Avensis kompiuteris help

Pradėjo singlas, Lapkritis 21, 2009, 15:35:47 PM

« ankstesnis - sekantis »

singlas

Sveiki,uzgeso pilnai kompiuterio ir cd apsvietimas,mygtukai i nieka nereguoja isskyrus cd isimt,idejus cd muzika groja bet garso ir kiti mygtukai neveikia,tuo paciu nebeuzsirakina durys su rakto mygtuku.Gal kam yra taip buve?Saugikliai patikrinti viskas ok.
avensis 2001 d4d

FUX

Akumo nebuvai atjunges? Cia jau kazkas rimtai su elektronika pas tave
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

singlas

sindien buvau atjunges akuma,pajungus niekas nepasikeite,viskas ivyko vaziujant is klaipedos i kauna,jau ivaziavus i kauna atsijunge cd ir kompo bei rankeneliu apsvietimas bet muzika toliau grojo,sustojus kaune norejau uzrakinti masina iprastu budu su rakto mygtuku,bet auto i mygtuko paspaudima neregavo ir nebereguoja,kazkokia nesamone...pakeiciau rakto elementa niekas nepasikeite,jauciu reikes i toyota centra pirmadieni varyti:(

NNZ

o išsiimt ir pasitikrint ar jungtys gerai prijungtos?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

singlas

Sutvarkiau:),dar karta perejau visus saugiklius,radau viena perdegusi po kapotu,keiciant nauju jis perdegdavo,tada istraukiau visa kompo panele perrejau visas jungtis kaip siule NNZ ir idejus saugikli vel viskas veikia:D,jegu jums taip nutiks tai jau zinosit;) saugiklis 7,5 3nr.SEKMES!!!

NNZ

Citatasinglas parašė:
Sutvarkiau:),dar karta perejau visus saugiklius,radau viena perdegusi po kapotu,keiciant nauju jis perdegdavo,tada istraukiau visa kompo panele perrejau visas jungtis kaip siule NNZ ir idejus saugikli vel viskas veikia:D,jegu jums taip nutiks tai jau zinosit;) saugiklis 7,5 3nr.SEKMES!!!

na jeigu iškart įdėjus prdegdavo, tai kažkur trumpino, jei vėl tai patstiks reiškia arba jungtis kažkur vis atsilaisvina, arba laidukai kažkur liečias ir užtrumpina.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

eVo

Pas mane nutiko tokia pati beda - atsijunge magas, bet grojo, paskui uzgesinus auto visai negroja, neveikia ekranas ir masinos uzrakinti su rakto pulteliu negalima - neveikia centrinis. Atsidariau saugikliu deze ir matau kad perdege 7.5 saugiklis. Tik edejus nauja jis vel perdega... Jei ne pas mane viena toks dalykas nutinka, reiksiasi kazkur yra silpna vieta. Singlai gal pameni ka darei (nors tai buvo labai senai)? Kaip suprast "perejau visas jungtis"? Atjungei ir sujungei? Ar kazkuo purskei?
Dekui

ketvirtasis

CitataeVo parašė:
Pas mane nutiko tokia pati beda - atsijunge magas, bet grojo, paskui uzgesinus auto visai negroja, neveikia ekranas ir masinos uzrakinti su rakto pulteliu negalima - neveikia centrinis. Atsidariau saugikliu deze ir matau kad perdege 7.5 saugiklis. Tik edejus nauja jis vel perdega... Jei ne pas mane viena toks dalykas nutinka, reiksiasi kazkur yra silpna vieta. Singlai gal pameni ka darei (nors tai buvo labai senai)? Kaip suprast "perejau visas jungtis"? Atjungei ir sujungei? Ar kazkuo purskei?
Dekui

1. Paimi "testeriuką", nustatai kad matuotų įtampą. Tuomet tikrini: raudonas testerio laidas ant akumo (+) su juodu testerio laidu eini per saugiklių klemas (ant to kuris perdeginėja). parašai ką rodo testeris
2. Poto darai kitus veiksmus:
testeriuko laidai sukeisti - juodas ant akumo (-) su raudonu testerio laiduku eini per klemas (ant to kuris perdeginėja). parašai ką rodo testeris
3. ant testerio nustatai "varžą" ir BÛTINAI ATJUNGI AKUMĄ matuoji tų lizdų varžą (ant to kuris perdeginėja). parašai kokią varžą rodo testeris.

eVo

Ok lekiu is draugo pasiskolinti testery ir parasysiu ka rodo.
Dekui
-----------------------------
Taigi, pamatavau.
Pirmu atveju (raudonas ant +, juodas ant saugiklio klemos 12.73) ant testerio buvau nustates DVC 20.
Antru atveju (juodas ant -, raudonas ant saugikliu klemos 12.73)
Treciu atveju (atjungus akuma), juodas i korpusa, raudonas ant saugikliu klemos 00.8 - testeris buvo nustatytas ant 200 omu.
Kad kazkas kazkur trumpina tai manau ir taip asiku, nes saugiklis nuolatos nudega, bet nuo ko pradeti ziureti... Gal isardyt radija reiktu?
Any ideas?

Dekui

PN

kaip padaryt, kad is naujo skaiciuotu vidutines kuro sanaudas? :) jei ka, tai nuspaudimas knopkes prie spidometro nepadeda

Renis

nunulink kilometraza (knope palaikyt nuspaudus prie spidometro). Turi ir sanaudos nusinulint. Jei tai nepadeda, bala zino kur tada ir kaip nusinulina pas tave. uzpilk kuro, pas mane po uzpilimo visada nusinulina :D
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Fish-Bone

Paspaudinėji "Trip" knopkę kol atsiranda vidutinės sanaudos. Tada paspauti (bet nepaleidi) Trip ir paskui Mode mygtuka. Palaikai kelias sekundes ir nusinulina.
Tokia pat procedūra su vidutiniu greičiu.