2,2D4D VS D-CAT

Pradėjo Marius kom, Vasaris 01, 2011, 21:06:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

gisas

CitataKestutis777 parašė:
CitataeVo parašė:
Zmogau, jei nori tureti kaprizna masina, bet nenori jos poreikiu tenkinti, tai nepirk CATo :) Jei nori justi sukimo momenta, pirk CATa ir pilk normalu kura.
Tiesa, CATu variklio tarpine pareina kartais, bet ne visoms tai atsitinka. Saviskei pakeiciau ir dabar megaujuos dinamisku vaziavimu B)

O del ko pareina CAT'u tarpines? Siandien skambinau i tokvila, jie ten pardavineja 07 avensi su cat varikliu ir parasyta, kad idetas naujas variklis. Paklausiau del ko keistas - sake tarpine parejo ir susikraipe galva ar kazkas tokio. Masina buvo begus apie 190k. Tipo dabartinio variklio rida 3k. Taip ir nesupratau ar galva keite ar visa varikli. Dar klausiau del kietuju daleliu filtro. Sake o kas su jais buna blogai? Tipo jie patys prasivalo savaime ir nereikia sukti galvos. Bet vel gi esu girdejas, kad nevisada jie prasivalo...
Dar klausimas del kaprizingumo. Ta prasme pili normalu kura (LT degalines), tepala koki priklauso ir kaip suprantu to pakanka? Ar dar yra kazkokiu reikalavimu?

Viskas gerai su tais D-CATais ;)
Tepala pilu toki, koki reikalauja D-CAT technologijos. Filtras man nesikisa, viskas gerai su juo, tik periodiskai reikia islekti prasilekti su juo.
su tokiu mororu savaime prasilekia, be didesnių pastangų :p:D
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

eVo

Viskas gerai su tais D-CATais ;)
Tepala pilu toki, koki reikalauja D-CAT technologijos. Filtras man nesikisa, viskas gerai su juo, tik periodiskai reikia islekti prasilekti su juo.[/quote]
su tokiu mororu savaime prasilekia, be didesnių pastangų :p:D[/quote]

Na prasilekti tai as megstu - neproblema, tik va kita problema ar reikia cat'o. Pagrindinis driveris butu zmona, o marsrutas namai-vaiku darzelis-darbas ir atgal. Savaitgaliais buna isvykos i uzmiesti (apie 250 km.) na ir per atostogas keliones. Ekonomijos atzvilgiu turbut 2.0 d4d butu optimaliausias, kuris lyginant su mano senuku traukia zymiai smagiau. Bet kaip suprantu dvilitriu daznesne yra sankabos problema (savo seneliui esu jau keites) ir nesinori ant to pacio greblio vel uzlipti. Dar alternatyva accordas, bet labiau avensis traukia.

AVENSIS D4D CHIP

CitataeVo parašė:
Zmogau, jei nori tureti kaprizna masina, bet nenori jos poreikiu tenkinti, tai nepirk CATo :) Jei nori justi sukimo momenta, pirk CATa ir pilk normalu kura.
Tiesa, CATu variklio tarpine pareina kartais, bet ne visoms tai atsitinka. Saviskei pakeiciau ir dabar megaujuos dinamisku vaziavimu B)

O del ko pareina CAT'u tarpines? Siandien skambinau i tokvila, jie ten pardavineja 07 avensi su cat varikliu ir parasyta, kad idetas naujas variklis. Paklausiau del ko keistas - sake tarpine parejo ir susikraipe galva ar kazkas tokio. Masina buvo begus apie 190k. Tipo dabartinio variklio rida 3k. Taip ir nesupratau ar galva keite ar visa varikli. Dar klausiau del kietuju daleliu filtro. Sake o kas su jais buna blogai? Tipo jie patys prasivalo savaime ir nereikia sukti galvos. Bet vel gi esu girdejas, kad nevisada jie prasivalo...
Dar klausimas del kaprizingumo. Ta prasme pili normalu kura (LT degalines), tepala koki priklauso ir kaip suprantu to pakanka? Ar dar yra kazkokiu reikalavimu?
ten ir blokas su sumuokline grupe wariklio keistas ne tik galwa,gaunasi kaip ir naujas wariklis,wisai fainas avensis,salonas odinis labai twarkingas;)

gisas

ko jūs bijot tų cat'u? negendančių variklių nėra, suges-susiremontuosi ir šimtą metų važiuosi nesukdamas galvos. Galvojat d4d važiuos negesdamas, gal papuls nusipirkti tiek "nudrožtą"(niekam nelinkiu), kad iš serviso nebus kada išvažiuoti. tas pats ir cat'u
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Kestutis777

