galines durys

Pradėjo Kesteliss, Vasaris 11, 2011, 17:59:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kesteliss

Sveiki, kazkas atsitiko, nebegaliu atidaryti galiniu duru nei is vidaus nei is isores. Supratau, kad nera labai "geras" gedimas.ka daryti?
tel.868737941

NNZ

kartais neužspaudei kokio mygtuko, kad galinės durys nesidarinėtų...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Kesteliss

tai jei buciau nuspaudes vaiku apsauga tai tik is vidaus nesidarytu, dabar nieko visai. ir visiskai durnyste jas ardyti :))))))
tel.868737941

horn

teks ardyt-galėjo traukutė atsikabinti durų viduje

sigisss

Man buvo lygiai tas pats,  iš lauko neatsidarė ,o iš vidaus  kai dėjo signalizaciją  matyt netyčia užspaudė užraktą nuo vaikų ,taigi neatsidarė nei iš lauko nei iš vidaus.Galvojau irgi reikės kažkaip lupti duris,bet bandant iš lauko pusės reikia   rankenos dalį kuri nejuda spausti į vidų  o kita ranka  bandyti rankeną traukti į save,man atsidarė.(nežinau ar supratai ,kaip paaiškinau) Išardžius  durų apmušimą radau labai laisvą trosą,bet kolkas dar nieko nedariau.

Kesteliss

tai joooo. man tai viskas gerai buvo, viskas darinejosi :) nu kai susils reikes kazka burti
tel.868737941

anjo

uzsala tos durys ir tiek.jos ,juk vaiksto ant gumu.uzkisk ka ir atsidarysi,tik po to susipursk gumas.man tas pats buvo gruodi.db vienos durys vel uzsalo:p

Kesteliss

nu corolai ne tokios durys kaip previjai, ten sistema oi oi oi, vien trosai ir kokios trys ar keturios spynos. dabar svarbu kaip nors tas duris atidaryti, nes kol neatidarytos naimanoma apshifkes nuimti :)))))) stebuklas. :)
tel.868737941

Aivis

Buvo čia vienam panašiai,uždarė duris ir basta:(.Paskui nuleidom stikla ir praplėtėm tarpa,pro tą tarpelį krapštėm su viela ir kaškur užkabine atidarėm,paskui išėme spyna radom,kad spynoj viena judanti slinktis pasistume daugiau negu reikia ir pastringa,todėl durys nebeatsidaro.
Gazas dugnas .......

Kesteliss

jooooooooooo, maloniau butu kitoj vietoj praplesti :) bet tikrai nepagalvojau apie toki atidarymo buda, reikes pabandyti, dekui
tel.868737941

Xaoc

iekau previa kaires puses galiniu duru, gerai butu baltos spalvos ir kurnors salia kauno..