Ûžimas važiuojant

Pradėjo arytis, Sausis 20, 2011, 20:01:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

arytis

Sveiki, prieš kelias dienas išlindo ūžimas. Jis girdimas maždaug nuo 50km/h. Važiuojant apie 100km/h girdimas dar geriau. Iš kurio galo jis sklinda sunku pasakyti. Garsas nesiskiria važiuojant pavara ar riedant. Kažkas su pavarų dėže lyg ir atkrenta. Įtariu dar priekinį guolį, bet duodant apkrovimą ant kairio ar dešinio rato pokyčių nera. Kaip dar galima guolius patikrinti? Ar dar koks velnias čia gali būti? Gal turit minčių?

giedrukas

pasikelk masina ir pabandyk pasukt ratus ranka, jeigu guolis tai turetu girdetis, o padangu kartais nekeitei?

arytis

Jei būčiau keitęs ratus, čia net nerašyčiau. O kas dėl kėlimo, tai buvau dar ir pasikėles, ratus ir sukau, ir klibinau. Jokių žinių :)

giedrukas

atrodo, kad guoliai atkrenta

Modka

Nebutinai guoliai atkrenta priklauso koks uzimas, daznai buna kad ranka pasukus jo neisgirsi. Ypac jei zmogus sako kad uzimas prasideda nuo 50km/h. O ar tas uzimas labai girdimas ?
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

SKAjanas

Citataarytis parašė:
Jei būčiau keitęs ratus, čia net nerašyčiau. O kas dėl kėlimo, tai buvau dar ir pasikėles, ratus ir sukau, ir klibinau. Jokių žinių :)
Mano manymu reikėtų daryti kažkokį testą dėl padangų.Didelis įtarimas nors informacijos ir nėra apie jas kolkasB)
The evil that men do lives on 'n' o-o-o-on!!!
DO YOU SEE IT?!

arytis

Nusprendžiau palaukti kol galėsiu užsimesti vasarines padangas, o tada žiūrėsiu. Jei ne, gal bandysiu į Tuvlita varyt techninei patikrai. Kiek esu girdėjęs, labai neblogai mašiną jie prakrato, ypač pakabą, pasako kas negerai, ko nesugeba servisai. Be to dar ir technikinė ne už kalnų, tai pravartu ir kitus mazgus patikrinti.

donatass30

atsirado ir pasmane uzimas gale ir buvau masina pakeles ratus paklibinau nera jokio klibesio ir sukasi tyliai.siaip garsas didesnis buna prie 100km/h.padangos nekeistos tai nuo padangu negali buti,gal cia koks guolis pradeda atidavineti galus.idomu kiek kainuotu guolis jei keist

valdasantonis

Citatadonatass30 parašė:
atsirado ir pasmane uzimas gale ir buvau masina pakeles ratus paklibinau nera jokio klibesio ir sukasi tyliai.siaip garsas didesnis buna prie 100km/h.padangos nekeistos tai nuo padangu negali buti,gal cia koks guolis pradeda atidavineti galus.idomu kiek kainuotu guolis jei keist
Manau, kad vis tiktai bus padangos. Jeigu keisi į vasarines tada ir bus aišku.

capris

Tai gal padilo padangos daugiau per ziema, o dabar kai atsilo labiau jauciasi tas garsas, arba pasidare "laiptais", o gal jei prastos kokybes padangos tai gal buvai pastates ant kokio bordiuro. paprastas budas patikrinti tai su ranka paglostyk protektoriu ir pajusi ar ranka kliuva ar lygus protektorius.

niuniauskas

Citatagiedrukas parašė:
pasikelk masina ir pabandyk pasukt ratus ranka, jeigu guolis tai turetu girdetis, o padangu kartais nekeitei?
jei padangos jau ne pirma sezona vaziuotos gali buti...man po trecio sezono ziemines nuo 50-60km/h kaip lektuvas pradedavo uzti, net mago nebesigirdedavo :D siulyciau pradet ieskot galu padangose
Sėkmė prastas mokytojas - iš jos nieko negalima išmokti!

Kaimietis

Greiciausia bus padangos - pas mane buvo panasi problema - atsilus orui padangos vis garsiau ima uzti

pinokis

as ir sudejau vasarines padangas jau bet uzimas atsirado kaip lektuve kylant, kiek begarsintum maga nepadeda. ziemines su sypais kaip buvo tai atrodo kad labai tyliai dirba.

Arturas

Gal kas pasidalins info kaip issprednde uzimo priezastis. Nes jaciais ir maniskiai auto sioks toks uzimas, butu malonu sulaukti kaip viska sutvraket.
Foto bus veliau :)

aviko

Pas mane jau kelis kartus "uze", tai teko keist guolius. Abu priekinius keiciau ir viena galini (cia aisku ne per viena karta). Priekiniai kainavo po 120, o galinis eina su stupica, tai apie 400 mokejau(tiksliai neprisimenu).
Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.