Citatagisas parašė:
ko jūs bijot tų cat'u? negendančių variklių nėra, suges-susiremontuosi ir šimtą metų važiuosi nesukdamas galvos. Galvojat d4d važiuos negesdamas, gal papuls nusipirkti tiek "nudrožtą"(niekam nelinkiu), kad iš serviso nebus kada išvažiuoti. tas pats ir cat'u

Pritariu ;)

vejjas

pats turiu ir d-cat kolkas nebuvo problemu per 2m.bet dabar jau teks vayrt iatstovybe nes ko taip kai sila variklis labai jau dumina.

rusali

Citatavejjas parašė:
pats turiu ir d-cat kolkas nebuvo problemu per 2m.bet dabar jau teks vayrt iatstovybe nes ko taip kai sila variklis labai jau dumina.

man tas pats buvo, tai dpf'o pabaiga

laurysas

Rusalli, negasdink taip :). Man sekmingai duminima numalsino programos perrasymas pas atstovus B)

vejjas

Citatarusali parašė:
Citatavejjas parašė:

man tas pats buvo, tai dpf'o pabaiga
ir kiek tas sutvarkymas kainavo

rusali

Citatalaurysas parašė:
Rusalli, negasdink taip :). Man sekmingai duminima numalsino programos perrasymas pas atstovus B)

na tu jau nezinosi kaip toliau seksis tavo D-CAt'ui:))))
man prie 180.000 km jau nepadejo perrasymas, deja :( bet gedimo jokio nerode kompas.. naujas dpf - 4900 lt. bet tikrai kaip raso Laurysas, reikia pradet nuo programos perrasymo :)

Apyniai

Sveiki, as cia i ta pacia tema del savo D-cat'o problemos norejau paklaust. maniskis pvz vaziuojant greitkeliu 2,5 tukst. apsuku pastoviu greiciu periodiskai ismeta balto dumo uzsklandas. sumazinus apsukas duminti kaip ir nustoja. mieste tokiu sposu nepastebejau. filtrus pakeiciau, kuras tik is degalines. nuvaziavau i servisa, ten prigasdino kad tie pjezoelektriniai purkstukai saibom eina ir kad devetu nelabai apsimoka det nes lietuvoj niekas negali patikrinti ar jie geri, tai tik naujus, kuriu kaina - vieno 1500lt. gal kam panasiai yra buve su D-cat'ais. Prasau pasakykit kad tai ne purkstukai, nes nenoriu 6 stukas lt dar sukist :(

vytska

Pas d-cat yra tokia sistema: kai susikaupia kazkiek suodziu dpf filtre, tai i ta filtra ipurskiama kuro ir sudeginami tie suodziai, tai gali buti ir pas tave kad tiesiog deginami tie suodziai dpf filtre. Kolega kai nusipirko d-cat, tai mieste taip  apsipyle pora kartu baltais dumais, kad jau galvojo sakes varikliui, o pasirodo kad tiesiog sudeginami suodziai dpf filtre. Tai manyciau ir pas tave ta pats, nebent dar kazkokie negerumai darosi su tavo masina.
vytska

Kestutis777

CitataApyniai parašė:
Sveiki, as cia i ta pacia tema del savo D-cat'o problemos norejau paklaust. maniskis pvz vaziuojant greitkeliu 2,5 tukst. apsuku pastoviu greiciu periodiskai ismeta balto dumo uzsklandas. sumazinus apsukas duminti kaip ir nustoja. mieste tokiu sposu nepastebejau. filtrus pakeiciau, kuras tik is degalines. nuvaziavau i servisa, ten prigasdino kad tie pjezoelektriniai purkstukai saibom eina ir kad devetu nelabai apsimoka det nes lietuvoj niekas negali patikrinti ar jie geri, tai tik naujus, kuriu kaina - vieno 1500lt. gal kam panasiai yra buve su D-cat'ais. Prasau pasakykit kad tai ne purkstukai, nes nenoriu 6 stukas lt dar sukist :(

Cia D-CAT pribumbasas :D Vakar ir maniskis uzruko ;) Galvojau iskart, kad turbo parejo, bet po akimirkos nustojo duminti ;)
Tai yra normalu ;) Nesiparink ;)

vejjas

bet tai negali duminti kai kekeviena karta sila variklis

Apyniai

Citatavejjas parašė:
bet tai negali duminti kai kekeviena karta sila variklis

siaip tai dumu pliupsnis buna kai variklis jau siltas, vaziuojant greitkeliu.