Kas geriau D4D ar D-cat

Pradėjo arunaskeras, Sausis 23, 2011, 09:11:12 AM

« ankstesnis - sekantis »

AVENSIS D4D CHIP

CitataGmc parašė:
O jie paprastai cipuojasi? Kazka teko girdeti, kad sunkokai ir nelabai gerai ir pan..
Toyotos pperasant programas nesicipuoja(tik 1,4 kur stowi bosch kompai)nes denso dar nieks nenulauze,tai wienintelis būdas didint galia deti taip wadinama power boxa;)gal ka domintu?

Gmc

Nezinau, kolkas 100kw uztenka, bet zinai kaip buna su ta galia :D dar tik 2men vazineju :)  o kokios kainos preliminariai bent (gali i PM)

arunaskeras

Ačiū už nuomones.Užčipinti turbut, bent jau iš pradžiu negalvoju. Manau kad mašina turėtu iš gamyklos būti paskaičiuota kiek ji turi turėti galios. Nes manau, kad ne vien galios skirtumas yra šiose mašinose. turėtu būti paskaičiuotos ir kitos detalės, kad atlaikytu didesnius apkrovimus.
 Tai ko gero, kad  2,2l D4D yra pats geriausias viduriukas. Viskas yra ko reikia. Kaži ar visi 2,2  D4D  verso turi 6 pavaras ar būna ir su 5  Ir ar didelis privalumas tos 6 pavaros. Gal ten tik 6 išskirstitos ant 5 pavaru apsukų
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

siigiis

na reiks eit i garaza paziuret  koks ten pas mane tepalas. lyg truputi buvo like kai keite tai buvo ideje bakeli.

Gmc

Visi 2,2 dyzeliai turi 6 pavaras, daznai ir geras komplektacijas.
Siaip mano galva 6-a reikalinga vaizuoti 120 ir daugiau.

AVENSIS D4D CHIP

Citataarunaskeras parašė:
Ačiū už nuomones.Užčipinti turbut, bent jau iš pradžiu negalvoju. Manau kad mašina turėtu iš gamyklos būti paskaičiuota kiek ji turi turėti galios. Nes manau, kad ne vien galios skirtumas yra šiose mašinose. turėtu būti paskaičiuotos ir kitos detalės, kad atlaikytu didesnius apkrovimus.
 Tai ko gero, kad  2,2l D4D yra pats geriausias viduriukas. Viskas yra ko reikia. Kaži ar visi 2,2  D4D  verso turi 6 pavaras ar būna ir su 5  Ir ar didelis privalumas tos 6 pavaros. Gal ten tik 6 išskirstitos ant 5 pavaru apsukų
2,2 visos su 6 pavarom

Virgis13

o iskur istrauket info kad aplamai galimas D4D varklio chipinimas? kiek man teko dometis ju nechipuoja

Henris

Yra ebay'jui maciau 85kw D4D chipai is anskto padaryti, gali parsisiust ir pats instaliuotis, ten instrukjcija net yra kur ka atjungt ir pajungt...
Nors siaip teisingiausias chipavimas butu perprogramuojant kompa, bet cia jau reik daug ismanyt, gali ir prisizaist beprogramuodamas. O tie chipai kur parduodami, tai jauciu viduj yra mikroschema ir viskas, is kurios kitokie duomenys siunciami i kompa i psio...
Tik man karta teko isivelt i visokias diskusijas del chipavimo, kiekvieno nuomone skirtinga, aisku variklis turi daugiau resursu, nei gamykla jam nurodo, del to nedidelis chipavimas gal ir nekeknsminga, bet yra ir kitu nuomoniu, kad variklio dalys greiciau devisi, didesne tikimybe perkaitimui ir pan. Bet nenoriu vel veltis i gincus, nes cia paskui vel uzvirs, kiekvieno asmeninis reikalas chipuotis ar ne...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

AVENSIS D4D CHIP

CitataVirgis13 parašė:
o iskur istrauket info kad aplamai galimas D4D varklio chipinimas? kiek man teko dometis ju nechipuoja
tik su power box chipuojasi,kompe perrasyti programos negalima:)beje apie tai jau yra parasyta truputi auksciaqu sioje temoj;)

Aivis

Vasara buvom su draugais išvaževe papoilsiauti,draugas su wolgsvagenu sučipsuotu važevo,tai pirmos dienos vakare turbina lenkijoj prie krokuvos,neatlaikė,o buvo katik pasikeites.Servise pasakė,kad dėlto kaltas čipsas,nes dėjom gaza pilnai visa diena(skubėjom).Butu be čipso mašina silpniau traukusi,bet nuvaževusi,o tada turėjom bėdos:(.Aš nesakau,kad su čipsu yra blogai,bet turi jau mašina negainiuoti  pastovei stiprei.
Gazas dugnas .......

AVENSIS D4D CHIP

CitataAivis parašė:
Vasara buvom su draugais išvaževe papoilsiauti,draugas su wolgsvagenu sučipsuotu važevo,tai pirmos dienos vakare turbina lenkijoj prie krokuvos,neatlaikė,o buvo katik pasikeites.Servise pasakė,kad dėlto kaltas čipsas,nes dėjom gaza pilnai visa diena(skubėjom).Butu be čipso mašina silpniau traukusi,bet nuvaževusi,o tada turėjom bėdos:(.Aš nesakau,kad su čipsu yra blogai,bet turi jau mašina negainiuoti  pastovei stiprei.
be čipo,na gal ant 1000km daugiau nuwažiuotum;)

Bemsas

D-cat geresne trauka, bet ir brangesne prieziura. Reikia brangesniu tepalu, pritaikytu DPF, didesnes kuro sanaudos, ypac kai vyksta regeneracija. BY forumus paskaicius - visi spjaudosi kas turi D-CAT, nes kuro ima nuo 8-10l. Paprastas 2.2 tiek neima. D-Cat skiriasi nuo paprasto, tuom, kad stovi kitokie purkstukai pjezohidrauliai ( D4d elektrohidrauliai), ir turbina ausinama tosolu. D-CAT labiau pritaikytas vaziavimui trasoje, nes tada ir vyksta valymas DPF, vazinejant mieste jis kemsasi. Naujas kainuoja apie 1000EUR.

Kai sau pirkau masina, D-CAT man buvo trukumas, todel ieskojau butent 2.2 D4D paprasto motoro be jokiu filtru. ir teko susidurti, kad pardavejas pakeite plastmase motoro is D-CAT i paprasta ir aiskino kad cia ne D-CAT :) matyt nelabai noriai perka tuos D-CAT. Jeigu imti NAUJA masina is salono, GAL ir pasirinkciau D-CAT.

Henris

Tai kad yra ir 2,2 ir2,0 su DPF, cia jau kiek suprantu nuo metu priklauso ar stoves tas DPF filtras. Ir siaip jis daug kur stovi, ne vien Toyotoi.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Bemsas

Corolla Verso turi DPF filtra tik 2.2 D-CAT versijoje. Avensiai turi daugiau versiju su DPF

Kestutis777

Citatabemsas parašė:
Corolla Verso turi DPF filtra tik 2.2 D-CAT versijoje. Avensiai turi daugiau versiju su DPF
Kazkodel itariu, kad klysti....