Autopilotas

Pradėjo Kesteliss, Sausis 28, 2011, 12:18:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

Tai kam tu tą vairą nuiminėjai, jei peržiūrėtum temos pirmą puslapį suprastum jog pakanka tik airbagą nuimti.

Andzejka

Þymiai patogiau dirbti su nuimtu vairu. Nusiimi vairą ir krapštaisi sau namie patogiai.

gisas

ar rankenele skiriasi benzinui ir dyzeliui? siandien paskutine diena atidirbu, tia per atostogas bandysiu kur nors rankeneles ieskoti :D kalba eina apie antra avensi :)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Saulius SSS

''ar rankenele skiriasi benzinui ir dyzeliui?'' cia turbut pajuokavai? :)
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

gisas

CitataSaulius SSS parašė:
''ar rankenele skiriasi benzinui ir dyzeliui?'' cia turbut pajuokavai? :)
viena galvojau kita rašiau, nes kaip tik skelbimu varčiau :D klausdamas turėjau galvoj europai ir anglui, gal kartais anglui ir tvirtinasi kitoj vairo  pusėj nei europiečiui, nors abejoju, bet ką ten gali žinot, pražiūrėjau visus skelbimus šiauliuose tai nei vienoj nuotruakoj nesimatė :)
Avensis '04 2.0D-4D

Saulius SSS

pas mane netik matosi,bet ir paliesti  galiu.mano gi tikras anglas.rankenele desinej pusej.as manau,kad ir ant euro tas pats jo?
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

gisas

CitataSaulius SSS parašė:
pas mane netik matosi,bet ir paliesti  galiu.mano gi tikras anglas.rankenele desinej pusej.as manau,kad ir ant euro tas pats jo?
jo euro tai desinej pusej(kai sedi prie vairo), vadinasi jokio skirtumo kad anglas ;)
Avensis '04 2.0D-4D

gisas

įsimečiau ir aš šiandiena utopilotą. Užtrukau apie valanda laiko, viskas veikia puikiai. bnet jau man sunkiausia buvo atitaikyt kurioj vietoj pjauti skyle :)
Avensis '04 2.0D-4D

GALLANT

As tai per valanda susidejau 4 knopkes i vaira ir pasidariau autopilota, aisq neoriginalu, bet nera jokiu islindusiu rankenu, ir kaina tik 5lt isejo.....
Gal kas zinot ar pas 2002 Avensis Verso D4-D irgi viskas taip pat, nes pazystamas prase sudet.

Metras

Tai ar pavyko  į 2002m Avensį autopilotą įdėti?

GALLANT

Taip ir nedejau, bet manau, kad turetu iseiti, nebent jame reiktu keisti vairo juosta, arba kazkur kitur bandyti mygtukus ideti, nes kompas turetu buti toks pat, tai blogiausiu atveju reiks atsivesti laida nuo kompo ir viskas.

Kestukas

Sveiki,

ar kas pasidaret autopilota Avensis verso 2L D4D?
Mani6kis 2003 metų.

Keyboard

Laba diena,
Neseniai isigijau Avensi 2005 2.2 Dyzeli.
Kaip tik planuoju kelione atostogoms ir autopilotas man butu pats tas. Rankenele turiu, tik niekaip nerandu kas man ja istatytu (paciam rankos ne tam sutvertos). Gal kas gali parekomenduoti kas Vilniuje sia procedura atliktu?

marko237

as ir nelabai suprantu kuruos laidus jungti
Avenis 2005 d4 2.2 dyzelis

gisas

čia niekas nepriburta? pas mane tokių laidų lyg ir nėra  (H-)
Avensis '04 2.0D-4D