yaris neveikia veidrodėlių šildymas

Pradėjo scotlander333, Rugpjūtis 18, 2010, 14:57:22 PM

« ankstesnis - sekantis »

scotlander333

turiu tokią problemėlę, neseniai nusipirkau yariuką 2006 metų , tačiau patikrinęs suradau, kad neveikia keleivio pusės veidrodėlio šildymas :o , gal kas galėtumėte patarti kiek tokio dalyko kainuotų remontas ? ar gal pačiam būtų nesudėtinga prikišti nagus ir sutvarkyti ? :)

Pulkininkas

Citatarixar parašė:
turiu tokią problemėlę, neseniai nusipirkau yariuką 2006 metų , tačiau patikrinęs suradau, kad neveikia keleivio pusės veidrodėlio šildymas :o , gal kas galėtumėte patarti kiek tokio dalyko kainuotų remontas ? ar gal pačiam būtų nesudėtinga prikišti nagus ir sutvarkyti ? :)
Reikėtų ardyti ir žiūrėti kas jam yra. Jeigu tik kontaktas kur dingo, tai galima ir pačiam pasitaisyti. O jeigu sudegė kaitinimo elementas tai reikia ieškoti naujo. Saugikliai tvarkoj?

scotlander333

nei saugiklių dar nežiūrėjau, nei ko kito,... nenoriu kišti nagų, kol negavau kokios nors informacijos,..;) , ir beto dar nepažįstu toyotų, neteko ankščiau turėti,.... :),...  

scotlander333

tik žinau tai, kad prieš man perkant tas veidrodėlis buvo pakeistas,...:) , tai peršasi mintis, kad kažkuo neprijungė meistrai bestatydami

scotlander333

gal kas žinote, kur randasi šildomų veidrodėlių maitinimo elementai toyota yaris....??

Pulkininkas

Citatarixar parašė:
gal kas žinote, kur randasi šildomų veidrodėlių maitinimo elementai toyota yaris....??
Manau, kad jie jau seniai yra atsiradę. Vadinasi akumuliatorius ir generatorius, jie yra variklio skyriuje po kapotu. Bet tikriausiai ne to norėjote paklausti? :) Veidrodėlio kaitinimo elementas be abejo, turi būti veidrodėlio korpuse. Aš neturiu Jariuko, bet manau, kad  kaitinimo elementas turėtų būti kitoje veidrodėlio pusėje priklijuotas, panašiai, kaip užpakalinio lango šildymas. Tokiu atveju reikėtų keisti veidrodėlio stiklą. Bet kadangi visi nori uždirbti kuo daugiau, bus siūloma keisti visą veidrodėlį.

Henris

Pas mane pvz neveikia, del to, kad pats buvau sudauzes stikliuka ir teko keisti i paprasta uz 15lt, kuris be sildymo elemento, bandziau sena sildymo elementa nulupti, bet beludamas praduriaus su atsuktuvu. Beje uz nauja stikliuka su sildymu solorina uzkakurekavo virs 200Lt. Tai jau geriau ziema as nepatingiu jo nusivalyt iskises ranka pro langa :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

scotlander333

CitataPulkininkas parašė:
Citatarixar parašė:
Manau, kad jie jau seniai yra atsiradę. Vadinasi akumuliatorius ir generatorius, jie yra variklio skyriuje po kapotu. Bet tikriausiai ne to norėjote paklausti? :) Veidrodėlio kaitinimo elementas be abejo, turi būti veidrodėlio korpuse. Aš neturiu Jariuko, bet manau, kad  kaitinimo elementas turėtų būti kitoje veidrodėlio pusėje priklijuotas, panašiai, kaip užpakalinio lango šildymas. Tokiu atveju reikėtų keisti veidrodėlio stiklą. Bet kadangi visi nori uždirbti kuo daugiau, bus siūloma keisti visą veidrodėlį.

jooo,... manyčiau kad logiška,..ir uždirbti visi nori,,, faktas :),... nes nuvykęs į Tokvila man pasakė, kad reikia keisti visą veidrodėlį ir tai kainuotų 600 lt. + darbas 100 lt.,... taigi ir peršasi mintis, kad kokio velnio aš leisiu jiems tokius pinigus, jei geriau pats, ar paprašysiu kokio pažystamo, kad man sutvarkytų tą veidrodėlio šildymą,...;), o jei ne, tai nieko baisaus, pavažinėsiu žiemą ir su tokiu, o žmonos rankelė nuvalys ir pašildys prieš važiojant ,....:)

