2,2D4D VS D-CAT

Pradėjo Marius kom, Vasaris 01, 2011, 21:06:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

Dariusno

susiduriau su problemyte kai sunku issirinkti variklio alyva d-cat'ui labiau pasidomejus variklinemis alyvomis kurios tiktu dizeliams su kietuju daleliu fitrais nelabai yra is ko rinktis. turiu galvoje jei bandau rasti pagal API/ACEA tai geriausia ka galima rasti parduotuves lentynoje yra B4/CF. sis standartas nelabai tikka varikliams su ismetimo filtru. pats nesenai keiciau tepalus tai pasirinkau Shell helix ultra diesel 5w40 B3/B4 CF. butu idomu suzinoti ka naudoje tie kas vazineja su d-catais.

siigiis

na mano avensis ziema vazinejant kaune, kompas rode 8,8. siaip ir realiai skaiciuojant panasiai gaunas. Ziema kadangi nesinori kur nors uzsilekt tai labai ir negreziu :) nors cia kai atsilo dabar sitas kelias dienas tai buna kad prie sankryzu greiciau isvaziuoju :) na bet nuo nuotaikos priklauso :)

Vasara sanaudos buvo 7,5-8 Litrai. Pirmas dienas nusipirkus apie 10 :)

tadusia

CitataDariusno parašė:
susiduriau su problemyte kai sunku issirinkti variklio alyva d-cat'ui labiau pasidomejus variklinemis alyvomis kurios tiktu dizeliams su kietuju daleliu fitrais nelabai yra is ko rinktis. turiu galvoje jei bandau rasti pagal API/ACEA tai geriausia ka galima rasti parduotuves lentynoje yra B4/CF. sis standartas nelabai tikka varikliams su ismetimo filtru. pats nesenai keiciau tepalus tai pasirinkau Shell helix ultra diesel 5w40 B3/B4 CF. butu idomu suzinoti ka naudoje tie kas vazineja su d-catais.
pasidomek apie situs tepalus Neste City Pro C2 5W-30, naujausi nestes tepalai sukurti butent auto su kietuju daleliu filtrais

Dariusno

gal ir nieko :)

Dariusno

Kas susidurele su priekiniu stabdziu kaladelemis ar jos skiriasi nuo variklio dydzio ar visu kemplektaciju yra vienodos ir kokia kaina? ir dar vienas klausimas turintiems Avensius su originaliais xenonais ar esate patenkinti ju skleidziamos sviesos stiprumu, nes pas mane tai jos blankios net technineje apziuroje labai skersai ziurejo i ju svietima :( bet praleido.

Gmc

Kompo sanaudos nieko vertos, ta jau zinom visi :) Man pvz paskutini karta rode 7.2 tik meiste, o supyliau 9.3 :) Kad Vw/Audi varikliai ekonomiskesni sutinku, bet stebuklu g inebuna.
Mano meistas-  trumpi atstumai ir kamsciai, jei malciausi pastoviau, manau butu kiek maziau, nes dabar ima 9-10 ir as tuo patenkintas. Turiu dar Opel Corsa 1.3 CDTI 55kw, tai ji trasoje ima 4-4.5l, mieste 6-7.2l/100km.

Skrajunas

CitataGmc parašė:
Kompo sanaudos nieko vertos, ta jau zinom visi :) Man pvz paskutini karta rode 7.2 tik meiste, o supyliau 9.3 :) Kad Vw/Audi varikliai ekonomiskesni sutinku, bet stebuklu g inebuna.
Mano meistas-  trumpi atstumai ir kamsciai, jei malciausi pastoviau, manau butu kiek maziau, nes dabar ima 9-10 ir as tuo patenkintas. Turiu dar Opel Corsa 1.3 CDTI 55kw, tai ji trasoje ima 4-4.5l, mieste 6-7.2l/100km.
Keista girdėti , kad vw audi varikliai ekonomiškesni negu toyotų .Atrodo japonai taupumo sumetimais ištobulina variklius iki pimaujančių pozicijų . Net pačių vokiečių žvilgsiai pradeda daugiau krypti  į japonų auto. Nebent yra koks defektas konkrečioje auto kuri ryja be proto.

