Corolla Verso papildomas vairo užrakinimas

Pradėjo Pulkininkas, Vasaris 15, 2011, 09:00:16 AM

« ankstesnis - sekantis »

Memelis

Apie spyneles prasukima kalba. Yra tokie prasukejai arba liaudyje geriau "prakrutkemis" vadinami, kurie per jega prasuka spynele ir nulauzia uzrakta. Isedi ir be raktelio pasukineji vaira. Jis uzsirakina. Nera spyneles, nera kur prakrutkes idet - nera ko prasukti.

Beje, kur jus skaitete, kad Corolla Verso vagia? Kiek bandziau iskot per google, nei vieno straipsnio man neismeta. Is ku tokios zinios?
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Henris

Klaipedoje per sausi dvi Corrola Verso nubombintos viena 2005m kita 2007m, kadangi pats vairuoju Toyota, uzfiksavau, kai pas mus i TV redakcija ateina mentu suvestines
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

AVENSIS D4D CHIP

CitataMemelis parašė:
Apie spyneles prasukima kalba. Yra tokie prasukejai arba liaudyje geriau "prakrutkemis" vadinami, kurie per jega prasuka spynele ir nulauzia uzrakta. Isedi ir be raktelio pasukineji vaira. Jis uzsirakina. Nera spyneles, nera kur prakrutkes idet - nera ko prasukti.

Beje, kur jus skaitete, kad Corolla Verso vagia? Kiek bandziau iskot per google, nei vieno straipsnio man neismeta. Is ku tokios zinios?
jo apie uzvedimo spynele kalbejau,jos nera reiskia nera ko ir prasukti,vaira uzrakinai kaip ir beprasmis gaunasi uzraktas tas,kazkada esu bandes nulauzti vaira,tai pavyko tik tryse isikibus bet uzrakto nenulaužem luzo pats velenas,vairas liko rankose:D

Pulkininkas

CitataMemelis parašė:
Skaičiau ne per seniausiai šiame forume, kažkas rašė, kad Vilniuje, gal Šeškinėje, vieną po kitos dvi Corollas Verso pavogė.
Citatajo apie uzvedimo spynele kalbejau,jos nera reiskia nera ko ir prasukti,vaira uzrakinai kaip ir beprasmis gaunasi uzraktas tas,kazkada esu bandes nulauzti vaira,tai pavyko tik tryse isikibus bet uzrakto nenulaužem luzo pats velenas,vairas liko rankose
Bet aš tai turėjau galvoje ne tik vairo, bet ir sankabos užrakinimą. Vienu šūviu - du zuikiai :)

umunas

Kasko yra gerai. Geriau už neaiškų užraktą, kurį nukirpti galima per pora sekundžių, o atrakinti per pora minučių, nes kasko jums greičiausiai padės kad ir tokiose situacijose: http://www.lrytas.lt/-12971664041296111979-vėjas-išgriovė-gabalą-sostinės-daugiaaukščio-nuotraukos.htm (žr 8 nuotrauką)

Memelis

Pulkininkas

Vagia bjaurybės.... Apsidraudžiau tuo kasko, bet nuo vagystės tai juk neapsaugos. Reikia rankas kapoti, kaip kad senovėje, kitaip tvarkos nebus.

AVENSIS D4D CHIP

CitataPulkininkas parašė:
Vagia bjaurybės.... Apsidraudžiau tuo kasko, bet nuo vagystės tai juk neapsaugos. Reikia rankas kapoti, kaip kad senovėje, kitaip tvarkos nebus.
apsidraudiai ir bus ramu,ir man teko šia savaite kasko pasinaudot,iseinu ryta o ten ant šono kažkoks pikaso savo šedevra paliko,tai teks dažyti.geras daiktas kasko;)

zibalas

gold

Pulkininkas

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
apsidraudei ir bus ramu,ir man teko šia savaite kasko pasinaudot,iseinu ryta o ten ant šono kažkoks pikaso savo šedevra paliko,tai teks dažyti.geras daiktas kasko;)
Apsidraudžiau ir visai man neramu.
Neseniai Vilniuje dar vieną CV pavogė. Vagystės atveju man nuostoliai vis tiek dideli garantuoti. Už tai ką draudimas sumokėtų,  mašinos tokių metų  su tokia tikra rida niekaip nenupirksi.  
Tai niekas negali atsakyti į mano klausimą "kaip reikėtų surakinti vairą: su sankabos ar su stabdžių pedalu?"

Memelis

Bemsas

CitataPulkininkas parašė:

Tai niekas negali atsakyti į mano klausimą "kaip reikėtų surakinti vairą: su sankabos ar su stabdžių pedalu?"

Jokio skirtumo nera kaip surakinti. Vairas - silnpiausia grandis yra. Ji galima sulenkti rankomis, arba tiesiog perkirpti. Tas uzraktas REALIAI atima nuo vagiu iki 10 sekundziu. Beto tame uzrakte naudomajomos tokios spyneles, kad atsirakina paprastu atsuktuvu stipriau pasukus. is gero slapuko naudos zymiai daugiau.

Memelis

Mašinvagių geidžiamiausias – ,,Toyota Corolla Verso"

http://kauno.diena.lt/naujienos/kriminalai/masinvagiu-geidziamiausias-toyota-corolla-verso-450706/komentarai#axzz27Vk8OAbD

Nieko gero, tik draudimas brangs...

arunaskeras

CitataMemelis parašė:
Mašinvagių geidžiamiausias – ,,Toyota Corolla Verso"

http://kauno.diena.lt/naujienos/kriminalai/masinvagiu-geidziamiausias-toyota-corolla-verso-450706/komentarai#axzz27Vk8OAbD

Nieko gero, tik draudimas brangs...

Gal kas zinot kokiu netradiciniu budu, kaip apsaugoti masina?
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Bemsas

Taip yra metodu, kurie pades issauoti masina. Bet nuo traliuko tai jokie metodai nepades.