TNS310 (traffic)

Pradėjo Adga, Spalis 29, 2008, 20:12:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

Adga

Gal kas galite turite naujausią Toyotos Avensio navigacijos TNS310 Trafic plus DVD diską..
Naujausią versiją, kuri dengia Lietuvą.

audrius

as ir ieskau bet tas padengimas ziaurus keli keliukai ir autostrada manau mazai dziugsmo suteiks.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

joske5

As turiu '08-'09 visos europos zemelapius. 3 DVD. Kaune tik 10 gatviu rodo kazkur. Vilniuj tai ir su namu numeriais netgi yra, bet irgi manau, kad ne visos gatves bus.
Žemės matavimų ekspertas
860342816

mvideolt

zally

Kitais metais gal ir papildys.Siuo metu Vilniuje randu beveik visas gatves, bet tragiskai truksta namu nr.Manasis dvd diskas skirtas Rusijos vartotojui.Toyotai Lietuva pasaulio zemelapyje neegzistuoja.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

mvideolt

Ne tik TOYOTAI, nepergyvenkit.

NNZ

isvis kaip mvdeolt sako nesiparinkit gamintoju navi mums paprastiems lietuviams niekam nereikalinga nusiperki klijuojama prie lango ir sia prasom kiekvienoj masinoj kiekvinoj saly pakankamai gerai tik korteliu reik tureti su zemelapiais, jei dar kas vakaruose daznai buna nusipreka ante tmc ar kaip ten kur apie kamscius pranesa ir prasom, net pestute su navi rankuose po miesta vaikstai ;)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Memelis

As prodzioje irgi svaigau apie originalia navigacija, bet kai pamaciau ju zemelapiu dengiamuma, tai patyliu. Tikrai neverta. Pasiimk portatyvia ir vazinek sau ramus. As turiu Becker Z 201 ir labai patenkintas.
http://www.mybecker.com/enUK/MOBILE+NAVIGATION-Traffic+Assist+Z+201.html
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Smac

O dar geriau tureti nafeleta su navigacija :) labai patogu ir visada su savim (autoikrovikli ir laikikli galima uz juokingus $ paimti).

Dabar ir as ir zmona neturim problemu, pas mane telefe seniai TomTom, dabar ir Garmin, GMaps ir pas ja sukisau Garmin, Cygic, Google Maps, o dar Nokia Maps veiks kelis menesius...

Ir pestute galima su tokiu kur nori :) Zodziu vien pliusai :D
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

werado

tom tom ir furistai giria. Daba isejes blaupunktas bet man ne pagal kisene. Ten afigenas daiktas...
http://www.autonews.lt/lt/?article=1185
Kas sudegs, tas nesupus...

Jordan

Citatawerado parašė:
tom tom ir furistai giria. Daba isejes blaupunktas bet man ne pagal kisene. Ten afigenas daiktas...
http://www.autonews.lt/lt/?article=1185

nu jo , cia daiktas be komentaru !!! :o
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

joske5

Gal jau kazkas turi 2009-2010 dvd pz485-ttbeu-09?
Žemės matavimų ekspertas
860342816

Adga

Citatajoske5 parašė:
Gal jau kazkas turi 2009-2010 dvd pz485-ttbeu-09?
Nuo pernai metų...

joske5

O tai kaip butu galima susitarti del dvd?
Žemės matavimų ekspertas
860342816

Adga

Citatajoske5 parašė:
O tai kaip butu galima susitarti del dvd?
Kiek žinau "kieta apsauga" sėdi dėl kopijavimo, net pas rusus šios versijos dar nėra, nors DVD jau tuoj metai bus kaip yra išleistas :)
Susimoki 159 EUR ir mėgaujiesi. ;)