2,2D4D VS D-CAT

Pradėjo Marius kom, Vasaris 01, 2011, 21:06:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

tevas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Kovas 31, 2014, 23:58:11 PM
As skaicioju kitaip. Pilu pilna baka tol, kol kuras (ne putos, o butent kuras) jau matosi. Tada viska nunulinu ir vazioju kol neuzsidegs lempute. Vel pilu kol kuras matosi. Dazniasia viskas atliekama toje pacioje koloneleje. Tada suskaicioju. Nes nuo pistoleto issovimo dar kartais sugebu pripilti 5-12L, kas laaabai stipriai pakeicia sanaudu vidurki.

ir gauni pakankamai tikslias sanaudas  (y)

Donis7

Taip bako nesu užpylęs, nes kaip tu sakai, 5-12 ltr. labai didelė paklaida.

vitiok

Citata iš: tevas Įrašytas Balandis 01, 2014, 00:04:29 AM
ir gauni pakankamai tikslias sanaudas  (y)
pradzioje taip piliau kad pamatyt kokios tikros sanaudos ir kiek skiriasi nuo kompo kad suzinot savo masina,dabar jau bele kaip pilu,stengiuos kol neuzsidegs lempute isipilt daugiau,nuo pistoleto atsokimo dar apie 3 litrus supilu kol beveik persipilt pradeda :D

tevas

Su dcat daug esu vaziaves, mano rezimu kompas visada daugiau rode.

vitiok

Citata iš: tevas Įrašytas Balandis 01, 2014, 00:15:23 AM
Su dcat daug esu vaziaves, mano rezimu kompas visada daugiau rode.
litru stabilei daugiau rodo pas manes po miesta,uzmiesti daugmaz pataiko

tevas

Donis7

Jei mano kompas vidutines rodo apie 6.5 (realios sąnados manau yra apie 7) ir pridėjus protingą galimą kompo paklaidą apie 1 ltr., tai gaunasi 7.5-8 ltr. Ok, man ir tokios sąnaudos tinka. Mano tikslas nėra pasimaivyti ekonomiškumu, tik norėjau pasakyti, kad nebūtinai D-CATas vidutiniškai turi susiurbti apie 10-12 ltr. Žinoma, daug veiksnių įtakoja vidutines sąnaudas: šaltas oras, svoris bagažinėje ir keleiviai, važiavimo greitis, kokiais keliais važinėjama, ant kiek smagiai iki dugno spaudžiamas pedalas ir t.t.

tevas

Dugnan spaudziamas "gazas" tikrai ne be pasekmiu. Bet 11 - 12 l/100km tikrai niekada nera buve. 180-190 km/h laikant 10 litru siekia nepilnai, kompas rodo 10, o realiai 9.5 l/100km. Kiek tokiu greiciu "valgo" silpnieji?

Gmc

Citata iš: tevas Įrašytas Balandis 01, 2014, 00:21:39 AM
O kur dcat priesininkai? :)
Tai kad jau nera ka pridet. Visiems aisku, kad jis neekonomiskas ir ryja daug. Jei kazkam ryja mazai - dziaukimes tuo :)

Bemsas

As tikiu kad tarkingas D-CAT nevalgo 10L/100km. Bet jei kazkiek uzsikises DPF filtras, tai 5 purktukas ir ispurskia i dusliara tuos 2-3L/100km kad pravalyti nesekmingai uzkimsta filtra. Ir aplamai D-CAT yra uzmiescio masina, nes tik ten valosi filtras. Vazinejant tik mieste jis greit uzsikemsa. Dabar dar gerai, kad gali ispjauti ji, bet viskas eina link to, kad negalima bus nieko pjauti. Jau sakiau kad 2012m masinose nieko negalima pjauti, nes duminingumas turi atitikti gamykliniu parametru. Dabar jau 2014, tai po 2-3m bus pilna masinu 2012m. Ka tada daryti? Ka daryti 2018 metais su 2012m masina? Kada viskas bus galutinai uzkimsta, padidejes duminingumas del motoro ir kuro sistemos nusidevejimo? Viska atstatineti iki gamykliniu parametru? Keisti siurbli nauju, purktukus visus, pati DPF?

Gmc

Ir tiki, kad valgo 6.8 MIESTE. Tai reiskia su sviesoforais, kamsciais ir pan :D

Bemsas

Citata iš: Gmc Įrašytas Balandis 01, 2014, 08:53:41 AM
Ir tiki, kad valgo 6.8 MIESTE. Tai reiskia su sviesoforais, kamsciais ir pan :D

Na bet miestai irgi skirtingi buna. Tai savaime aisku kad Vilniuje kuro ims daugiau nei Utenoje, kur 3 masinos stovincios prie sankryzos jau yra kamstis :D

tevas

Kas naujas auto pirks, tam problemos nebus. O dabartiniai benzinai gan ekonomiski, dedi dujas ir taupai  :)

Gmc

Citata iš: tevas Įrašytas Balandis 01, 2014, 09:43:31 AM
Kas naujas auto pirks, tam problemos nebus. O dabartiniai benzinai gan ekonomiski, dedi dujas ir taupai  :)
I dauguma duju neidesi, FSI ir pan :) arba idesi, bet ekonomijos bus mazai :)

tevas

Gal ateity atpigins purkstukus, filtrus  :D