del traukos avensis d4d

Pradėjo milkas, Sausis 13, 2011, 14:47:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

Naujokas

pasikeisk ta kuro filtra jei nekeites, juk ne karve kainuoja. Jei butu turbos beda tai manau mestu duma ir t.t.

Henris

Na siaip nuo ismetamu duju dirba egr o ne turba. Turba isiurbia sviezu ora, atsidarykit kapota, aiskiai matosi oro slanga nuo oro filtro i turba. EGR - taip recirkuliuoja ismetamasias dujas.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

AVENSIS D4D CHIP

CitataHenris parašė:
Na siaip nuo ismetamu duju dirba egr o ne turba. Turba isiurbia sviezu ora, atsidarykit kapota, aiskiai matosi oro slanga nuo oro filtro i turba. EGR - taip recirkuliuoja ismetamasias dujas.
:D:D:D na ir pawariai apie turba:D

Modka

nu jo idomiai tikrai cia apie turbo parasyta, poto zmones prisiskaito forume atvaziuoja i servisa ir pradeda aiskinti :). Na istikruju tai pasikeisk kuro filtra ir zek jei nepraeis tai tada tik diagnostika nes gali daug ka pakeisti ir gali nieks nepadeti o diagnostika bus tikrai pigiau. Jei reikes siu diagnostika galiu padeti.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

SKAjanas

CitataHenris parašė:
na pasidalinkit ispudziais kas turit II avensi su 85kw ar ant sauso asfalto su apynaujem padangom prasukat ratus is vietos 2 pavara, ar cia pas mane jau variklis pavarges ar sankaba?? Ant ledo as jauciu bet kokia pavara prasukciau, na bet antra, ji man pajudedama visa sudreba, nu mint ant redline nemeginau gal ir prasuksiu :)
O pusašių kainas žinai,kad vis bandai?Šrotan varysi?B)
The evil that men do lives on 'n' o-o-o-on!!!
DO YOU SEE IT?!

SKAjanas

CitataHenris parašė:
na pasidalinkit ispudziais kas turit II avensi su 85kw ar ant sauso asfalto su apynaujem padangom prasukat ratus is vietos 2 pavara, ar cia pas mane jau variklis pavarges ar sankaba?? Ant ledo as jauciu bet kokia pavara prasukciau, na bet antra, ji man pajudedama visa sudreba, nu mint ant redline nemeginau gal ir prasuksiu :)
DO YOU SEE IT?!

SKAjanas

CitataAurimas parašė:
Na turbina pastoviai tikrai nedirba, kad ir virs 80 vaziuoji, kai pasieki tam tikra greiti ir daugiau nebespaudi ir jei kelias ne i kalna turba issijungia, nes nebera apkrovos ir nebera del ko jai suktis. O gamintojas rekomenduoja neuzgesinti variklio minute laiko jei pries sustodamas kaip reikiant lakstei, nepriklausomai nuo to kokiu greiciu vaziavai, juk ir antru gali su turba varyt!
O del pacios turbinos darbo, na bent jau as tai girdziu ir jauciu kai turbina isijungia ir kai atsijungia, tai viska ir pasako apie jos darba.
Turbina sukasi ar ne priklauso nuo variklio apsukų.Tiktai.Ir prie ko čia greitis.Ir stovėdamas gali sukti kiek patinka.B)
DO YOU SEE IT?!

SKAjanas

CitataNaujokas parašė:
Turbina visalaika dirba visada sukasi neziurint i apsukas, tik yra diapozonas kada ji pasiekia maximalu sukimasi. Seip pas mane 85kw pirmu begiu uzspaudus gaza rauna nesveikai imetus antra biski padusta kokia sekunde ir vel rauna puikiai.
O jei netraukia tai beda kazkur, ar filtrai pasikise ar egr ar dar kazkas........
Neteisingai tamsta!B)
DO YOU SEE IT?!

SKAjanas

CitataKestutis777 parašė:
Na, tai reikia susitikti ir isbandyti tavo zirga :)
Įtariu,kad servisu "kvepia" ir purkštukais.B)
DO YOU SEE IT?!

SKAjanas

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
CitataAurimas parašė:
CitataNaujokas parašė:
Turbina visalaika dirba visada sukasi neziurint i apsukas, tik yra diapozonas kada ji pasiekia maximalu sukimasi. Seip pas mane 85kw pirmu begiu uzspaudus gaza rauna nesveikai imetus antra biski padusta kokia sekunde ir vel rauna puikiai.
O jei netraukia tai beda kazkur, ar filtrai pasikise ar egr ar dar kazkas........

Na jei turbina visa laika sukasi tai jau zinok kad kazkas negerai, to tiesiog negali buti, bent jau ne toyotoj!! Turbina pradeda suktis nuo apkrovos, pirmu begiu is vis retai kada kam isijungia,(tik stipriau paspaudus, bet pirmu begiu to retai kada reikia) antru ir tai dar sunkiai, treciu jau turbina isijungia dazniausiai, na aisku nebent vaziuoji kaip pamises!!!  Bent kiek as vazineju, tai niekada netampau masinos.
nu ir svaigstat!;)turbalas sukasi pastowiai,tik wa suspausta ora paduoda nuo apie 2000:p
Tikrai nepastoviai,būk ramus.Tik esant paties norui ji gali taip daryti.Naujiena?B)
DO YOU SEE IT?!

