Autopilotas

Pradėjo Kesteliss, Sausis 28, 2011, 12:18:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

4x4

Sveiki

Turiu rankenėlę jau ačiū (VENZA)

Šiandien pabandžiau prasiardyti vairą ir pažiūrėti kokių man įrankių reikės Operacijai atlikti..

Atjungiau akumuliatoriaus +, airbagas nusieme gan lengvai (jo neatjunginėjau tiesiog užverčiau į viršų) ir toliau stop..

čia iškilo tokie klausimai:
kaip nuimti signalo plokštelę? Viršuje atsisuka metaliniai varžtai o apačioje lieka juodos spalvos plastmasiniai tvirtinimai  laikančios plokštelę, kaip jie nusiima?
Ties kuria maždaug vieta reikia išpjauti vairo panelėje skylę? nes  pasižiūrėjus iš išorės toks jausmas kad kruizo rankenėlė besukiojant vairą gali liestis su šviesų junginėjimo svirtele
Ar vaire numatytos vietos svirtelės tvirtinimui? ar tas tvirtinimo vietas reikia išsriegiuoti naujai?
Gal tokiems darbams geriausia nusiimti vairą?
Ar kruizo kontrolė tikrai veikia T25 avensis facelift modeliui? nes http://www.toyotaownersclub.com radau kad yra bėdų su face lift modeliu...
Dėkoju, tikiuosi atsilieps tie kas tokį darbą jau atliko.. (+)

Zaroliz

Va taip atrodo

4x4

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Gruodis 16, 2015, 17:49:28 PM
Va taip atrodo
Na dabar aiškiau o kaip dėl pipynės dangtelio nuėmimo? nes kaip minėjau nusisuka viršutiniai varžtai o apačioje lieka plastmasiniai laikikliai kaip juos numti nieko nesulaužius?

Ar rankenelei pritvirtinti reikalinga sriegiuoti naujas skyles ar yra esamos? nes nenuėmus pipynės dangtelio nelabai man tos vietos matosi..
dėkoju (h)

Venza

Taigi atsuk tuos varztus ir ziurek kaip toliau ardosi  :)  .Nieko ten sudetingo nera,vos keli varztai.O rankenelei prisukt skyles vaire turi jau but.Viena man atrodo net nuotraukoj matosi.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

4x4

na jau nusiėmiau vairą, cruise control dega, dabar tereikia pritvirtinti rankenėlę...
Pagaliau sumontavau, aišku sexo daug apturėjau bet šiandien uždėsiu vairą ir bandysiu  :D
Kruizas sumontuotas viskas veikia, tiesa nenuėmus vairo būtų daug sudėtingiau viską sumontuoti, ir nelabai suprantu kaip kiti per porą val apsisuko, bebent tą atliko jau ne pirmą kartą..
:-)

bambarbia

Sveiki, iskilo klausimelis, kaip tiksliai isijungia autopilotas, mano autobuse jis yra, bet nevisada ji paleidziu, spaudziu mygtuka - nieko, patraukiu  i save, taip pat nieko, paspaudus i virsu kokius 3 kart ijungiau is kokiu 10 bandymu, jokia kontroline lempute neuzsidega bet kokiu atveju, ar jis pas mane sugedes ar as kazka ne taip darau, greitis bandant nuo 70 iki 130 buvo

ginciavas

Gal tiesiog migtuko kontaktai oksidavosi?

Bemsas

Citata iš: bambarbia Įrašytas Balandis 27, 2016, 21:33:05 PM
Sveiki, iskilo klausimelis, kaip tiksliai isijungia autopilotas, mano autobuse jis yra, bet nevisada ji paleidziu, spaudziu mygtuka - nieko, patraukiu  i save, taip pat nieko, paspaudus i virsu kokius 3 kart ijungiau is kokiu 10 bandymu, jokia kontroline lempute neuzsidega bet kokiu atveju, ar jis pas mane sugedes ar as kazka ne taip darau, greitis bandant nuo 70 iki 130 buvo

Spaudi mygtuka - uzsidega CRUISE lempute. O tada jau uzfiksuoji greti, nuspaudus rankenele i apacia. Kol nedegs lempute - niekas neveiks.

bambarbia

aisku tada kad neveikia pas mane jis, dar anksciau lyg ir kartais suveikdavo, nors CRUIZE lempute niekad neuzsidegdavo, dabar isvis nebeveikia  :-{ :-{

Tomas86

Sveiki,

gal kas žino, ir gali pasakyti, pas ką galima pririšti autopilotą prie kompiuterio?

Zaroliz

Nereikia pririšinėti

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

Tomas86

kodėl nereikia? Tu pirmas, kolega, kuris sako, kad nereikia

ginciavas

Zaroliz

Kad kiek aš žinau, tai tikrai ne ant vieno auto tiesiog uždėdama rankenėlė ir viskas veikia. Aišku su sąlyga,  kad ten yra pajungimas :-)

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

Venza

Citata iš: Tomas86 Įrašytas Spalis 13, 2016, 20:27:24 PM
kodėl nereikia? Tu pirmas, kolega, kuris sako, kad nereikia
O tu,kolega,tikrai ne pirmas kuris nepasinaudojai paieska  :-]
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...