Webasto Toyotoj

Pradėjo Robas, Vasaris 23, 2011, 23:41:31 PM

« ankstesnis - sekantis »

Robas

Sveiki, gal kas turite Webasto Toyotoj? Galvoju isidet, gal kas turit kokiu atsiliepimu, arba pasidalint foto kaip atrodo tai pas Avensy po kapotu :)

Henris

Atstovybeje, man uzkakarekavo, kad kainuotu apie 1500lt, nes preheateris yra tai reiktu tik kazkaip daaptuot. Bet speju paieskojus naudota, galima kazkaip pajungt, cia atstovybes bajeriai kaip ir su autopilotu ir su automatiskai uzsidaranciais langais, viskam jie turi savo kosmines kainas kurios ne mazesnes nei 1000lt :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

siigiis

na sakyciau ne tiek jau daug ir uzsiprase mano suvokimo:) ziurint i webasto kaina http://www.autosildytuvai.lt/produktai/pagalbinis-sildymas.html (reik paklaidziot po puslapi) tai sakyciau kainos ne mazesnes, kai viskas puslapyje eurais pateikiama.

Robas

Kaune radau su remote control uz 850 deveta, reklamos interne daug, idomu kaip is tiesu ji veikia ;)

Henris

tik dar reikia, kad kazkas teisingai sumontuotu... Robas pats imsies sito reikalo?
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

ketvirtasis

CitataRobas parašė:
Kaune radau su remote control uz 850 deveta, reklamos interne daug, idomu kaip is tiesu ji veikia ;)
Jei distancinis originalus, jei prie to šildytuvo yra visos montavimui naudojamos reikiamos detalės, tuomet apsimoka. Beje už tokią kainą tegul ir ilgesnę garantiją duoda. "Plikas" šildytuvas - 350 + kuro dozatorius - 50, visokios šlangos + kažkiek pinigų, distancinis + 100. Mano atveju  dar davė garantiją,

Gincius

"Mano auto iš Leipcigo. Įmontuota Webasta(Thermo Top C) Toyotos atstovybėje(kainavo 1976 eurus). Valdymas tik distanciniu pulteliu. Garaže jungti pagal instrukciją griežtai draudžiama. Todėl turiu išvaryti į kiemą. Klimato kontrolė nusistato ant HI. Jokio A/C jungimo. Po 3 minučių pradeda pūsti pakankamai šiltą orą. Po 10 min prieš pradėdamas važiuoti galiu drąsiai nusivilkti paltą. Pagal instrukciją valandai suvartoja 0,7 litro benzino. Daugiau kaip 10 min nejungiu, nėra reikalo. Tai gaunasi, kad per 10 min suvartoja tik 0,12 litro benzino? Visiškai nerealu, kadangi užšyla ir variklis ir salonas. Išeitų, kad ją apsimoka jungti visada, nes šaltas variklis kol užšils sunaudos kaip minimum 1 litrą kuro papildomai."

Šitą savo postą permetu iš kitos temos, kad nereiktų pakartotinai rašinėti.
Foto padaryti nepavyks, nes blokas (nežinau jo paskirties) su ateinančiom ir išeinančiom šlangom stovi prieš kondicionieriaus radiatorių, už priekinės panelės, nes kitur pas mane tiesiog nėra vietos. Kuro deginimo įrenginys kažkur giliai prie variklio.
[mail][/mail]