AURIS 1.4 ar 2.0 ???

Pradėjo klimandr, Vasaris 09, 2011, 18:19:39 PM

« ankstesnis - sekantis »

klimandr

Sveiki,
kaip radau sanaudos ne daug skiriasi. Gal kas is praktines puses gali pasakyti kuris motoras geresnis ?

Vazines mergaite, tai dideliu pjovimu nebus. Pagrindas miestas :)

Aciu uz atsakymus
Andrius

AVENSIS D4D CHIP

Citataklimandr parašė:
Sveiki,
kaip radau sanaudos ne daug skiriasi. Gal kas is praktines puses gali pasakyti kuris motoras geresnis ?

Vazines mergaite, tai dideliu pjovimu nebus. Pagrindas miestas :)

Aciu uz atsakymus
1,4 syla prasciau,bet kuro maziau wartos,jeigu mieste tik drož,šis wariklis mažiau problematiškas,retai kas genda,2,0 traukia zinoma geriau,šyla geriau,kuro wartos truputi daugiau,bet su siuo warikliu bus geresnes komplektacijos

Memelis

Pazistamas turi Corolla 2005 su 1,4 varikliu, tai labai patenkintas. Pradzioje, kai pirko, bijoje, kad valgys daug kuro, bet tai nepasiteisino. Irgi pagrinde mieste vazineja. Uzmiestyje tai mazalitriai varikliai savo pasiima, todel net Prius naujas nebe 1,5, o su 1,8 eina. Pats net nezinau kuri imciau, nelabai man rimtai tokie mazi varikliai atrodo, bet cia tik mano nuomone. Didesnes kubaturos ir rida ilgesne, ir rezervas didesnis...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

S_Kulikauskas

Turiu 2.0, kolkas esu labai patenkintas. Nesakau, kad be trukumu bet vieni trukumai atperka kitus. pvz.: nereikia keisti paskirstymo dirzo, judrresne nei 1,4 bet R16 ratai(padangos) tikrai nera pigus.
Na cia sunku diskutuoti, manau jai vienas variklis turetu dideli pranasuma kito atzvilgiu tai to prastesnio gamintojas tiesiog atsisakytu.
As asmeniskai balsuoju uz dvilitrini, nes nemegstu kai visokie, kartais net parudije "Bais Mondri Wolksvagenai" (BMW) tyciojasi is naujesniu automobiliu. ;)

guners

CitataMemelis parašė:
Pazistamas turi Corolla 2005 su 1,4 varikliu, tai labai patenkintas. Pradzioje, kai pirko, bijoje, kad valgys daug kuro, bet tai nepasiteisino. Irgi pagrinde mieste vazineja. Uzmiestyje tai mazalitriai varikliai savo pasiima, todel net Prius naujas nebe 1,5, o su 1,8 eina. Pats net nezinau kuri imciau, nelabai man rimtai tokie mazi varikliai atrodo, bet cia tik mano nuomone. Didesnes kubaturos ir rida ilgesne, ir rezervas didesnis...

O koks 1.4 pas pazystama variklis corolloj, vvt-i ar D4D?
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

Rober

Nenoriu kurti naujos temos, atgaivinu seną. Gal kas turite Aurį su 1,4 l benzininiu varikliuku?
Domina atsakymai į tokius klausimus:
1. Ar pakanka galingumo (nors važinės moteris, bet vis tiek,  gal trauka labai bloga)?
2. Kokios realios kuro sąnaudos?
3. Ten diržas ar grandinė?
4. Aplamai, pliusai - minusai.
Ačiū visiems kas atsilieps :)

VaIsInIs

Turejau proga metus su auris 2011 pasivazinet tai:
1. 1.4L vienam vazinetis uztenka, jei jau keliese tai jau labai jauciasi.
2. Kuro sanaudos plius minus kaip deleguoja gamintojas. ( daugiau spausi daugiau ims, maziau spausi paims gal net maziau uz gamintojo deklaruojamus duomenis)
3. nezinau , bet itariu dirzas
4. Smagi, moderni, maza, manevringa. Minusai tai pavaru svirtis nepatogi, islipus is avensio (2004) labai jauciasi klasiu skirtumai :D. O siaip tai smagus fainas automobiliukas :)

MindaugasB

Aš su 1.4 D4D važinėju, Rober :) Matau, kad irgi vilnietis esi, galim susitikti, pavažiuosi, pasėdėsi. Gali ir merginą drauge pasiimti ;) O S_Kulikauskas gali dvilitrinį aprodyt :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Venza

CitataRober parašė:
Nenoriu kurti naujos temos, atgaivinu seną. Gal kas turite Aurį su 1,4 l benzininiu varikliuku?
Domina atsakymai į tokius klausimus:
1. Ar pakanka galingumo (nors važinės moteris, bet vis tiek,  gal trauka labai bloga)?
2. Kokios realios kuro sąnaudos?
3. Ten diržas ar grandinė?
4. Aplamai, pliusai - minusai.
Ačiū visiems kas atsilieps :)
O uz kiek pinigu zadi pirkt?Gal hibridinis iseina?Tada ir kuro maziau srebs ir problemu kaip ir neturi ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Rober

CitataMindaugasB parašė:
Aš su 1.4 D4D važinėju, Rober :) Matau, kad irgi vilnietis esi, galim susitikti, pavažiuosi, pasėdėsi. Gali ir merginą drauge pasiimti ;) O S_Kulikauskas gali dvilitrinį aprodyt :)
Ačiū sujaudintas :D  Bet mane domina ne dyzelis, o 1,4 VVT-i

Rober

CitataVenza parašė:
 O uz kiek pinigu zadi pirkt?Gal hibridinis iseina?Tada ir kuro maziau srebs ir problemu kaip ir neturi ;)
Perku ne aš, mano giminaitė :)
Pinigų nedaug - iki 25 kLt
Manai, kad hibridinis mažiau problemų? Kažkaip negaliu tuo patikėti, tampysies bagažinėj bereikalingą svorį, o kai batareika pasibaigs teks visą mašiną išmesti :D

sivra

Citatao kai batareika pasibaigs teks visą mašiną išmesti :D
Gal teko domėtis kiek milijonu batareiku jau yra pakeista normaliai eksplotuojant automobili? Negenda jos, ne NOKIA juk kas du metus keist ;)
Kartais TOYOTA remontuoju, o IMPREZA sau sportuoju.

S_Kulikauskas

Nu as nemanau, kad per 13 sekundžių įsibėgėjantis iki 100km/h mašiniukas, moteriškiai dar persilpnas. O šiaip už 25 kLt jau ir dyzeline nebloga galima rasti, kuri bendzinui vargu ar nusileis, na tiesa nubegusi greiciausiai bus daugiau.

Venza

CitataRober parašė:
Perku ne aš, mano giminaitė :)
Pinigų nedaug - iki 25 kLt
Manai, kad hibridinis mažiau problemų? Kažkaip negaliu tuo patikėti, tampysies bagažinėj bereikalingą svorį, o kai batareika pasibaigs teks visą mašiną išmesti :D
Hibridinis uz paprasta kuro maziau valgys ir problemu kokius du kartus maziau uz benzinini tures ;) O uz dyzeli kokius 5 kartus maziau problemu :D Beja batareika sveria ne tiek ir daug,apie 40kg ir kainuoja maziau negu dyzelio purkstukas :D Siaip jos turetu uztekt apie 10 metu,o gal ir ilgiau.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

pinokis

is kur jus tas problemas traukiat vaziuoju jau 10metu su dyzeliais ir jokiu problemu nei vasara nei ziema.