SKAjanas

Citatagedimo parašė:
Mano ta beda labai keista. Is ryto viskas tvarkoj, iki darbo 15km be jokiu problemu. vakare grizti, ipuseji tuos 15km ir bac krenta trauka, gaza spaudi - apsukos vietoj - greitis niekaip nekyla. Siandien pvz nepajudejau nuo sviesoforo (nuvaziavus kokius 15km nuo uzkurimo) pirma pavara, gazuoji - vos vos metra pajuda, pasiekia 3 apsukas, meti antra, vel gaza iki dugno ir taip vos vos isjudi.. kol neisijungia turbino tol ant vos vos juda..
Toyota sako reikia atlikti diagnostika ir speja kad gali buti kaltas kuro filtras, bet cia aklas spejimas.

Bandziau guglinti sita beda, radau toki pasisakyma "Pas mano broli ant mazdos panasiai buvo...Krc vaziuoji vaziuoji ir krenta apsukos ir greitis niekaip nekyla..Problema buvo isspresta ...Atidarem kapota ir nuleidom is degalu kuro vandeni"

Gal tai sprendimas?
Nesunku gi padaryti ir vėl bandyti.B)
DO YOU SEE IT?!

AVENSIS D4D CHIP

CitataSKAjanas parašė:
CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
CitataAurimas parašė:
CitataNaujokas parašė:

Na jei turbina visa laika sukasi tai jau zinok kad kazkas negerai, to tiesiog negali buti, bent jau ne toyotoj!! Turbina pradeda suktis nuo apkrovos, pirmu begiu is vis retai kada kam isijungia,(tik stipriau paspaudus, bet pirmu begiu to retai kada reikia) antru ir tai dar sunkiai, treciu jau turbina isijungia dazniausiai, na aisku nebent vaziuoji kaip pamises!!!  Bent kiek as vazineju, tai niekada netampau masinos.
nu ir svaigstat!;)turbalas sukasi pastowiai,tik wa suspausta ora paduoda nuo apie 2000:p
Tikrai nepastoviai,būk ramus.Tik esant paties norui ji gali taip daryti.:DNaujiena?B)
jo nepastowiai?tai turbut ismetamosios dujos irgi paties noru iseina?:D

Henris

CitataSKAjanas parašė:
CitataHenris parašė:
Zinau pusasiu, kainas, del to gal ir pamaniau, kad man vienodai rodo ar prasukciau as tuos ratus ant 3 begio :) Paskui plakt po 1500lt uz pusasi nesinoretu :)
Jo del turbos biski nepamasciau, as tik maciau apie ta sparnuote, kuri ora gauna, tai ji neturetu suktis visalaika, o kita dalis turbos kazkiek gal ir turetu, bet sukimosi greitis tikrai priklauso nuo apsuku, oro kiekio iputima reguliuoja besisukiojantys sparneliai, kuriuos darineja sklende, nuo gaz pedalo uzmyzinimo :) Siaip reiktu klausti pas turbo gamintojus, kurie tiskliai atsakytu ar turbos abi sparnuotes sukasi visalaika, ar po viena ir nuo ko. Bet kad vaziuojant lygiai tarkim 90-100km/h turba neturi apkrovos, nenoriu tiket, nes tada buna 2000rpm ir uztenka pedala tik siek tiek spustelt iskart griebia, nera jokio turbo lago, reiskiasi kazkokie apsisukimai ant tokiu greiciu kad ir pastoviu vyksta...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

AVENSIS D4D CHIP

CitataHenris parašė:
CitataSKAjanas parašė:
CitataHenris parašė:
Zinau pusasiu, kainas, del to gal ir pamaniau, kad man vienodai rodo ar prasukciau as tuos ratus ant 3 begio :) Paskui plakt po 1500lt uz pusasi nesinoretu :)
Jo del turbos biski nepamasciau, as tik maciau apie ta sparnuote, kuri ora gauna, tai ji neturetu suktis visalaika, o kita dalis turbos kazkiek gal ir turetu, bet sukimosi greitis tikrai priklauso nuo apsuku, oro kiekio iputima reguliuoja besisukiojantys sparneliai, kuriuos darineja sklende, nuo gaz pedalo uzmyzinimo :) Siaip reiktu klausti pas turbo gamintojus, kurie tiskliai atsakytu ar turbos abi sparnuotes sukasi visalaika, ar po viena ir nuo ko. Bet kad vaziuojant lygiai tarkim 90-100km/h turba neturi apkrovos, nenoriu tiket, nes tada buna 2000rpm ir uztenka pedala tik siek tiek spustelt iskart griebia, nera jokio turbo lago, reiskiasi kazkokie apsisukimai ant tokiu greiciu kad ir pastoviu vyksta...
kaip gali jos nesisukti jeigu jos yra abi ant wiemos asies?o įsmetamorios dujos kiek zinau iseina tik uzwedus warikli,o oras paduodamas i warikli suweikus wakuminiam woztuwui,o sparnuotes juda kad padidimt galinguma prie mazu ar aukstu apsuku(kintamos geometrijos turbinos): beje anksciau yra ideta nuorodu apie turbos weikima,nepatyngekit paziureti ir nekils jokiu klausimu,ten wiskas parodyta):|

bemze

mano rav4 (2003) ant 3 begio greitai padininus apsukas iki 2400 jauciasi nedidelis 1 trukciojimas. Gali buti, kad taip isijungia turbina? trauka nemazeja, eina kaip bite. Verta del to trukciojimo sunerimti? (jei tolygiai gaza spaudziu, jokio trukciojimo nera)