2,2D4D VS D-CAT

Pradėjo Marius kom, Vasaris 01, 2011, 21:06:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

vitiok

tevas

10 litru niekaip nesigauna, net ir lakstant 170 - 200 km/h tada tik beveik 10  :) O jei mieste vaziuot kol variklis pasyla, kokius 5 - 8 km ir per kamscius, tai ir pacios ekonomiskiausios dvigubai ima, nei priklauso, palyginus.

Gmc

Povilas07

Nu, maniškė Verso D-CAT žmonai ramiai važiuojant apie 70% Vilniuj ir 30% užmiesčiu ima apie 7,5ltr, bet sąnaudos skaičiuotos pagal įpiltus litrus ir nuvažiuotą atstumą. Man vairuojant panašiais maršrutais drąsiai ima 9-10ltr. Gal nėra labai mažai, bet nėra labai ir daug. Plius nesunkiai nuo šviesoforo gali ir kokį BMW 525d padaryt (e39 tai be vargo, o vat su e60 truputį sunkiau). Žodžiu, mane šiai dienai tokios sąnaudos tenkina.

vitiok

Citata iš: Povilas07 Įrašytas Vasaris 17, 2014, 10:54:57 AM
Nu, maniškė Verso D-CAT žmonai ramiai važiuojant apie 70% Vilniuj ir 30% užmiesčiu ima apie 7,5ltr, bet sąnaudos skaičiuotos pagal įpiltus litrus ir nuvažiuotą atstumą. Man vairuojant panašiais maršrutais drąsiai ima 9-10ltr. Gal nėra labai mažai, bet nėra labai ir daug. Plius nesunkiai nuo šviesoforo gali ir kokį BMW 525d padaryt (e39 tai be vargo, o vat su e60 truputį sunkiau). Žodžiu, mane šiai dienai tokios sąnaudos tenkina.
man i Vln 7 ltr pagal uzpylima isejo,mieste Klp be 10 ziema niekaip,vasara ramiu vaziavimu gal ir 8 uztektu bet jau taip tarmaznutai turetum vaziuot :D  ka zinau :)

Povilas07

Citata iš: vitiok Įrašytas Vasaris 17, 2014, 10:59:54 AM
man i Vln 7 ltr pagal uzpylima isejo,mieste Klp be 10 ziema niekaip,vasara ramiu vaziavimu gal ir 8 uztektu bet jau taip tarmaznutai turetum vaziuot :D  ka zinau :)

Jo tiksliai, visai pamiršau parašyt, kad čia vasaros metu taip gavosi. Žiemą aišku, daugiau kokiu 1-1,5ltr.

Vaidas81

2 sezonus d-cat'u vazineju, pagal kompą vidurkis 7,9 l., žiemą Vilniuje - svyruoja 9-9,3 lt. normaliu režimu (70 proc. miestas, 30 proc. užmiestis). Realios sąnaudos praktiškai nesiskiria nuo kompo parodymų. Tiesa, mašinai netenka "nakvoti" lauke - parkuoju patalpoje, kur temperatura nenukrenta žemiau +2 C.. :)

Bemsas

D4D paprastas man daugiau 8L neeme niekada. O vidurkis 7-7.4L pagal uzpilimus.

azuolas

d-cat vienas is teisingiausiu pasirinkimu.Vienas minusas pdf filtras. Ispjauni ir minusu nera.Trauka fantastine,kuro sanaudos uzmiesti su aerodinamine bagazine ir 4 suauge 6l. Tikrinta pilant kura kolonelese iki virsaus nuvaziavus 1900km. Mieste jauciant d-cat variklio galios malonumus 7,5-8. Bandziau ir irodziau draugams kad mieste galima ir i 6,8 itilpti.
Toyota deklaruoja EURO- 4 tai 10 procentu kuro virsaus. Realiai  seni uzsikimse pdf filtrai regeneracija daro ne kas 300km., o kas 10-15km. Isvada ,kastruoti . :-{

Ralfas

arunaskeras

Uzmiesty gali buti tik reikia labai taupiai vaziuoti
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Donis7

Įkišiu ir aš savo trigrašį....mano avensio apetitas žiemą buvo 7.5-8 (vidutinės), rudenį ir dabar 6.5-7 (vidutinės). Prisipažinsiu, nesu iš drifterių ir važinėju ramiai. Kažkada bandžiau pasidraskyti, tai surijo apie 9 (vėl vidutiniškai). Čia pasitvirtina senas geras pasakymas, kad auto ekonomiškumas dažnai priklauso kaip su ja važiuosi.

Ralfas

Nu bet ble ne su 4 zmonem ir stogo bagazine 6l :D

Vladas55

Na cia jau kolegos perlenkia lazda kad tiek mazai ryja :-]

tevas

Normaliai vaziuojant, normalus ir sunaudojimas. Dcat keliones vidurkis 6.5 litro, skaiciuojant realiai ipilta kura, 2 suauge, 3 vaikai ir pilna bagazine. Vaziuota autobane apie 120km/h Reikia pabrezti, kad masina buvo tvarkinga. Be to, kalnu keliukais apie 30% visos keliones sudare. Gaila negaliu palyginti su silpnesniais varikliais, nes toyotas turejau tik dcat.