Pulkininkas

Citatarixar parašė:
jooo,... manyčiau kad logiška,..ir uždirbti visi nori,,, faktas :),... nes nuvykęs į Tokvila man pasakė, kad reikia keisti visą veidrodėlį ir tai kainuotų 600 lt. + darbas 100 lt.,... taigi ir peršasi mintis, kad kokio velnio aš leisiu jiems tokius pinigus, jei geriau pats, ar paprašysiu kokio pažystamo, kad man sutvarkytų tą veidrodėlio šildymą,...;), o jei ne, tai nieko baisaus, pavažinėsiu žiemą ir su tokiu, o žmonos rankelė nuvalys ir pašildys prieš važiojant ,....:)
O Tokviloje bent pažiūrėjo ar tikrai sugedęs kaitinimo elementas?
Gal tik blogai prijungta, nėra kontakto, pats minėjai, kad keitė.
Tai va, pirmiausia reikia patikrinti ar yra kontaktas geras.  Jeigu kontaktai geri, saugikliai neperdegę, reikia keisti veidrodėlio stiklą su kaitinimo elementu. Mano patarimas, nusiperki savartyne nebrangiai veidrodėlį arba stiklą ir dedi į savo jariuką.
O žmonos rankytę reikia saugoti, kad nesušaltų :)

scotlander333

CitataPulkininkas parašė:
Citatarixar parašė:
O Tokviloje bent pažiūrėjo ar tikrai sugedęs kaitinimo elementas?
Gal tik blogai prijungta, nėra kontakto, pats minėjai, kad keitė.
Tai va, pirmiausia reikia patikrinti ar yra kontaktas geras.  Jeigu kontaktai geri, saugikliai neperdegę, reikia keisti veidrodėlio stiklą su kaitinimo elementu. Mano patarimas, nusiperki savartyne nebrangiai veidrodėlį arba stiklą ir dedi į savo jariuką.
O žmonos rankytę reikia saugoti, kad nesušaltų :)[/quo

ne, tokviloje jie nieko nežiūrėjo, nes tik kalba buvo apie veidrodėlio keitimą, nes toje pusėje stovi pasirodo pakeistas angliškas veidrodėlis, ir man jis nelabai tinka, o originalas buvo sudaužytas,.. taigi kai aš pirkau šį auto, tai man ir pasakė, kad veidrodėlis buvo keistas, ir matyt bekeisdami kažko nepajungė,... rezultate nešildo.

scotlander333

žodžiu dėkui tau už naudingą informaciją,... bandysiu skambinti dėl kainos į tokvilą, o jei ne , tai pats ką nors lipdysiu savom rankom....:)

Henris

Man rodos turi kazkas prekiauti sildymo elementais, (man paciam reiktu pasidoemti beje). Susirandisildymo elementa su berods 3 kontaktais, issiardai veidrodeli, prie vaidrodelio stikliuko is kitos puses priklijuoji sildymo elemnta, ten bus atvesta fiske nepajungta greiciausiai ir stikliukas bus be sildymo elemento, kaip pas mane papigiai. Ir viskas pajungi priklijuota elementa, aisku pasitikrines kur fazes ir ne, kad ir nuo bet kokio audi, pagal dydi pasrinkta ir viskas turetu dirbti. Jei reikia stikliuka pakeisti is anglisko i EU, tai yra parduotuviu kurios prekiauja zibintu stikliukais ir veidrodziais, jie beveik nuo visu modeliu turi stikliuku, as netgi buvau nustebes, kad savo avensiui paemiau lenkiska veidrodelio stikliuka uz 15lt. Tik gal pries viska perkant reiktu nusiardyt ir patikrint ar fiske is vis yra, ir ar iki jos ateina itampa. Gal ten visos durels buvo pakeistos, kuriose nepriklauso sildomi viedrodeliai. NIekada nezinosi, kas buvo iki to, kai perki naudota auto...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Oggis

As kazkada buvau pirkes senajai masinai kaitinimo ta elementa, gariunuose juos pardavinejo ar vienas 20lt, ar du tiek kainavo dabar nepamenu. Bet paciam ten nera kas veikt pasikeist jei tik nusiima veidrodelis pats, nes maniskis buvo pridziuves biski ir nuiminejant suskilo stikliukas :| o moket uz gero veidrodelio pakeitima i gera su sildymu 700lt moket butu prabanga ;)

scotlander333

CitataOggis parašė:
As kazkada buvau pirkes senajai masinai kaitinimo ta elementa, gariunuose juos pardavinejo ar vienas 20lt, ar du tiek kainavo dabar nepamenu. Bet paciam ten nera kas veikt pasikeist jei tik nusiima veidrodelis pats, nes maniskis buvo pridziuves biski ir nuiminejant suskilo stikliukas :| o moket uz gero veidrodelio pakeitima i gera su sildymu 700lt moket butu prabanga ;)

ačiū tau už patarimą, reiks bandyti pažaisti savarankiškai, juolab gavau naudingos informacijos,.... ;)