2,2D4D VS D-CAT

Pradėjo Marius kom, Vasaris 01, 2011, 21:06:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

Aivis

Visoms mašinoms slėgis bakelyja yra ir automatiškai,jai tu buvai užkures variklį,o poto atidarei propke,tai ir slėgis eidamas lauk pakele truputį skysčio lygi,nesvarbu ar variklis šiltas ar šaltas.
Gazas dugnas .......

nerijus242

sv,mano nuojauta manes neapgavo,kaip anksciau minejau nuteka skistis per issipletimo bakelio slangute.nu man tas dalikas igryso nuvariau i tojotos centra ten nustate kad tarpine parejo:@.

AVENSIS D4D CHIP

Citatanerijus242 parašė:
sv,mano nuojauta manes neapgavo,kaip anksciau minejau nuteka skistis per issipletimo bakelio slangute.nu man tas dalikas igryso nuvariau i tojotos centra ten nustate kad tarpine parejo:@.
danijoje turbūt kosmines kainos butu variklio remonto?

siigiis

o cia kaip minejot del to garso kad kaip vanduo cirkuliuotu tai sakot cia normalu ar kazkas blogai nuorinta? nes buna pas mane masijoj to garso uzkuriant arba kartais ramiai vaziuojant ir paskui stangiau nuspaudus gaza..

nerijus242

jo kainos kosmines.senesnioms masinoms pats dariau remontus kaip hobi,dabar nezinau kaip bus.:o

Kestutis777

Joa. Uzuojauta... Taip ir man buvo... Bet sutvarkiau ir toliau dziaugiaus :) Kol nepardaviau :D Dabar kita dziaugiuos :D

dtinas

Citatanerijus242 parašė:

kiek jau buvo nuvaziaves Tavo masiniukas?:(

nerijus242

man pasiseke toyota pati apsieme tvarkit uz garantini B).masiniukas yra nuvaziaves 110000 km.

dtinas

blyn, tiek tenuvaziavusi, o jau tokios bedos..

nerijus242

Kestutis777

Kai saviske pirkau, buvo nulekus (bent spidometras taip rode, istorijos nebuvo) 93 000km. Tarpine prapusta buvo...
Nerijau, paziurek ar ausinimo skyscio pompa nelasa. Irgi keiciau.

nerijus242

reiks toyotai pasakit kad paziuretu.dekui kestuti kad priminei.gal dar kokiu niuansu yra i ka atkreipt demesi reikia.

dtinas

o tai visgi, ko tos tarpines nelaiko??? Buvau Solorinoj uzklauses, tie atsake, kad viskas normaliai su tom tarpinem..

Bemsas

Kazkaip ant restajlo kitos tarpines nuejo, tai tos laiko.

Kestutis777

Kaip man vienas zmogus pasakojo, tai cia visa kruva itakojanciu priezasciu. Viena ir ju gali buti tame, kad pradejo leisti ausinimo pompa, nuvarvejo dalis ausinimo skyscio ir perkaitus varikliui, prasipucia tos tarpines... Reikia skysti stebeti...