Autopilotas

Pradėjo Kesteliss, Sausis 28, 2011, 12:18:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

rolikas

Pirmas dalykas, pas mane net indikacijos nera "cruise". Kontaktai po oro pagalve yra. Susiradau varzeles, susilitavau. Viltis durniu motina - pasijungiau ir nieko. Isskaiciau, kad galima jungtis nuo kompo. Atsijungiau kompo fiske, ir nusivyliau.
1. nuotraukoj mano kompo fiske.
2. su tokiu kompu turetu pavykt
Manau, kad tie kompai kaip mano, gamykliskai nepalaiko tos funkcijos. Gal pas tave kitaip.

ketvirtasis

Citata iš: rolikas Įrašytas Rugsėjis 21, 2014, 22:18:55 PM
Sau buvau sumastes isidet(del sportinio intereso). Kiek domejausi ir cia ir uzsienio forumuose(google translate :) ), tai nuleidau rankas. Isvada - dyzeliam, 1,4 -1ND-TV, D4D, europiniam neradau nieko. Amerikonam, benzinam, d4d 2,0 yra.
Esu surinkęs biskutis info apie II yariuko autopilotą tai žmogelis net foto įdėjo ir būtent tavo duotoi fiškėj parodė kur jungti reikia.

rolikas

Dekui,Ketvirtasis. As beveik visa sita foruma esu perziurejes, kas susiije su autopilotu ir sitie variantai yra zinomi. Kaip minejau, mano kompo fiske yra virsutinej nuotraukoj. Ten smulkus kontaktai eina dviem eilem. Tavo nuorodose kompo smulkus kontaktai trimis eilemis. Tame paciame forume yra teigiama, kad 1,4 1ND-TV(europa) variklio kompiuteris  nepalaiko autopiloto funkcijos  :( .

ketvirtasis

Citata iš: rolikas Įrašytas Rugsėjis 22, 2014, 08:42:45 AM
Tame paciame forume yra teigiama, kad 1,4 1ND-TV(europa) variklio kompiuteris  nepalaiko autopiloto funkcijos 
:facepalm: :-(

MindaugasB

Sauliau, siaip jau mano prietaisu skydelyje nera Cruise daciko. Daug kur radau, jog pajungimas negalimas. Tai nori pasakyti, kad galima vistiek pajungti prie masinos kompiuterios autopilota per kazkura fiske? Nes as tau galiu apie teisinius ir juridinius dalykus smailus padelioti, o ne paaiskinti ar pasakyti kad yra taip ir taip :) Jeigu nenori kalbet ar pinigu nori uz zinias, tai man negaila tau pamoket uz info, jeigu jau taip.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

rolikas

Gal dar, Mindaugai, mum yra vilties, jei ketvirtasisi pasidalintu savo ziniomis ;) . Tavo komiuterio jungtis kokia? Kaip virsutineje mano ikeltoje nuotraukoje?

ketvirtasis

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Rugsėjis 22, 2014, 10:56:45 AM
Sauliau, siaip jau mano prietaisu skydelyje nera Cruise daciko. Daug kur radau, jog pajungimas negalimas. Tai nori pasakyti, kad galima vistiek pajungti prie masinos kompiuterios autopilota per kazkura fiske? Nes as tau galiu apie teisinius ir juridinius dalykus smailus padelioti, o ne paaiskinti ar pasakyti kad yra taip ir taip :) Jeigu nenori kalbet ar pinigu nori uz zinias, tai man negaila tau pamoket uz info, jeigu jau taip.
Tai kad sudėjau viską ką turėjau, o dėl eurpinio varianto tai man naujiena. O šiaip žiniomis pasidalinti visa laiką prašom, juk esu jau "padėjęs" dėl veidrodėlio, ar nepameni.

MindaugasB

Del veidrodelio pamenu ir po siai dienai atsimenu ir geru zodziu paminiu :)

rolikai, as savo kompo jungties neardziau nieko ir neziurejau. Nedariau to todel, kad kiek klausiau, visi sako, kad nepajungsi: Tokvila, Mototoja, Vova ta pati sake. Uzsienio forumus praverciau, poto ir pats kazkur tarp toyotos puslapiu atkasiau, kad del to, kad vaire fiskes nera, autopiloto rankeneles nepajungsi i kompa, nes tam net lempute prietaisu skydelyje nenumatyta ir neideta. Is esmes tai yra mano gebejimu riba. Jeigu butu fiskei vieta, pasistatyciau vaire skyle ispjoves, pajungciau. O jeigu jau reikia prie kompo fiskes ar perechodnykus jungti ar dar ka nors su varzom pareguliuoti, tai sorry, mano zinios ir sugebejimai nebetempia :) Turejau drauga, kuris lituodavo, gamindavo visokius dalykus, zodziu elektronscikas su aukstuoju, bet emigravo jau gal kokie 7 metai. Nepajungs jis man autopiloto per skype :D

Sauliau, jeigu tu moki (o zinau kad moki), ir zinai kaip, tai davai as kazkada i Kauna pasoku, padarom, atsiskaitom uz darba ir as laimingai vazinesiu toliau. Kaip su tuo veidrodeliu :)
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ToyotaClub

Kaip yario ieskojau, buvau rades 1 yari su autopilotu. Tik nezinau ar buvo gamykliskai, ar visgi kazkas sugebejo pajungti. Tai gal visgi imanoma pajungti kazkaip.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

ketvirtasis

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Rugsėjis 22, 2014, 13:35:56 PM
Sauliau, jeigu tu moki (o zinau kad moki), ir zinai kaip, tai davai as kazkada i Kauna pasoku, padarom, atsiskaitom uz darba ir as laimingai vazinesiu toliau. Kaip su tuo veidrodeliu :)
Moku daug ką, bet rizikuoti ne-a. Sykį jau turėjau panašų atvejį irgi paprašė pajungti ventiliacijos bloką. O ką ten jungti sako, porą kontaktorių ir porą maitinimų, aha gerai kad gesintuvas netoli būvo. Nuo šiol tik tai ką išmokino ir tai kame turiu diplomą.
Sory

Vladas55

Teisingai mastai ir mano nuomone,jeigu as ko nezinau ten nekisu nagu.Buvo ir mano praktikoi kur ilisdavo i irengimus elektrikai,po to nezinai nuo ko ir pradet.

MindaugasB

Tai toliau sedesiu be cruizo :) kas belieka :D

gisas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Rugsėjis 22, 2014, 21:33:37 PM
Tai toliau sedesiu be cruizo :) kas belieka :D
dėk universalų, yra pas mus nissane. Veikia puikiai :)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

MindaugasB

Tai isideciau ir universalu, bet man klausimas stojasi vienas: ar kompas masinos supras kas pajungta ir ka reikia daryti? :D