2,2D4D VS D-CAT

Pradėjo Marius kom, Vasaris 01, 2011, 21:06:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

arytis

Man kažkada Juodkalnijoj buvo, kad vidurkį rodė 3,5 l. su įjungtu kondicionierium. Þinoma greitis buvo 80-90 km/h

previs

Jeigu norite pakankamai teisingai išmatuoti kuro sąnaudas - prisipilkite pilną baką kuro ir pravažiuokite tarkim 100km, tada vel pripilkite iki viršaus. na o toliau matematika... užsidegus tepalo lemputė neparodys tikslių sąnaudų. bent aš taip manau
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

Angelinio

nesuprantu is kur pas jus tokie taupus automobiliai... Pas mane Avensis 2007 m. D4D 2.0 dyzelis valgos kazkur 8-8.5ltr/100km misriu vaziavumu (miestas-uzmiestis). gal man reik kazka taisyt? gal cia nenormalu?

AVENSIS D4D CHIP

CitataAngelinio parašė:
nesuprantu is kur pas jus tokie taupus automobiliai... Pas mane Avensis 2007 m. D4D 2.0 dyzelis valgos kazkur 8-8.5ltr/100km misriu vaziavumu (miestas-uzmiestis). gal man reik kazka taisyt? gal cia nenormalu?
na sakyciau daugoka pas mane 2,2 vidurkis misrus apie 7,1 gaunasi tai 2,0 turetu buti 6-7 litrai misriu rezimu(kalba eina apie realias sanaudas o ne ka kompas rodo)

Angelinio

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
CitataAngelinio parašė:
na sakyciau daugoka pas mane 2,2 vidurkis misrus apie 7,1 gaunasi tai 2,0 turetu buti 6-7 litrai misriu rezimu(kalba eina apie realias sanaudas o ne ka kompas rodo)

i kompa net neziuriu, visai vejus rodo, kur bevaziuciau mieste ar uzmiesti visada rodo vidurki ne maziau kaip 8.3 litro

AVENSIS D4D CHIP

CitataAngelinio parašė:
CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
CitataAngelinio parašė:

i kompa net neziuriu, visai vejus rodo, kur bevaziuciau mieste ar uzmiesti visada rodo vidurki ne maziau kaip 8.3 litro
na tokiu atveju reiketu uzmesti aki geram meistrui:)

Henris

AVENSIS D4D CHIP: normalu, kad miesto reizmu 2,0 valgo 8l, pas mane panasiai, o tavo valgo maziau nepamirskim, kad pas tave chipas stovi, kuris siaip mazina kuro sanaudas... Galu gale net pats gamintojas nurodo naujai 2,0 D4D mieste 7,7l
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

AVENSIS D4D CHIP

CitataHenris parašė:
AVENSIS D4D CHIP: normalu, kad miesto reizmu 2,0 valgo 8l, pas mane panasiai, o tavo valgo maziau nepamirskim, kad pas tave chipas stovi, kuris siaip mazina kuro sanaudas... Galu gale net pats gamintojas nurodo naujai 2,0 D4D mieste 7,7l
Tai kad ne mieste o mišriu Angelinio rašė,beto pas ji 96kw tai kitas variklis nei pas tave,o kiek teko važinet su tokiais tai tikrai maziau vartoja uz 2,2.apie sanaudas kalbejau be chipo su chipu - ~0,5ltr;)

Angelinio

o tai kas gali but kad tiek ima? pas koki meistar reiktu varyt?

AVENSIS D4D CHIP

CitataAngelinio parašė:
o tai kas gali but kad tiek ima? pas koki meistar reiktu varyt?
šiaip daug nuo ko priklauso nuo filtru,nuo egr voztuvo ir oro mases matuokles uzterstumo,nuo kuro kokybes,tai nuo to ir pradet reikia

previs

pas mane 2 litrai. tai trasoj dyzelio valgo apie 6l važiuojant apie 100km/h mieste aisku daugiau. vidurkis apie 7l
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

brolis123

na as vel del kuro sanaudu. kaip jau rasiau pas mane 2.2l, 130kw avensis 2006m. kuro sanaudos tiek ant kompo tiek realiai siuo metu vaziuojant yra nedaugiau 7.0l 100km, misriu rezimu ir be to vakar tempiau kita automobili apie 20km, tai kompas rodo vistiek 7.1l, greitis buvo apie 70km per val. pries tai turejau avensi 2.0l 96kw. tai sis automobilis buvo taupesnis apie 1-15l 100km. tiek trasoje tiek mieste, tik va kitu ten bedu islindo. siaip kol kas patenkintas automobiliu, tik kuro i baka galetu daugiau tilpti, daugiau 55l nesupilu ir netgi maziau. teko tikrai daug laiko vazineti ir po kauna daugiau 7.5l 100km niekada nebuvo.
sveiki visi

brolis123

1-1.5l maziau. 5,5-6l 100km misriu rezimu.
sveiki visi

Kestutis777

Blyn, cia tema: 2,2D4D VS D-CAT, o cia diskusija verda apie kuro sanaudas. Tam yra atskira tema.

ups

Sveiki :)
Toyota Verso tema skurdi, tad nepykit, pas jus sudalyvausiu. Reikalas tas, kad mano verso 4D4 2.2 CAT ir tik cia apie tai kalbama.
Corolla Verso, 2.2 D4D-cat  130 kw