Autopilotas

Pradėjo Kesteliss, Sausis 28, 2011, 12:18:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

MaXas

No problem!

kiek skaičiau tai užsiminama apie 2 ir 3 kontaktus apačioje, tačiau vienas iš jų tik laisvas, tai jokio skirtumo??

MaXas

isidejau "ketvirtasis" autopilota, pasidalino kiti geri zmonės info, ne taip kaip kiti ;)

ketvirtasis

Citata iš: Mariukass Įrašytas Rugsėjis 15, 2014, 23:35:45 PM
isidejau "ketvirtasis" autopilota, pasidalino kiti geri zmonės info, ne taip kaip kiti ;)
Na ką pasakysi. Tiesiog po "tūkstantojo tokio prašytojo" jau nebekreipi dėmesio, žinai kad tai "botas" kuriam reikia tik naudos. Tai vat ir žiūrau į tokius prašytojus kaip į NAUDĄ. O kaip kitaip į jus žiūrėti, pirmas postas ir jau kažko reikia, duokit, padėkit, paremkit. Vat suprasčiau ištiktų bėda ir paprašyčiau už tai paremti puslapį.  (n)
Bet tamsta daraisi "komforto įrangą" ;) ;) ;) Ką galiu palinkėti gero kelio

MaXas

na kreipiesi ten kur gali sulaukt pagalbos, o ne kad kazko kaulinti be aatlygio!!
is mano puses kaip prasei paremti puslapi...- paremiau!  ;) ;) ;)
o tavo... :think:
na manau nebereikalo kazko ir klausiama, matomai reikalingas paprastas ir aiskus atsakymas.
na iki kito malonaus :goodboy:

MaXas

O siaip jei kam bus idomu, tai tiesiog nusipirkau vaira su autopiloto rankenele.
nusiemeiau savo sena vaira ir uzdejau si, o visos fiskes tiko puikiai, ir valdymas veikia ant vairo, bei pati rankele funkcionuoja.
tik vienas mygtukas vairo desineje kur yra display uzrasas, neveikia, na bet matyt kontaktus reikia perzet, na bet man jis nelabai aktualus.
o siaip esu patenkintas. ;)

melrunas

jei kam reiks yra vairas+rankenėlė visam komplekte: 100 litų.

MindaugasB

Nuo kokios masinos vairas Melrunai?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

melrunas

ketvirtasis

Citata iš: melrunas Įrašytas Rugsėjis 17, 2014, 22:19:51 PM
Avensis 2007
Labai patogus vairas, kur kas smagesnis nei III Avensyje. Patogumas tuom pasireiškia, kad keturi "stipinai" ir tarpas tarp apatinių kaip tik vienam delnui. Ilgoje kelionėje "nuleidi" vairą ir su viena ranka tik prilaikai apačioje. To skirtumo nebūčiau pastebėjęs jei nesėsčiau už II Yario ten tik trys stipinai ir apatinis tiesiai per centrą, nėr kur delno "padėti" tik iš šono. Poto atkreipiau dėmesį daugmaž visos naujos auto eina su trim stipinais (n) (n) (n)
Bet čia tik mano nuomonė, dukra patenkinta važinėja.

Bemsas

Tai visgi, pastate kas autopilota i Avensis Verso ar ne? Nes tema nuvaziavo i Avensi, kur pastatyti autopilota nera ka veikti.

MindaugasB

Durns klausims, bet ar avensio II vairas su autopilotu tiktu mano auriui? :D :D :D :D
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

rolikas

Vairas gal ir tiktu, bet autopilotas, manau ne ;) .

ketvirtasis

Citata iš: rolikas Įrašytas Rugsėjis 18, 2014, 17:20:40 PM
Vairas gal ir tiktu, bet autopilotas, manau ne ;) .
Gal atvirkščiai, manyčiau.

rolikas

Sau buvau sumastes isidet(del sportinio intereso). Kiek domejausi ir cia ir uzsienio forumuose(google translate :) ), tai nuleidau rankas. Isvada - dyzeliam, 1,4 -1ND-TV, D4D, europiniam neradau nieko. Amerikonam, benzinam, d4d 2,0 yra.

MindaugasB

Bet ar 1.4 D4D negalima autopiloto istatyti del vairo neatitikimo ar ten jau visas kompas net nepritaikytas? rolikai gal daugiau kazka zinai? As vis dar ranku nenuleidziu :)