2,2D4D VS D-CAT

Pradėjo Marius kom, Vasaris 01, 2011, 21:06:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

Donis7

Citata iš: Vladas55 Įrašytas Kovas 31, 2014, 20:26:22 PM
Na cia jau kolegos perlenkia lazda kad tiek mazai ryja :-]
Tikrai neperlenkiu. Patikslinsiu, kad važinėja 1-2 žmonės. Mane irgi gazdino, kad susibankrotinsiu su D-CATu, ims 11-12 litrų....nifiga, man toli gražu iki tokių vidurkių. Galbūt skraidant 200 km/h tiek ir ims.

tevas

Zmones, taip atrodo, labiau bijo filtru, purkstuku... O kuro sanaudos visom tvarkingom auto priklauso kaip vaziuosi.

Donis7

Gerai, kai žinai ko bijoti. Kai ieškojau auto, tai planavau benzą, bet....susiplanuoji vieną- gauni kitą  :-]
Tai praktiškai nieko nežinojau kas tas EGR, DPF, MAF, kiek būna vargo su purkštukais ir t.t. Kai nusipirkau, tada pradėjau domėtis į kokią balą įbridau. Čia kaip jau kalbėta kažkurioje temoje, kai nesigilini, tai ir nusiperkį gan neblogą auto :) Važinėju tik 7 mėn. ir kol kas esu tikrai patenkintas. Galbūt drąsiau jaučiausi, nes auto pirkau iš dilerio. Ir sveikas protas supranta, kad negendančių auto nėra ir ko gero nebus :)

vitiok

Citata iš: Donis7 Įrašytas Kovas 31, 2014, 21:35:57 PM
Tikrai neperlenkiu. Patikslinsiu, kad važinėja 1-2 žmonės. Mane irgi gazdino, kad susibankrotinsiu su D-CATu, ims 11-12 litrų....nifiga, man toli gražu iki tokių vidurkių. Galbūt skraidant 200 km/h tiek ir ims.
manes kai paklausia kiek ima dyzelio dcat mano atsakau kad jei noreciau taupyt koki yari ar  ww up paimciau :)
kiek reikia jai tiek ir paims paprasciau,priklauso nuo daug ko,mano vidurkis mieste 10-11 ltr netaupant ir neuzkisant dpfo su pensininko rezimu :)
bimbalus be gailescio darau,aisku ne visus

Donis7

Mano rėžimas "pusiau pensininko"  :-] Važinėju 50% mieste, 50% užmiestyje. Kai reikia- užminu tapkę, kai lygus kelias ramiai važiuoju. Dabar vidurkis apie 6.5-7, bet tikrai neliūdėsiu, jei vidurkis bus 8-9.

Bemsas

Donis7, cia pagal kompa sanaudos?

tevas

Reikia ismokti vaziuoti dcat, tada jokiu bedu nebus. Kemsasi filtrai, tiems, kurie perseda nuo vw/audi 1.9 senuju motoru. Aukstesnes apsukas laikant niekas nesikemsa, o ir traukia bet kada puikiai, taip pat ir sanaudos normalios.

vitiok

Citata iš: Donis7 Įrašytas Kovas 31, 2014, 22:39:19 PM
Mano rėžimas "pusiau pensininko"  :-] Važinėju 50% mieste, 50% užmiestyje. Kai reikia- užminu tapkę, kai lygus kelias ramiai važiuoju. Dabar vidurkis apie 6.5-7, bet tikrai neliūdėsiu, jei vidurkis bus 8-9.
as mieste 90% vaziuoju trumpais atstumais del to ir sanaudos tokios paprasciausiai pas manes,jai reik pasidraskyt jauciu,ne miesto masina dcatas :D  cia kaip koki vilksuni laikyt uzdaryta 6 aru sklype visada
niekada nesigailesiu pardaves ja nes tik geros emocijos

tevas

Jei vaziuoju 50-60km/h, tai 3-4 begiai, tada viskas normaliai.

Donis7

Citata iš: Bemsas Įrašytas Kovas 31, 2014, 22:40:44 PM
Donis7, cia pagal kompa sanaudos?
Pagal kompą. Bet esu ir realiai nuo pilno bako iki tuščio tikrinęs, vidurkis iki 7 ltr. Su baku apie 900 km.

vitiok

Citata iš: Donis7 Įrašytas Kovas 31, 2014, 22:48:42 PM
Pagal kompą. Bet esu ir realiai nuo pilno bako iki tuščio tikrinęs, vidurkis iki 7 ltr. Su baku apie 900 km.
gan ramei turetum vaziuot

Bemsas

Tai gerai jums. Man 100kw maziau 7L realiai nebuvo niekada. Nors ir kompas rode 5.9, o supyliau i baka kaip 7.5L

vitiok

Citata iš: Bemsas Įrašytas Kovas 31, 2014, 22:51:26 PM
Tai gerai jums. Man 100kw maziau 7L realiai nebuvo niekada. Nors ir kompas rode 5.9, o supyliau i baka kaip 7.5L
matos kad ne spaudi dyzelio jai :D

Donis7

Citata iš: Bemsas Įrašytas Kovas 31, 2014, 22:51:26 PM
Pabandykim taip, papasakosiu smulkiau, gal blogai skaičiuoju :)
Pripyliau pilną baką, kol pistoletas iššovė (jei aktualu, pilu Statoil milesPlus dyzeliną). Važinėjau tol, kol kompas parodė "0". Prasukau 880 km. Ir taip ne vieną kartą. Gali būti, kad ramiau važiuoju, pastoviai 1-2 žmonės, kaip minėjau 50% užmiestyje, 50% mieste....

Bemsas

As skaicioju kitaip. Pilu pilna baka tol, kol kuras (ne putos, o butent kuras) jau matosi. Tada viska nunulinu ir vazioju kol neuzsidegs lempute. Vel pilu kol kuras matosi. Dazniasia viskas atliekama toje pacioje koloneleje. Tada suskaicioju. Nes nuo pistoleto issovimo dar kartais sugebu pripilti 5-12L, kas laaabai stipriai pakeicia sanaudu vidurki.