Padideje apsukos

Pradėjo karstasledas, Lapkritis 09, 2013, 09:33:32 AM

« ankstesnis - sekantis »

Tiutis

Taip tikrai neturi buti... gali buti valdymo blokas nuejes.. reik statyt ant kompo nieko kitaip neisiaiskinsi tik speliosi...

arunaskeras

Jei tos apsukos priklauso nuo salono temperos tai yra normalu, nes mano masinoje kal neprisildo salono iki uzstatytos temperaturos tol apsukos laikosi apie 1300. Kaip pvz vazinek adaru langu ir apsukos nekris. Issibandyk isjunk salono sildyma jei apsukos nukris vadinasi viskas gerai.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Bemsas

Benzine normalu, kad saltyje laiko apie 2000rpm.

SimasJ

Vasara saltas apie ~1300 , ziema prie -20 tik uzvedus buna ~ 1800. Cia apie benzina 1,8 kalbu.

mariuks

Na ką, Autotojos meistrai žiūrėjo ilgai ir rezultate pasiūlė keisti purkštukus. Pasikeitus lyg ir susitvarkė - stovint apsukos kaip ir normalios. Bet tik stovint - važiuojant įjungus laisvą pavarą apsukų rodyklė smagiai šokinėja aukštyn žemyn :think:

ToyotaClub

Kiek kastoi gavosi pakeitimas?
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

sopranas

Nemanau, kad teisinga buvo keist. Laiku temos nemačiau, bet mano taip pat benzas 1,8 ir žiemą kai lauke būna kokia -15 ar panašiai, apsukos  pakyla iki 2 tūkstančių ir laikosi gana ilgai. Nematau jokios problemos. Šiltesniu metu apsukos atitinkamai mažesnės. Kai mašina pilnai sušilus laikosi apie 800.

mariuks

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Kovas 31, 2014, 18:07:44 PM
Kiek kastoi gavosi pakeitimas?
1000 Lt 4 naudoti purkštukai + pakeitimas nepamenu kiek, bet palyginus nedaug.

mariuks

Citata iš: sopranas Įrašytas Kovas 31, 2014, 18:21:26 PM
Nemanau, kad teisinga buvo keist. Laiku temos nemačiau, bet mano taip pat benzas 1,8 ir žiemą kai lauke būna kokia -15 ar panašiai, apsukos  pakyla iki 2 tūkstančių ir laikosi gana ilgai. Nematau jokios problemos. Šiltesniu metu apsukos atitinkamai mažesnės. Kai mašina pilnai sušilus laikosi apie 800.

Kad laikosi kol pašyla tai tikrai nieko keisto, bet va kodėl šokinėja.