Reik nuomones

Pradėjo Naujokas, Vasaris 10, 2011, 18:15:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

Naujokas

sveiki, sumasciau pirkti dar viena toyota atstova. Nuziurejau skelbime sita varianta
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/toyota-corolla_verso/id-1249668

masina parkeliavus is olandu, sake tvarkynga, pats tik ryt nuleksiu paziuret.
Gal kas galit pakomentuot butent sia masina. Bloga - nepirkt, ar gera - pirk ir t.t.
dekui

horn

Naujokas

olandas.
Gal tuo paciu patartumete i ka demesi atkreip ja ziurint? Kokios sillpnos vietos gal yra?

audrius

modelis geras, o ar sitas auto geras kas cia zino.;)
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

Pulkininkas

CitataNaujokas parašė:
olandas.
Gal tuo paciu patartumete i ka demesi atkreip ja ziurint? Kokios sillpnos vietos gal yra?
Na, dėmesį reikėtų atkreipti į tai, kad 5 metų dyzelis nuriedėjęs tik 150 000 km. Jeigu tai tiesa, būtų gerai....
Esu dar girdėjęs, kad iš Olandijos atvežti automobiliai labiau nei įprasta rūdija, tačiau nežinau ar tai tikrai tiesa. Kaip ir nerandu logiško paaiškinimo, kodėl taip galėtų būti.

Memelis

Geras pasirinkimas. B) Corolla Verso eina pirma savo klasėje pagal patikimumą. Tiek apynaujų, tiek kelių metu pas jas labai mažas gedimų procentas. Net nežinau, ar yra silpnų vietų. Nebent smagratis, bet nežinau ar šiems modeliams būna bėdų kaip Avensiams. Tiesiog varyk į servisą ir tegul žiuri kaip jo stovis. Ką čia daugiau be pasakysi.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

gisas

CitataPulkininkas parašė:
CitataNaujokas parašė:
olandas.
Na, dėmesį reikėtų atkreipti į tai, kad 5 metų dyzelis nuriedėjęs tik 150 000 km. Jeigu tai tiesa, būtų gerai....
Esu dar girdėjęs, kad iš Olandijos atvežti automobiliai labiau nei įprasta rūdija, tačiau nežinau ar tai tikrai tiesa. Kaip ir nerandu logiško paaiškinimo, kodėl taip galėtų būti.
galb8t greičiau pūna dėl drėgno jūrinio klimato?
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

mind

Citatagisas parašė:
CitataPulkininkas parašė:
CitataNaujokas parašė:
olandas.
galb8t greičiau pūna dėl drėgno jūrinio klimato?
Taip tik dėl to ir yra. Jie gi ten baloj gyvena. :)

Dyzelinė, 5 metai ir tik 150000 :D:D:D. Turbūt garaže stovėjo, kol garantinis buvo. :D
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

gisas

jūs nesijuokit, aš per metus irgi tik apie 18- 20tūkst. tenuvažiuoju.  per 5 metus tik 100000km tesigautų :D
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Aurimas

Automobilis tikrai gerai islaikytas ir yra vertas demesio, bent jau tai galiu pasakyti pamates nuotraukas; po kapotu grazu, net originalus Toyota akumuliatorius stovi, vadinasi buvo priziureta, ir greiciausiai bus serviso knygele, i ja uzmesk aki, ar rida sutampa iki paskutinio aptarnavimo.
Kaip beveik 6metu senumo automobiliui rida tikrai normali. Ir cia nesvarbu ar dyzelis ar benzinas, jei per metus pravaziuoji 10-15tkst.kilometru tai tikrai normalu, patys paskaiciuokit! Mano carina 97m. o pirkau su 155tkst.rida - ledine, nemaciusi drusku, visos dalys dar originalios stovi..
Nzn del Olandijos, reikia pasidometi, bet va is Sveicarijos masinos tai tikrai drusku lb daug mato.
Pirma nuvaziaves apziurek kebula, nes is foto nemaciau ne vieno ibrezimo, tai reiskia arba nesimato tik nuotraukoj arba perdazyta ar per poliruota, jei perdazyta, tai greiciausiai jau po avarijos, nes smulkiu ibrezimu turi masinos jau ir 3metu senumo. Toliau paziurek bagazine, pakelk uzdangalus, matysi kaip atrodo vieta prie atsarginio rato, paskui salone sedynes galines atkelk,pasiziurek. Na ir svarbiausiai kas del rudziu, paziurek po masina, aisku gali buti ir sunku jei masina ne ant tralo, bet pamates masinos dugna is kart suprasi kur ir kaip buvo eksploatuojama, ant dugno pirmiausia ima rastis rudys, ant pakabos detaliu ir kt. Na o daugiau ir nzn labai ka patart, uzsivek, paziurek kas kaip veikia, svarbiausia variklis, jei turesi drauga paziurek ar nemeta blogo dumo.
Na daugiau nlb ka be patarsiu, gal kiti kazka pasakys, tiesiog kad ir rasi koki trukuma ar viena kita rudele, nesuk per daug galvos vis gi tai tik automobilis.
Sekmes!

Gmc

Pasirinkimas tikrai geras, varikli mano nuomone tinkamiausias, o konkrecia masina reikia konkreciai ir ziureti. Nenoriu cia burti, bet esu tikras, kad rida sukta, bet ne tame esme. Svarbu kad ne 500 000 butu prasukus ir tiek. Kompletacija gera, kaina galbut net mazoka, tai gali buti dauzta. Apziurek datas ant stiklu, gumu kampucius ir apn, gal rasi kur dauzta. Bet jei gerai padaryta, tai kaip ir nesvarbu.

Naujokas

Na dekui visiems uz patarimus. Avensiu vaziuoju ir nesiskundziu kol kas :), ziuresim kaip su siuo modeliu.
Ryt vaziuosiu apziuret, parasysiu kaip sekesi.

Gmc

As Corolla Verso turiu kiek daugiau nei 3men, bet tikrai esu labai patenkintas, todel esu tikras, kad patiks ir tau.

horn

dėl ridos nemanau, kad reiktų labai pergyventi. Pas mus šeimoj 2 mašinos visada, prieš tai turėjom, mano per porą metų pravažiavo 11t km, žmonos gal 40, dabartinė mano pravažiavus 110 per 4 metus, žmonos 30. O viskas dėl to, kad susikeitę mašinom buvom :D Todėl išvadų ir normų visiems negali pritaikyti vienodai.
Kai pirksi mašiną būtinai nusivesk kokį meistrą, kad patartų ;)

wikcia

siaip is konkretaus atvejo zinau, kad is olandijos greiciau puna, bet nevazinesi su 10 metu