2,2D4D VS D-CAT

Pradėjo Marius kom, Vasaris 01, 2011, 21:06:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kestutis777

Na, as ikisau irgi nemazai piginu, bet dabar vazinejuos ramiai.

AVENSIS D4D CHIP

kas laiku prižiūri,atlieka aptarnavimus tai laiku pastebi problemas,kurias pasalinus veliau neišlenda didesnes kaip galwos nukelimai;)

nerijus242

Labas norejau paklausti,ar yra ausinimo skyscio nuorinimo taskas d-cat.

AVENSIS D4D CHIP

Citatanerijus242 parašė:
Labas norejau paklausti,ar yra ausinimo skyscio nuorinimo taskas d-cat.
nera

nerijus242

tai gal patarsit kaip nuorint.nes turiu tokia beda,ryte uzkuriant masina girdisi antifrizo cirkuliacija peciuke.

AVENSIS D4D CHIP

Citatanerijus242 parašė:
tai gal patarsit kaip nuorint.nes turiu tokia beda,ryte uzkuriant masina girdisi antifrizo cirkuliacija peciuke.
o kartais ant karsto variklio nepucia slangu?siaip tai buna tas garsas pas daug ka nors ir nuorinta:)

nerijus242

lig ir nepucia.bet kartais per issipletimo bakelio slangute matosi kad nutekejo.skyscio laikau tarp max ir min per viduri.:|

dtinas

man irgi tas garsas retkarciais atsiranda, bet jau du metai kaip vaziuoju ir nieko.

nerijus242

o del nutekejusio skyscio per slangute?:|

dtinas

UfO

Citatanerijus242 parašė:
o del nutekejusio skyscio per slangute?:|
Pas mane irgi čiurlena kartais. Kol viskas veikia taip kaip priklauso, neieškau slieku, nekreipiu dėmesio ir važiuoju toliau. Tiesa, skystis pro perviršio šlangutę nebėga. Gal pas tave per daug skysčio ir tik tokios bėdos ;)

nerijus242

skyscio tar max ir min per viduri.bet kaip pavazineju jis nukrenta iki min o kartais daugiau.

nerijus242

dar norejau paklaus kaip atsuki issipletimo bakeli lygis truputis pakila.nesvarbu ar saltas ar karstas variklis.tai reiskia kad kamstelis laiko gerai slegi.ar kaip ten yra.

UfO

Šaltam varikliui aušinimo skysčio turi būt šiek tiek virš MIN, o karštam (t.y. darbinės temperatūros neviršyt MAX). Jei šaltam pripilsi per vidurį tarp MIN ir MAX tai tikrai kai sušils variklis kažkiek skysčio nubėgs per šlagutę lauk ir atrodys, kad jo sumažėjo. Nesu niekada žiūrėjęs ar pakyla skysčio lygis kai atsuki kamštelį, tačiau mano galva jis šiuo atveju šiek tiek gali pakilti.

nerijus242

kiek supratau tai taip turi buti.cia tyotoms normalu.:)