del traukos avensis d4d

Pradėjo milkas, Sausis 13, 2011, 14:47:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

Henris

na pasidalinkit ispudziais kas turit II avensi su 85kw ar ant sauso asfalto su apynaujem padangom prasukat ratus is vietos 2 pavara, ar cia pas mane jau variklis pavarges ar sankaba?? Ant ledo as jauciu bet kokia pavara prasukciau, na bet antra, ji man pajudedama visa sudreba, nu mint ant redline nemeginau gal ir prasuksiu :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

AVENSIS D4D CHIP

Citatagiedrukas parašė:
1 ir 2 pavara ratai prasisuka, o 3 padangos cypauja, bet nelabai nori prasisukti:)
tai nuo ko cypimas gaunasi ne nuo ratu prasukimo?;)

dtinas

1 ir 2 begiu prasuka ant sauso asfalto, ant slapio asfalto posukyje greitame uzdejus gazo ir trecia (isjungus TRC) "eina sniurais"... aisku tada tik vienas ratas;)

giedrukas

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citatagiedrukas parašė:
1 ir 2 pavara ratai prasisuka, o 3 padangos cypauja, bet nelabai nori prasisukti:)
cypimas tai nuo ratu gaunasi, bet jau taip necypia, kaip 1 ar 2:)

AVENSIS D4D CHIP

Citatagiedrukas parašė:
CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citatagiedrukas parašė:
cypimas tai nuo ratu gaunasi, bet jau taip necypia, kaip 1 ar 2:)
cypia reiskia prasuka,nieks juk ir nesako kad cyps kaip 1 ar 2 šaiba;)

Henris

kiek pastebiu vistiek visi raso su 2,2 motorais, kaip su 2,0? :) :) :)

AVENSIS D4D CHIP

CitataHenris parašė:
kiek pastebiu vistiek visi raso su 2,2 motorais, kaip su 2,0? :) :) :)
vazinejau ir su 85kw prasuka 2 šajba,zinoma nieks nesako kad sniuras 3 metru lieka;)

Henris

nu blin nudzius asfaltas, reiks pabandyt, gal is tikro eina, bet jau tureciau sankaba atelidinet sukeles rpm iki 5000 jauciu :)

AVENSIS D4D CHIP

CitataHenris parašė:
nu blin nudzius asfaltas, reiks pabandyt, gal is tikro eina, bet jau tureciau sankaba atelidinet sukeles rpm iki 5000 jauciu :)
isuki pirma saiba iki 4-5000 ir kisi 2sajba,nori nenori eis;)

dtinas

masinos lauzymas cia...
kai prasuka ratus nejungiant begi, kitas reikalas. Svogeris su chipinta a6 2,5 tdi mieste vaziuojant trecia pavara ant sauso asfalto numyna gaza iki dugno ir tada pasigirsta padangu cypimas. Apie toki prasukima ratu as kalbeciau.
Tik imetus antra pavara mano tureta seniai seniai vectra 55 kw padangos irgi cypindavo, nors buvo buka buka..

AVENSIS D4D CHIP

Citatadtinas parašė:
masinos lauzymas cia...
kai prasuka ratus nejungiant begi, kitas reikalas. Svogeris su chipinta a6 2,5 tdi mieste vaziuojant trecia pavara ant sauso asfalto numyna gaza iki dugno ir tada pasigirsta padangu cypimas. Apie toki prasukima ratu as kalbeciau.
Tik imetus antra pavara mano tureta seniai seniai vectra 55 kw padangos irgi cypindavo, nors buvo buka buka..
nu nebent varant dideliu ziedu kai masina pasvyra, arba pas ji 400AG:D:D:D

dtinas

varant tiesiai, tikrai nemeluoju. Du kart maciau tai, kai mane veze. Sunku patiketi, bet manau 6 cilindrai duoda savo sukimo momenta, kurio 4 cilindrai niekada neisduos..

Kestutis777

Citatadtinas parašė:
varant tiesiai, tikrai nemeluoju. Du kart maciau tai, kai mane veze. Sunku patiketi, bet manau 6 cilindrai duoda savo sukimo momenta, kurio 4 cilindrai niekada neisduos..
Isvada-pirk audi ;)

dtinas

ka lietuviai ir daro..;)

Kestutis777

Citatadtinas parašė:
ka lietuviai ir daro..;)

Aaaa... :) Nu jo :) As pamirsau, kad esu zemaitis, o ne lietuvis :D todel ir vazineju su Toyota B)