Autopilotas

Pradėjo Kesteliss, Sausis 28, 2011, 12:18:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

Linas112

Tada dar galėtum ir šroto numeriuka parašyti :) ypač jei pigiau

Henris

Cia kaip kam, kitam geriau is sroto originalas, bet biski pasitrynes, o as emiau nauja ne originala is ebay. Uzeikit i ebay.com i paieska suveskit highlander arba rav4 cruise control assy ir turetu ismest variantu uz 19,99$.
Man su parsiuntimu gavosi 82Lt. Srote kainuos manau nuo 50 iki 100lt. Tik aisku is sroto greiciau, jei yra tokiu masinu su cruisais, o is JAV man keliavo apie 3 savaites. Pasirinkimo laisve kiekvieno cia is kur geriau pirkt. O originalas ar ne, tai didelio skirtumo nematau, vistiek vaire reikes tvirtinimus darytis, greztis skyles ir t.t. o toje rankeneleje nera kam sugesti, 4 pozicijos ir viskas, net is isvaizdos nelabai atskirsi, ar originalas ar ne, atrodo identiskai...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Kalapiziukaz

Jei neklystu tai sitas 37068833353
susiradau per autoplius.lt daliu skyriu. Mokejau 60lt jie randasi prie savanoriu ziedo Vilniui :)

ketvirtasis

CitataHenris parašė:
Srote kainuos manau nuo 50 iki 100lt.
lygiai 30 lt

Aivis

Citataketvirtasis parašė:
CitataHenris parašė:
Srote kainuos manau nuo 50 iki 100lt.
lygiai 30 lt
Šendien viename šrote klausiau,pasakė 100,palinkėjau geros prekybos:)
Gazas dugnas .......

NucLeo

Sveiki, idomu ar Toyota Avensis verso D4D 2001 metu as taip parastai pajungsiu autopilota, gal kas dejot tokiam modeliui tokiu metu, pasidalynkit patirtim, aciu
Ne viskas kas ryte pakyla yra saule

s-igi-s

Mane tai labai domintų galimybės turėti autopilotą Corolloj 2002 metų, bet jaučiu, kad tos galimybės labai nepigios :)
Toyota Corolla 1.6 VVT-i LPG '02
Renault Espace 2.2 DT '98
-----------------------
[small]Ex:
Citroen: 4x XM V6, 1x XM 2.1TD, 1x ZX 1.9D, 1x C2 1.4HDI
Lancia: 1x Zeta 2.0T[/small]

Kesteliss

Jo gera tema mes cia uzciuopem :) dabar del ebay. as kiek ziuriu tik tailande tos rankeneles, kazkaip nepasitikiu siauraakiais :)
tel.868737941

Renis

Tai jei neveiks siusi atgal siauraakiams ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Henris

Kuo cia nepasttiket? as uzsakinejau is JAV bet atkeliavo is Taivanio ir viskas dirba kaip turi buti...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Renis

Henri, o ka ten per skyles grezt tvirtinimu reikejo? Nera by default tokiu padarytu?
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Linas112

Rankenėlė jau pas mane guli, šiandien vakarop darysiu test pajungimą :)

Kendis

Sveiki,
o kazin i avensi benzina nuo 2003 metu galima ideti autopilota ? pas mane gazas atrodo kaip butu troselis

ketvirtasis

CitataKendis parašė:
Sveiki,
o kazin i avensi benzina nuo 2003 metu galima ideti autopilota ? pas mane gazas atrodo kaip butu troselis
Būtina:)

Kendis

o taip pat lengva kaip ir cia minejo pries tai ? :)