ar tiks 205/60R15

Pradėjo Subaruturbo, Vasaris 14, 2011, 13:05:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

Subaruturbo

Sveiki,
tokio modelio originalus R15 ratai pas mane:http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/toyota-corolla/id-1194117

Ar tiktu 205/60R15 padangos? Niekur nesilies? Dabar yra 195/60R15.
Vizualiai keliais mm platesnes tos 205 vs 195, bet nesinori susimontuot ir pastebet kad lieciasi kur tai, tai kolegos patarkit ar viskas bus ok?

Aivis

CitataSubaruturbo parašė:
Sveiki,
tokio modelio originalus R15 ratai pas mane:http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/toyota-corolla/id-1194117

Ar tiktu 205/60R15 padangos? Niekur nesilies? Dabar yra 195/60R15.
Vizualiai keliais mm platesnes tos 205 vs 195, bet nesinori susimontuot ir pastebet kad lieciasi kur tai, tai kolegos patarkit ar viskas bus ok?
Gali dėti drasei,tik bus truputi daugiau pasiputusios,bet tikrai neturi niekur liestis.
Gazas dugnas .......

tadusia

prie to pacio noreciau paklaust, jei originalus r15, galima megint det r16? galima tai galima,bet kokie minusai? ar geriau vaziuot gamintojo rekomenduojamais ir neissigalvot nesamoniu :) buvau vienu tarpu uzsigeides pirkt naujus lietus r16,bet pazistamas servizistas atkalbejo. beje gal kas gali man kokia nuoruoda duot kur galima rast rato skyliu ismatavimus? nes savo amerikankei niekur nerandu

Aivis

Citatatadusia parašė:
prie to pacio noreciau paklaust, jei originalus r15, galima megint det r16? galima tai galima,bet kokie minusai? ar geriau vaziuot gamintojo rekomenduojamais ir neissigalvot nesamoniu :) buvau vienu tarpu uzsigeides pirkt naujus lietus r16,bet pazistamas servizistas atkalbejo. beje gal kas gali man kokia nuoruoda duot kur galima rast rato skyliu ismatavimus? nes savo amerikankei niekur nerandu
Gali dėti ir 16,bet tada,kad nesiskirtu greitis,turėsi dėti žemo profilio padangas ir automatiškai mašina paliks kietesnė.Aš tai nedėčiau.
Gazas dugnas .......

1966

Citatatadusia parašė:
...beje gal kas gali man kokia nuoruoda duot kur galima rast rato skyliu ismatavimus? nes savo amerikankei niekur nerandu

Kaip tik šiuo metu sprendžiu problemą dėl lietų ratlankių įsigijomo. Paaiškėjo (ir buvo pabandyta), kad mano amerikono (diskas su 5 skylėmis) tarpas tarp skylių - 100 (o ne kaip katalogai deklaruoja 114,3), centrine skyle - 54.

1966

Citata1966 parašė:
.... centrine skyle - 54.
... patikslinu - 54,1