Avensis 2.2 uzgesta

Pradėjo hugg666, Kovas 03, 2011, 23:28:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

hugg666

2007m 2.2 110kw dyzelis vaziuoji vaziuoji pvz, sustoji sankryzoj ir uzgesta is lempos, neuzsidega jokia lempute ir nedega skydeli. Jau ant keliu km reiktu keisti alyva su filtrais, bet ar gali del to taip darytis? Gal kas zinot kame reples?

Renis

Pasidomek ar negali buti kompo problemos. Paprasciausias auto softo atnaujinimas gal gali padeti.
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

GALLANT

Daug realiau butu ECU maitinimo relei blogas kontaktas. Softas tokiu dalyku kazi ar darytu. Jei nesigaudai elektroj tai sunku bus paciam surasti gedima. Jei lituoklis artimas draugas, tai klausk pabandysiu padeti.

AVENSIS D4D CHIP

softa perrasai ir viskas bus ok

hugg666

Dar prie to pacio yra pas mane nacigacija ta touch screenine. Tai irgi pvz vaziuoji, vaziuoji ir ji uzjuoduoja, nu tipo isijungia ir pasileidzia kaip vel nuo pradziu. Kaip cia pasakyti, kaip ir persikrauna.
Kur ir kaip ta softa reiktu persirasyt, manot kad kazkoks naujasnis yra, ar tiesiog perrasyti reiktu ir tiek? Idomu kokios kainos to dalyko?

dtinas

man kainavo apie simta litu Solorinoje (Klaipedoje). Ryte budavo sunku uzvesti. Uzsivedavo ir is kart gesdavo. Tik is kokio 10 karto pavykdavo uzvesti. Po softo perrasymo beda dingo visiskai.

hugg666

O tau jie patys nuspremde, kad perrasyt reikia, ar pac nulekiai sakai perrasykit man ir kiek kainuos? :) Jei su gedimo suradimu 100lt tai manau jei konkreciai sakyciau perrasykit man softa dar pigiau butu. Idomu tik kaip jie suprato, kad tas gesinejimas del softo?

dtinas

nuvaziavau, sakau sunkiai vedasi. Tie sako: g.b. softas senas, atnaujinti reikia. Sakau: kiek? solorina sako: 100. Sakau: perrasom. Kai atidave masina pasake, kad senas softas buvo. Paeme simta, diagnostikos nedare.
bet jei Tau gesta vaziuojant :|... nezinau, gal ir pades softo atnaujinimas, jei pas Tave senas yra, tai tikrai perrasys i nauja ir tada bus matyt..
beje kiek kuro ima avensis.Tu ji neseniai pirkai? dar tebeturi vectra? ji irgi 110 kw? kuri geriau eina?

hugg666

Vectra 2.2 93kw, Avensis raketa palyginus, kuro mieste 8l dabar ziema, o va is Vokietijos parlekem 6.3 Autobane jei leidi kokia 190 tai rodykle ant akiu krenta, Vectra n kartu ekonomiskesne. Kelintu gimimo avensis kur perrasinejai softa?

dtinas

manasis 2007 sausi gimes

hugg666

Skambinau tika elektrikui tokiam i Trg, sako koki sowfta :DD

Laika skeist kuro filtra jau su tepalais, gal nuo to pradesiu :)

dtinas

kas tas trg? kiek laiko tepalai nekeisti jau? nemanau, kad cia beda slypi..

hugg666

trg=Tauragej elektrikas toks yra neblogas. uz 1000km rieketu pagal viska keisti tepalus ir alyva, bet ksydeli niekas nedega dar.

Skrajunas

Citatahugg666 parašė:
Vectra 2.2 93kw, Avensis raketa palyginus, kuro mieste 8l dabar ziema, o va is Vokietijos parlekem 6.3 Autobane jei leidi kokia 190 tai rodykle ant akiu krenta, Vectra n kartu ekonomiskesne. Kelintu gimimo avensis kur perrasinejai softa?
Nesupratau kodėl Vectra ekonomiškesnė n kartų už Avensį  jeigu abiejų variklai 2,2  tik vectros 93kw oavensio 110 kw. Turėtų būti koks gedimas , nes techn. rodiklai panašūs.:)

Renis

Man softa Tokviloj perrase nemokamai ;] Tipo sake cia priklauso sitas dalykas nemokamai. Tik reik turet butinai aptarnavimo knyga masiinos. Aisku pries tai pasiskambint ir sutart reik.
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw