Veikimo sutrikimo indikatoriaus lemputė

Pradėjo Modis, Vasaris 09, 2011, 20:46:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

Modis

Sveiki visi. Turiu problemele, gal kam ir taip buvo? Pas mane toyota corolla 2003 metu 2 litru 85 kw dyzelinis variklis, kai buna siltas variklis ir masiniukas ant laisvu padirba kokias 10-15 min uzsidega veikimo sutrikimo indikatoriaus lemputė (störungsanzeigeleuchte), cia ta geltonos spalvos virs temperaturos daciko prietaisu skydeli. Nuvaziavau pas meistra, kompa pajunge, neatpazista klaidos, neraso koks gedimas. Istryne ta klaida ir viskas gerai, kol vel ant laisvu ilgiau nepadirba. Kas per bedele cia?

juozazole

CitataModis parašė:
Sveiki visi. Turiu problemele, gal kam ir taip buvo? Pas mane toyota corolla 2003 metu 2 litru 85 kw dyzelinis variklis, kai buna siltas variklis ir masiniukas ant laisvu padirba kokias 10-15 min uzsidega veikimo sutrikimo indikatoriaus lemputė (störungsanzeigeleuchte), cia ta geltonos spalvos virs temperaturos daciko prietaisu skydeli. Nuvaziavau pas meistra, kompa pajunge, neatpazista klaidos, neraso koks gedimas. Istryne ta klaida ir viskas gerai, kol vel ant laisvu ilgiau nepadirba. Kas per bedele cia?
Ir pas mane tokių pat metų ir parametrų modelis. Kai rudenį pašaldavo, po kokių 3 dienų užkūrus šviesdavo toji lemputė. Giminaitis, turėjęs nemažai toyotų, sakė tiesiog nekreipti dėmesio- toliau pavažinėjus (mieste su reikalais ar pan) lemputė prapuola. Tą pastebėjo savo turėtose toyotose. Jeigu vis dėlto neprapultų per kelias valandas ar ilgiau- tada jau būtų kažkokia problema iš tikrųjų.

Beje, kaip pas tave reikalai su tepalais?
Pastebėjau, kad manoji mėgsta tepalus (po tepalų pakeitimo pravažiavus apie 3k km jau buvo mažiau normos), tikriausiai su tepalo gumom problema...

Modis

Su tepalais pas mane normaliai, prasukau jau virs dvieju tukst km, puse normos rodo, tepalai buvo pas vokiecius keisti, tai jei tesingai serviso knygeleje nurodyta, po keiktimo pravaziuota apie keturis tukst km