Gmc

Honda ekonomiskesne, nes lengvesne ir neturi garso izoliacijos :D (aisku reikia i konkrecius modelius ziuret, neabsoliutinu cia). O VW/Audi varikliai tikrai ekonomiski, taciau Toyotos gerokai patikimesni.

Kestutis777

As pirkau D-CAT nes norejau jegos ir sukimo momento ;)

Gmc

CitataKestutis777 parašė:
As pirkau D-CAT nes norejau jegos ir sukimo momento ;)
Ir manau tai tikrai labai geras pasirinkimas, kuris tikrai neapvils.

guners

Citatavytska parašė:
Tikra tiesa, rades gera varianta - gali netycia ir benzinini varianta nusipirkti.:D Atsiprasau, kad nukrypau nuo temos.

Man taip ir buvo:)
Bet dabar jau dyzelio ir nenoriu:|
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

Dariusno

na va pries keles dienas rasiau,kad mieste d-cat 12.5 ryja siandien vaziavau klaipeda-silute- klaipeda i prieki rode 7.9-8.0 atgal vaziuojant zemiau 8.5 nenukrito. vaziavimo stiliu buvau pasirinkes ziauriai ekonomiska sukiai tik iki 2000. nu mano akiai tai vistiek daugoka.
cia kazkas rase tokia nesamone,kad japoniskos masinos taupiausios. nu gal nelabai avensis ir japoniskas kai ji gamina tik didziojoje britanijoje. teko puse metu vazineti su Toyota Hiace 2002m 2.5td ryja ji 15l/100km ir volkswagen caravele 1996m 2.4d tyja 10l/100km tai turiu pagrindo manyti,kad vw/audi ekonomiskiausi

AVENSIS D4D CHIP

CitataDariusno parašė:
na va pries keles dienas rasiau,kad mieste d-cat 12.5 ryja siandien vaziavau klaipeda-silute- klaipeda i prieki rode 7.9-8.0 atgal vaziuojant zemiau 8.5 nenukrito. vaziavimo stiliu buvau pasirinkes ziauriai ekonomiska sukiai tik iki 2000. nu mano akiai tai vistiek daugoka.
cia kazkas rase tokia nesamone,kad japoniskos masinos taupiausios. nu gal nelabai avensis ir japoniskas kai ji gamina tik didziojoje britanijoje. teko puse metu vazineti su Toyota Hiace 2002m 2.5td ryja ji 15l/100km ir volkswagen caravele 1996m 2.4d tyja 10l/100km tai turiu pagrindo manyti,kad vw/audi ekonomiskiausi
nori tureti 130kw ir kad rytu 5ltr/100km,nejuokink:Dšiaip ji turetu ryti apie7,5-8,5ltr(vidurkis nesmaugiant,puse km mieste imant puse uzmiestyje,tai paimk ta pačia audi a6 2,5 tdi 132kw tikrai nemaziau rys,taip kad nenorekit kad trauktu ir ant oro waziuotuB)

horn

avdi 132kw ryna apie 11 vidurkio, ramiai :o

audrius

kw yra gaunami is silumos kuri yra gaunama deginant kuro ir oro misini[tai yra cipavimo menas tokiu principu cipuojami varikliai]. Kuo pazangesne technologija tuo variklio turis mazesnis o kw didesni [t.y 2.4 55kw arba 1.6 77kw ] tai pasiekiama geriau uzpildant degimo misiniu[ t.y didesnis kuro ipurskimo slegis, didesnis turbinos slegis] degimo kamera ir gaunam daugiau silumos, taip pagrinde dideja kw, kitas budas didinti variklio  turi ir alkunes sukius. Uz kw mokame ir kuru ir lt uz tecnologijas, bet kw vistiek saldus vaisius. sportinikai keicia visus minetus dydzius tame tarpe ir naudojama kura, ko pasekoje dideli kw dideles sanauodos lt uz tecnologijas ir beprotiski pinigai kurui ir nesiskundzia. O Vw tikrai ne maziau ima nei toyota nes turiu abi, na nebent 1.6 D golfas.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima