atsiliepimai 2003 corolla

Pradėjo andriuzz, Gruodis 24, 2010, 21:12:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

despou

Sveiki, kaip suprantu corolla 2003m VVTi 1.4 benzas irgi grandine?

gintarsen

Su tuo varztu isukimu tai grina nesamone:pas rusus kazkas uzsimine,o konkretumo jokio:( O kas isuko-nieks nepasikeite...As kaip tik nebandziau  su tuo triuksmu kovot.....kol nepasikeiciau.Srote Kaune radau nuo 2004 Corollos uz 350 lietuvisku...po deribu uz 300 atidave:)Pasikeist pats pasikeiciau,nieko ten nera sudetingo(neskubant apie 2 valandas) aisku meistrai ta padarytu greiciau.Bandziau nuodugniai isstudijuot kas per problema...ir purciau ir landziojau po vidu ,ieskant kokiu atplaisu,nieko :(

bladas

Apie tokia problema perskaiciau tik siandien, pasharinus po rusu forumus, yra aprasymas, kad plastikinio kolektoriaus viduje yra kazkokia kita plastmase, ji dauzosi i kolektoriu ir buna bjaurus garsas, tai zmones isuka sraigta ir tas plastmases sukabina:
http://www.autocommunity.ru/forum/toyota/corolla_2003/t9484/
http://www.autocommunity.ru/forum/toyota/corolla_2003/t9484/p30/

zally

Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

proline

sveiki kolegos, turiu corola 02m. 1.4. ir turiu lietus ratus 15' nuo astros, pasidomejau kad pas mane 4x100 ir mano turimi ratai tokiu pat ismatavimu, o ET 35. uzsides man tokie ratai su padangomis 195/65 r15?  aciu uz atsakymus ;)

mind

Citataproline parašė:
sveiki kolegos, turiu corola 02m. 1.4. ir turiu lietus ratus 15' nuo astros, pasidomejau kad pas mane 4x100 ir mano turimi ratai tokiu pat ismatavimu, o ET 35. uzsides man tokie ratai su padangomis 195/65 r15?  aciu uz atsakymus ;)

Opel Astra    4 x 100    35...42    56.5

Toyota Corolla    4 x 100    35...38    54.0

Turėtų tikti, tik Astros išnešimas didesnis, tai gale yra tikimybė, kad sieks amortizatorrių, na gal ir nesieks, bet gal bus labai arti. Priekyje gali netilpt ant stabdžių suportų.Reikia dėt ir žiūrėt.
Kaip suprantu ant ratlankių padangos nesumontuotos, tai uždėk tuščią ratlankį ir primesk kokį 1 cm ant padangos išsikišimo už ratlankio ribų( čia galiniam ratui).
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

proline

tai kad masina airijoj, o ratai lietuvoj. ka darytsi teks rizikuoti :)

mind

Citataproline parašė:
tai kad masina airijoj, o ratai lietuvoj. ka darytsi teks rizikuoti :)

Sustabdyk kokį opelistą ir paprašyk , kad leistų pasimatuot ratais. :)

Dar reikės tau centravimo žiedų, nes centrinės ašies diametras skiriasi.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

proline

na as pats turejau astra, tie ratai nuo jis ir yra. o db tevukas turi corola ir nori ratu. ratai yra tik va kai papasakojai, kad gali liestai, tai biski sirdis dreba :D

andriuzz

Dar klausimelis ar kietos vaziuokles 2002 corollu su 1.6 varikliais? ar barska interjero apdailos plastmases? ir siaip vaziavimo komfortabilumas?