Avensis trukciojimas

Pradėjo Tuziukas, Sausis 13, 2011, 10:20:52 AM

« ankstesnis - sekantis »

Modka

CitataHausas parašė:
Gal galit patart, kur geriau varyt auto diagnostikai?
Mašina garantinė dar, tai varysiu į atstovybę, bet reikia pasirinkti į kurią.
Kadangi Panevėžyje Toyota atstovų nėra, tai miestas nėra svarbu.
Problema tame, kad važiuojant šaltu varikliu, pirmus porą km auto trukčioja ties 2000 apsukų, pašilus varikliui viskas ok.
teoriskai neturi buti jokio skirtumo i kuria nes atlikti turi ta pati. bet siaip tai tokvila :)
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Henris

kreipkis i Ralfas jis kazkaip ta problema isgyde berods. As jau 2 ar 3 metai su tuo pasitampymu po nakties vazineju ir nebeknisu smegenu sau. Ten kalba ejo kazkas apie oro padavima ir turbinos geometrijos sklendes nevaiksciojima. Jei nedega check engine, ner ko vaziuot i atstovybe, prades burti is lempos ir nieko nepasakys. Reiktu sesti i auto po nakties su kompu ir aisku geru diagnostiku, kad butent ties tuo pasitampymu ziuretu turbo slegio parodymus. Manau ten rasi kazka...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Venza

Manau,kad kol masina garantine,tai tik pas atstova reikalaut,kad viska iki galo sutvarkytu ir i jokius Ralfus kreiptis neverta :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Hausas

CitataHenris parašė:
kreipkis i Ralfas jis kazkaip ta problema isgyde berods. As jau 2 ar 3 metai su tuo pasitampymu po nakties vazineju ir nebeknisu smegenu sau. Ten kalba ejo kazkas apie oro padavima ir turbinos geometrijos sklendes nevaiksciojima. Jei nedega check engine, ner ko vaziuot i atstovybe, prades burti is lempos ir nieko nepasakys. Reiktu sesti i auto po nakties su kompu ir aisku geru diagnostiku, kad butent ties tuo pasitampymu ziuretu turbo slegio parodymus. Manau ten rasi kazka...

Tai, kad benzininis variklis mano avensyje, tai turbina nei prie ko. Chek'as nedega. Įpyliau drėgmės šalintojo į baką, gal padės, nes auto pusę metų stovėjo nejudinama. Prasidėjo temperatūrų skirtumai ir išlindo patrūkčiojimai.
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

Henris

sorry nepastebejau kad benzinas.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Modka

CitataHausas parašė:
CitataHenris parašė:

Tai, kad benzininis variklis mano avensyje, tai turbina nei prie ko. Chek'as nedega. Įpyliau drėgmės šalintojo į baką, gal padės, nes auto pusę metų stovėjo nejudinama. Prasidėjo temperatūrų skirtumai ir išlindo patrūkčiojimai.
kam eksperimentuoti jei auto garantine? nebent nori kad nutrauktu garantija :)
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

kajima

Hausai , pas tave automatas ? Pas mane masina kol neisila nepermeta pavaru normaliai , ar pas tave tas pats? Varyklis 1AZFSE ?

Hausas

Citatakajima parašė:
Hausai , pas tave automatas ? Pas mane masina kol neisila nepermeta pavaru normaliai , ar pas tave tas pats? Varyklis 1AZFSE ?
Dėžė - mechaninė.

Hausas

Citatamodka parašė:
CitataHausas parašė:
CitataHenris parašė:

kam eksperimentuoti jei auto garantine? nebent nori kad nutrauktu garantija :)
Už ką gali nutraukti garantiją? Už papildomų priedų naudojimą, kurie niekam nekenkia? Nepilu jokių valiklių ir t.t. tik drėgmei šalinti.

capris

man taip pat budavo tai EGR issivaliau tai jau koks puse metu jokio trukciojimo. bet pas mane tai D4-D

Hausas

Pasiskambinau į Tokvilą ir Sovli, pasakė, kad normalu, jog šaltas variklis patrukčioja šiek tiek. Sovli net patarė kuro pagerintojo įsipilt. Tad kol chek'as nedega, nebesuksiu sau galvos. Kai ateis laikas aptarnavimui, tada ir pajungs kompą.

Gincius

Pas mane nėra jokio trūkčiojimo. Tik šalta laiko aukštokas apsukas, bet manau, kad tai normalu.
[mail][/mail]

Renis

O geras, as vis galvojau kad cia kazkas nenormalaus tas trukciojimas
kai salta. Nors nera ten jis labai ryskus bet vis tiek ne taip kaip siltu varikliu. ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

LG

nekuriu naujos temos, tai tikiuos kad padės kas rast problemą.

turiu tokią nejuokingą bėdą: kai užplaukia mašinai, tai dingsta trauka ir pradeda mašina trukčioti. Jokia lemputė nedega tada, daugiau 2krpm nekyla greitis, mašina važiuoja, vizualiai juodų dūmų nėra. Kitą dieną viskas gerai, kol vėl neužplaukia. Prasidėjo viskas penktadienį, kai lauke temperatūra buvo didelė (ar gali turėt įtakos?).

skanavimas per OBD-II nieko nerodo, Greičiausiai, kad iš seniau atmintyj likusi klaida P0018.

Gal kas turi įdėjų nuo ko pradėt? Veiksmas Kaune. Aututoja gali penktadienį tik priimt :( o Dizridos bijau.
Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

Ichtiandrs

Tavo vietoj-lupciau EGR isplovimui.Uztruksi iki 1 h bendrai. Ir nereiks i servisa vaziuot. Jei nepades - tik tada.
Jei cia rasau, vadinasi, kazkas svarbu