Variklio klaidos

Pradėjo FUX, Sausis 13, 2011, 22:13:56 PM

« ankstesnis - sekantis »

Modka

Jei kam reikes galiu paimti diagnostikos irengini is serviso ir atlikti diagnostika. Diagnostines funkcijos tokios pacios kaip toyota centruose. Matau purkstuku darba, adaptacija, ir kiti. Jei ka tai rasykit.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

saar

modka, o siandien galetum padaryti ?

FUX

modka, kur tu anksciau buvai :)
O gal pasidarom koki meeta ir pasiziurim visi? Nes man apie purkstukus nieko nesake, tik nuskaite esamas klaidas...
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Modka

zinok bijau sumeluoti art ant I avensio matysiu purkstukus bet siaip tureciau nes D4D. Klaidu nuskaitymas nera pilna diagnostika... reikia tikrinti parametrus ziureti nuo ko klaida atsirado ir taip toliau.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

ryckak

FUX, o kuro temperaturos daviklis kartais ne ant pacio common rail yra uzdetas?

FUX

O, kad as zinociau kur jis :)
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

GALLANT

Pas VP37 siurbli, tai jis stovi paciam siurblyje.

ryckak

FUX, virs purkstuku. Man rodos, ten pajungtas kazkoks daviklis, logiska butu jei ten butu temperaturos, arba slegio.

Artūras Alytus

Sveiki. Užsidegė čekas geltonas. Pasidariau diagnostika, sumirksėjo kodus 12, 24, 31, 78

12- camshaft position CMP sensor - circuit malfunction
24- intake air temperature IAT sensor - circuit malfunction
31 - MAF sensor - circuit malfunction
78 - fuel circuit malfunction

31 -pats del to kaltas. Keičiau oro filtra. Buvau nuėmęs MAF fiškę ir pamiršau uždėti. Norėjau važiuoti ir užsidegė tada čekas.
78 - tikriausiai kai SCV kažkada buvo kalti. Sutvarkyta

Gal žinote ka reiškia 12 ir 24

Laisvidas

12 - paskirstymo veleno padeties daviklis turetu but
24 - bus prie to pacio MAF

Artūras Alytus

Veleno padeties daviklis , o kur jis yra ? Kokia jo paskirtis ?

Bemsas

Citata iš: Artūras Alytus Įrašytas Rugpjūtis 27, 2017, 16:23:36 PM
Veleno padeties daviklis , o kur jis yra ? Kokia jo paskirtis ?
Matyti veleno padeti. Gali ismesti klaida, kai grandine issitampusi. Stovi alkuninio ir paskyrstimo velenelio davikliai. Ju padetys turi sutapti. Del istemtos grandines padetys nesutampa ir meta klaida.

Artūras Alytus

Pas mane ne grandine. Na gal daugiau nemes klaidos. Istryniau klaidas

egariukas1

Alkuninio prie smagracio reik ieskot.Velenelio po skirstymo dirzo dangteliu,virsuje

Artūras Alytus

Pasikeičiau Siurblio vožtuvus raudoną ir žalia, naujus Denso . Dabar ramu, klaidų nemeta. Trauka gera. Kai šalta dabar nešokinėja apsukos. Keičiau pats, nieko sudėtingo. Guminius žiedelius šiek tiek sutepiau tepaliuku. Esu juos laikęs ultragarso voneleje, bet niekas nepasikeitė. Svrb geri irankiai. Jei kam įdomu kainavo 150 komplektas. Dar pasitikrinau pakaitinimo žvakes ir viena mirusę radau , pakeičiau. Taip pat pakeičiau kuro filtrą.