Corolla E11

Pradėjo hobbit, Lapkritis 12, 2010, 10:22:01 AM

« ankstesnis - sekantis »

hobbit

Sveiki,

Kokia jūsų nuomonė apie šią Corollą (dvidurį hatchback'ą)? Ar labai skiriasi apvalialempės ir plačialempės? Jei teisingos mano žinios, plačialempes UK gamina?
Pasidalinkite savo patirtim ;)

hobbit

Negi nieks tokios neturi? Tuomet bent jau nuogirdom pasidalinkit ;)

tadusia

skonio reikalas bet man tai blogiausias toyotos auto kas liecia dizaina, senesne E10 i ta simpotiskesne

hobbit

Na dėl dizaino sutinku, kad tikrai ne visi jį mėgsta. Nors man asmeniškai jis mielas, galbūt dar nuo Colin McRae Rally 2.0 laikų :)
Tačiau dizainas man mažiausiai rūpi. Kaip jų patikimumas? Galvoju apie benzininį variklį. Gal žinot, kuo ypatingas GR6 (be to, kad turi 6 pavaras)?

horn

ypatingas savo užlinkusiais 1.6 varikliais ;) prieš keletą metų tokio norėjau, skelbimų su užlinkusiais varikliais buvo pilna, dėl to ir pabijojau. Nemanau, kad padėtis pagerėjo.

gintarsen

Citatahorn parašė:
ypatingas savo užlinkusiais 1.6 varikliais ;) prieš keletą metų tokio norėjau, skelbimų su užlinkusiais varikliais buvo pilna, dėl to ir pabijojau. Nemanau, kad padėtis pagerėjo.
Apie kokius variklius kalbama,jei galima placiau;)

horn

Renis

Na man asmeniskai placialempe grazesne. Nieko per daug nezinau, bet ka girdejau apie jas kad bent jau dyzelis 2.0 visai neblogai laikos. Kolega su tokiu vazineja, tai ir su vaziuokle bedu nera, variklis irgi normaliai - baltarusiskas dyzelis netgi nebaisus SILTUOJU metu laiku :]]. Ziema tai teko kelis kartus filtra kuro pasikeist nuo baltarusisko dyzelio - krapste ledo gabalus is ten :D

Na bet siaip apie bendra patvaruma tu masinu tai ko gero priklauso kaip ir visur nuo to, kaip ji eksploatuojama. Nezinau nieko apie kazkokias daznesnes budingas problemas joms. Manau cia papildys forumieciai dar
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw