Corolla verso neaiskus uzesys.

Pradėjo dh, Kovas 01, 2010, 09:39:13 AM

« ankstesnis - sekantis »

Bondas_007

teisingai kolega sako, geriau tikrinti uzuot cia rasinetis. Pas toyotas kaip ir daugeli, yra pakankamai visokiu guoliuku itempeju, kai kurie isoriniai, nebutinai gali buti keiciami su skivukais, galime perpresuoti pacius guolius ir ta padaryti salyginai nebrangiai...
Automobilių remonto darbai!

http://www.automobiliuremontas.lt
8 678 59083
Ieškokit mūsų Feisbook'e

MantasT

CitataMemelis parašė:
O tai kieno guoli tu keitei?
Priekinės dešinės pusės rato

Henris

As cia bandau pataikyti i tema. Pas mane jau ilga laika ciurlena skyvas, meistrai paziurejo nueme dirzus itaria, kad kondiskes skyvas ,kuri dirzas vairo stiprintuvo suka. Bet jie nesiryzta keisti, nes sako cia idomi kondiske, tipo, pas daugeli masinu skyva su kondiske jungia sankaba (tipo tada aisku jiem kuri guoli keisti), o sako ,kad pas mane ko gero sankaba pacioj kondiskeje, o skyvas kuri suka dirzelis, pastoviai suka kondiskes veleneli. Tai galvoju ar kam nors yra teke, keisti ta kondiskes skyvuka? Ar jis keiciamas, ar siasi viltis man palaidot, nes keiciasi visas kompresorius???
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

kurmis

ar pavyko suremontuot kondicionieriaus guoli?

cu

mano darbinėj škodoj toks panašus garsas buvo per didelius šalčius. cypė pečiuko ventiliatorius. atšilo - viskas ok.

Henris

Ne kondiskes guolio nekeciau, speju skleidzia garsa pats kondiskes skyvas, ant mazu apsuku jis vibruojair lieciaisi i korpusa, del to toks garsas ir gaunasi, kai pakeliu apsukas nebesigirdi, jei butu guolis, logiskai mastant, didinant apsukas turetu "dainuot" garsiau. O tai, kad kondiskes guolis i sonus biski turi laisvuma, meistrai neivardino tai kaip dideles problemos... Tiek...

kurmis

ir as taip maniau kad nieko tokio,aisku mano variklis 2,2 gal kompresorius netoks,bet...  Irgi ant mazu apsuku pradzioi zyze kazkas paskui uze,paskui pradejo aiskiai barsket ir kol iki serviso dasigavau reikejo visa kompresoriu keist nes subirejas guolis skyve, viska sugadino. O guoli pakeist pasirodo nelabai ten sudetinga,jis yra paciam skyve

Henris

na pas mane tas garsiukas jau 3 metai ir tik ant laisvu, ne koks uzimas ar zyzimas, o toks kaip i korpusa trynimasis. Ir kazkaip idomiai, sake, kad pas mane kondiskes velenas sukasi pastoviai, o tik viduje yra sankaba, kuri ijungus kndiske sukabina. Tai klausimas kur tas guolis is tikro stovi, jei sakai, kad isoriniam skyve, tai gal reiktu  pasikesit.... Nemanau, kad kompresoriai ir ju sandara butu skirtinga...

kurmis

pas mane guolis paciame skyve,pats skyvas nemetalinis kazkoks ir jame ilieta ivore kurioje tas guolis stovi,guolis su visu skyvu uzdetas ant kompresoriaus korpuso paskui uzsukta  jungianti plokstele kuri sujungia per gumas skyva ir velena.   o sankaba kaip ir rasai yra viduje