Neveikia dalis elekros

Pradėjo NierKiss, Rugpjūtis 25, 2010, 20:07:44 PM

« ankstesnis - sekantis »

NierKiss

Modelis Toyota Corola 2002 1,6l benzinas, neveikia: salono stoge lemputės, radijas langų mygtukai nebužsifiksuoja kai papaudi, kad atsidarytu iki galo ir atvirščiai, kai ilgiau palieku mašina ir vėl ijungiu degima būna nusinulinęs laikrdis ir išsijungias vinteliacijos rėžimas, saugukline viduje pertikrinau kaip ir viskas tvarkoje, po kapotu taip pat, gal žinote kur ką reiktu irškoti, kad pasitvarkyti, ar koks žinote suagiklio numris priklauso šiai sistemai, turi knyga, bet ten viskas vokiškai, o aš vokiškai nixt verštrein. Laukiu pagalbos. Ačiū.

Henris

Na siaip sa tokie dalykai manau neprasideda, gal tai gali susiet su kazkokiu ivykiu, gal pries tai kazka meistrai tvarke, ar siaip kazkas nutiko neiprasto??? Cia jau sakyciau nemaza el. grandines dalis kvailioja... Cia jau panasu i kokia salono visa magistraline fiske, kad nekontaktuotu... hmmm.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

NierKiss

Viskas prasidėjo labai paprstai, sustojau turmpam prie paeduotuvės, grižau šokau į mašina rakteli pasuku tik sekunde birbt ir viskas dingo, mašina tarytum kaip be akūmo niekas į nieka nereguoja, po kapotu pasikrapštęs radau negera kontaktą ant akūmo patvarkiau ir mašina užsivedė ir viskas veikė kaip ir ankščiau tik va jau nebeveikė viskas tas ka aprašiau pirmoje žinutėje :(

zally

Atsidarai kapota ir patikrini saugiklius .Ant saugikliu dangtelio yra numeriai surasyti.Surandi Nr 5 saugikli 15 A(DOME). Siaip patikrink visus saugiklius netingedamas.Kitas blokas yra po vairu, nors kazkuris narys siame pereinamame modelyje jo ten nerado.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

MariiuS

Pas mane nėra elektros bagažinėje, nedega bagažinėj lemputė, bei prietaisų skydelyje nerodo kai atidarai bagažinę gal žinot kur gedimo ieškoti?

Pulkininkas

CitataMariiuS parašė:
Pas mane nėra elektros bagažinėje, nedega bagažinėj lemputė, bei prietaisų skydelyje nerodo kai atidarai bagažinę gal žinot kur gedimo ieškoti?
Manau, kad tavo atveju galėtų būti kaltas daviklis, jis ko gero rodo, kad bagažinė visą laiką uždaryta, todėl ir niekas nedega. Juk yra kažkur toks pypsiukas, kuris nusispaudžia, kai uždarai bagažinę. Kai bagažinę atidarai jis turėtų atšokti ir sujungti degimo grandinę. Pažiūrėk ar tavo Corolloje jis vaikšto. Tikriausiai įstrigęs?

gisas

tojotose i viena saugikli sujungta labai daug prietaisu. mums perdege vienas saugiklis ir del jo nebeveike laikrodis, radijas, salono apsvietimas ir nesidarinejo langai. geriausia tikrinant isimti saugikli, nes kartais nudega labai "graziai", jog paziurejus isvirsaus netneitarsi, jog jis sudeges arba naudoti testeri ;)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

zally

Mariau,bagazines atidarymo daviklis yra spynoje.Siulyciau saugiklius pirma tikrinti.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

NierKiss

Suradau bėda ir susitvarkiau :) veikia kaip ir buvo. Buvau po kapotu saugiklinėje sumaišęs saugiklių vietas, ten vienas turi būtu laisvas, o aš buvau palikęs ne ta laisvą. Bet toks įdomus dalykas, salone saugiklinėje tikrinau testeriu visus saugiklius ir 18, 21 ir 22 saugiklis visai be elektros, ką jie valdo? Ir dar toks dalykas ar coroloje 2002m radijos ir skydelyje turi šviesti laikrodis?

NNZ

CitataNierKiss parašė:
Suradau bėda ir susitvarkiau :) ... Bet toks įdomus dalykas, salone saugiklinėje tikrinau testeriu visus saugiklius ir 18, 21 ir 22 saugiklis visai be elektros, ką jie valdo?...
ten turbūt atsarginiai saugikliai...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

NierKiss

nu pagal schemute kur turiu tai neparodyta, kad ten atsarginiai, po kapotu saugiklinei tai aiskiai parodyta, kur yra atsarginiai.

mmersass

Sveiki, siandien uzsivedu masina ir neisijungia magas, neatsilenkia borto kompas ir veidrodeliai, ir anksciau budavo, bet trumpam, o siandien ilgokai jau :( kartais kai uzsilenkdavo veidrodeliai magas sustodavo grot, paskuj vel grodavo :|
Niekam is jusu taip nebudavo?
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

NierKiss

Pas Coroloas tokių atlenkiamų ir veidrodėlių ir tokių magų su borto kompais nėra :( manau daugiau sužinotum parašęs į avensis skyrelį.

mmersass

viskas susitrvarke, vienas saugiklis buvo ikistas perdeges ir apvyniotas viela :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

virgius

Sveiki,turiu rimta beda.Nedega Toyota Corolla Verso d4d 2006 gabaritai,nei gale,nei prieky.
Pas mane signulka pajunkta prie gabaritu ne prie posukiu kaip iprasta.Tai kai jungiu signulka visi gabaritai suveikia,o su sviesom neveikia.Gal turit patarimu?