Uzsiblokavo vairas*

Pradėjo vaikas666, Sausis 27, 2011, 08:52:54 AM

« ankstesnis - sekantis »

Henris

Siandien meistras dave gera patarima, kaip be jokiu purskimu padaryti vel centrini veikianti, ir tai padejo, bent jau man. Jei vaziuojat ilgeliau, isijungiat salono sildyma ant visos katuskes, uzdarot priekines sklendes ijungiat vidaus cirkuliacija. Pasirodo jei oras per priekines sklendes neturi kur iseit, jis varo per visas kitas ertmes, man uzteko pravaziuot 5 km ir vuolia :) Predajo galiniu dureliu centrinis vel veikia :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Renis

gera mintis, reiks pamegint ;)
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Singer

CitataHenris parašė:
CitataSinger parašė:
CitataHenris parašė:
Pas mane irgi su galinem kaires puses durelem sita beda, nors jos darinejamos dazniau, nei kitos puses :) Daba visada uzrakindamas masina turiu praeit pro dureles ir aptikrint ar visos uzsirakino :) O jei numinesiu panele nuo dureliu, nesugalvos issaut srs airbag'as, nes pas mane parasyta ant dureliu is vidaus, kad ten tokis yra :)
Tai kad nėra II "Avensyje" durelėse airbago (yra vaire, panelėj ties keleiviu, ties vairuotojo keliais, priekinėse sėdynėse ir užuolaidėlės virš durų). Ardyk drąsiai ;) . O kad neužšaltų, reikia ne WD purkšt, bet sutept silikoniniu purškiamu tepalu. WD kažkiek padeda, nes drėgmę išstumia, bet tai laikina.
O kodel pas mane ant dureliu porankio visur parasyta srs airbag?
Kad jaustumeis saugus ;) .

HDPaulius

Sveiki,

Temos nenorėjau kurti, bet vienas dureles darai truputį atsidaro ir pilnumoje neužsidaro, lyg kažkas trugdo, lyg vyris nevaikšto. Kaip problemą spręsti, tiesiog neina net matyti to vyrio ir prie jo prieiti, nes durelės neatsidaro pilnumoje.

Ačiū

tadasd

Pas mane ir t.p. per gerus salcius, bandziau purksti ant vyriaus ir i duris , bet nepadejo. Gerai tik tiek , kad buna tik prie l. dideliu salciu...