Avensis trukciojimas

Pradėjo Tuziukas, Sausis 13, 2011, 10:20:52 AM

« ankstesnis - sekantis »

milkas

bet db ryja dyzelio 11,5 l, su tais trukciojimais. tai cia kompas tiek rodo, dar litra manau dadesiu. bus 12-13 mieste. Cia kazkas sako, kad tiek turi but kol variklis neisyla, bet manau turi buti daug maziau :)

Taip kad bent jau man dignostika vistiek kvepia.

Henris

Man daba ziema sueda 10,5l, del to kad vazineju mieste, visada saltokas variklis, zemos pavaros del keliu bukles. (Cia realios sanaudos) kompas rodo 8,5l
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Naujokas

ee o tai gal galit isburt savo kristoliniais rutuliais kas yra kad apsukoms pasiekus 2K masina pradeda vibruot motoras trukciot? Perzengus siu apsuku diapozona viskas dingsta. Cia taip buna 5 begiu vaziuojant pastoviom 2K apsukom. Seip trauka, kuro valgymas viskas  normaliai. Visi filtrai pakeisti.

Tuziukas

hm..ydomu su tuo trukciojimu..:)

dtinas

henri, o kur Klaipedoje tvarkaisi savo dyzeli? Gali rekomenduoti kaip gerus specus?

Henris

dtinas: jei reikia kad su diagnostika meistras sestu i masina, tai Debreceno 1 (uz daugiaauksiu garazu) pravaziuoji tokius pravirus vartelius ir 2 ar 3 garazas. Teirautis Zydruno, diagnostik tikrai neblogai atlieka. O tvarkausi prie naujosios perkelos, is minijos g. pasukus link naujos perkelos, pavaziuoji apie 50m ir suki i aikstele, ta aisktele grizti atgal beveik iki minijos g. ir po kaire bus 3 garaziukai tokiam kieme. Cia teirautis Broniaus, pas ji tvarkausi vaziuokle, keiciu tepalus ir t.t. Tvarko jis ir variklius, bet tfu tfu kolkas manasis sukasi :)

dtinas

aciu uz atsakyma, Zydriu as gerai zinau, bet kompetencijos pas ji man nepakanka... Nors irangos prisipirkes tai neblogai.
Siaip, mano draugai, ir as, varom (jei kas rimtesnio) i Kauna remontuot masinu. Ten rimtus pazystu. Ir konsultacijos jei reikia ar patarimu, Kaune gausi be jokio spaudimo.
Del tepalu keitimo ir kitu remontu turiu savo drauga. Jis dirba prie Banginio netoli. Salia dirba ir elektrikas, kitas ir kompus turi, padaro ka tik reikia ir kokybiskai. Galeciau geriausiam draugui ji rekomenduot be jokios dvejones..

Henris

Dar viena zinau kuris diagonzuoja sulupes g. Saulius, bet jis man nelabai... Ir dar vienas kaip minejau Broniaus servisa, tai uz jo gatveleje, bet cia tik jis man rekomendavo, dar neteko apsilankyt. Matai kiti turi kompus, bet softas buna senesnis ir ne visi tie kompai Toyotas skaito...

dtinas

per daug nesipleciant, tai Zydrius yra Sauliaus mokinys :D, tik kad Saulius dar neturejo softo toyotai (pries metus) kai buvau pas ji. O siaip tai su smulkesniais gedimais mes pas Sauliu seima ir draugai. Va jei rimciau, tada tenka Kaunan.

Tuziukas

kazin o tas sutrukciojimas su masinos trauka negali buti susijes? nes ziuriu jog jau golfas lenke dyzelinis nesuprantu..ar cia taip toyota ir tetraukia??

Henris

dtinas: blogybe yra ta, kad nei Saulius nei Zydrius patys nekisa ranku prie remonto, jie tik diagnozuoja, o ju tie meistreliai tai krievom rankom. As tai pas viena is ju nusiskanuoju tik ir viskas tvarkausi (zinodamas klaidas) pas Broniu :)

dtinas

sutinku Henri.
Tuziukai, golfas golfui nelygu. Jei pas ji kokie 81 kw, tai tau be sansu ji pavyt. Jauciu gyva ir siplnesni nelabai paimtum.
O kad trukcioja ir del ko trukcioja, tai jau sake, reikia jungtis kompa ir isvaziuoti pasivazineti ir ziureti kas darosi. Logiska, kad jei kas negerai, tai ir trauka ne kokia bus.

sioma

Citatasioma parašė:
pas mane taspac budavo, o dar kartais gerai papaudus uzsidegdavo chekas ir masina tiesiog nustodavo traukt, poto uzvedi is naujo vel viskas atsistato ir vaziuoji toliau. problema buvo "salenozoide" berods taip ta detale vadinasi. jinai reguliuoja kada turbina turi ysijugt, problema buvo ta kad kai reikia turbina neysijungia o pasiekus apsukas iki ~2,2 turbina raudavo kaip isprotejus :) o chekas uzsidegdavo ir automobilis stodavo nes kompas rasdavo klaida, isjungus ir yjungus visos problemos issispresdavo ir klaidos atminty nelikdavo todel automobilio diagnostika nieko gero nepasake. zodziu pakeiciau salenoida ir visos bedos issisprende ;) turbina pradeda veikt nuo 1,8 apsuku,labai tolygei ir greit begejas  

Tuziukas

hm..tai tokiu atveju slieku rasti ytariu nelengva..

Hausas

Gal galit patart, kur geriau varyt auto diagnostikai?
Mašina garantinė dar, tai varysiu į atstovybę, bet reikia pasirinkti į kurią.
Kadangi Panevėžyje Toyota atstovų nėra, tai miestas nėra svarbu.
Problema tame, kad važiuojant šaltu varikliu, pirmus porą km auto trukčioja ties 2000 apsukų, pašilus varikliui viskas ok.
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...