip buna gana retai,per savaite koki 1 syki,o gal rečiau ir tas trukčiojimas trunka 1 sekunde,kažkaip lygtais staigei  kas atjungtu kuro padavima ir vėl staigei paduotu kura.Nemanau,kad čia gali buti bėda su kuro filtrais,gal elekrtonika sustreikuoja:p
Gazas dugnas .......

milkas

man tas pats. klaida rode oro sratuto matuokle. pakeiciau, trauka pagerejo. bet ne 100 %

Tuziukas

CitataAivis parašė:
Man irgi kartais buna ,kad sutrukčioja,bet taip buna gana retai,per savaite koki 1 syki,o gal rečiau ir tas trukčiojimas trunka 1 sekunde,kažkaip lygtais staigei  kas atjungtu kuro padavima ir vėl staigei paduotu kura.Nemanau,kad čia gali buti bėda su kuro filtrais,gal elekrtonika sustreikuoja:p

va man butent tas pats..retai taip buna bet buna ..

Tuziukas

Citatamilkas parašė:
man tas pats. klaida rode oro sratuto matuokle. pakeiciau, trauka pagerejo. bet ne 100 %

ar smarkiai trauka pagerejo? matuokle randasi prie oro filtro ant slangos taip?

Henris

Nepmirksit tokios blogybes kaip EGR :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Aivis

CitataTuziukas parašė:
CitataAivis parašė:

va man butent tas pats..retai taip buna bet buna ..
Man tai traukia ,sakyčiau gerai,neturiu aš jiokiu nusiskundimu dėl traukos,tik va tas retas sutrukčiojimas buna:p
Gazas dugnas .......

Henris

Man buvo trukciojimai, kai grybavo turbo elektra valdoma slegio sklende, bet is kart ismesdavo check jei smarkiau susitampydavo, tai teko mazint slegi siek tiek, nes sake atstovybeje, kad nesumazindavo slegio, kai to reikadavo, zodziu sklende neuzsidarydavo kai reikejo. Bet tas susitampymas pas mane jausdavosi, kai isijungdavo turba...

anjo

man buvo taip pat.vargau ilgai,nes niekas nieko nerasdavo.kol neuzidege check lempute ir rado klaida P1251 Step Motor for turbocharger control Circuit (intermittent).ja panaikinus daugiau nieko daryti nereikejo masina vaziuoja iki siol puikiai

milkas

to tuziukas.
Baigesi trukciojimai, liko trukciojimas tik ant trecio begio. tai rezultate trauka atsistate, bet sakau ne 100 proc. nors dabar klaidu nemeta tai nzn ka daryt.. yra mintis nuvaryt i salona kur geresne diagnostika turi, bet tai ble ten uz ja 150 lt ir tada jau priburs kad reikkia kazka keist, kas jau tukstanciais kainuos, tai kolkas nesiryztu sau nuotaikos gadintis.

Tuziukas

Citatamilkas parašė:
to tuziukas.
Baigesi trukciojimai, liko trukciojimas tik ant trecio begio. tai rezultate trauka atsistate, bet sakau ne 100 proc. nors dabar klaidu nemeta tai nzn ka daryt.. yra mintis nuvaryt i salona kur geresne diagnostika turi, bet tai ble ten uz ja 150 lt ir tada jau priburs kad reikkia kazka keist, kas jau tukstanciais kainuos, tai kolkas nesiryztu sau nuotaikos gadintis.

man nujauciu ta pati beda kaip ir tau..ir taip pat galvoju apie salona, bet kai nuples tai rugstu bus..:(

milkas

Henris

Nevaziuokit i atstovybe, sulpaksit 100lt ir nieko nepasakys, trukciojimus jei nori patikrint ant kompo, reikia susirasti, kas turi kompa, kuri galima prijungti, ir tikrinti matavimo duomenis vaziuojant ir gaudant ta momenta, kai trukcioja, stebet kokie duomenys keiciasi, as taip tikrinau turbos slegi, isedom su meistru su laptopu i masina pasiekem didziausia sukimo momenta vaziuojant ir issiaiskinom kiek solorina prisuko turbos slegi, kad nedurniuotu turbo sklende, vietoj normatyvos gamintojo 1,1bar, buvo sumazinta iki 0,98bar, bet uztat jokiu slkendziu strigimu nebera ir jokiu check neuzsidegineja, galvoju ateiti pabandyt vel atstatyt i 1,1bar, paziuret kas darysis...
Kas Klaipedoje gali atlikti sia diagnostika zinau, bet klausimas ar klp jum aktualu :)