D4D. Sunkiai vedasi prie didesniu salciu

Pradėjo Algirdasss, Vasaris 23, 2011, 10:45:30 AM

« ankstesnis - sekantis »

Algirdasss

@Henris ... pas mane panasi situacija. Pilu kura is Nestes, nemanau kad del kuro kokybes bedos gali but. Taip pat ir pas mane dar reiktu kuro filtra pakeist, nes nekeistas nuo pirkimo ir galbut sistema pamegint pravalyt ipilus i kura priedu ... tik va pas mane ir zvakes nekeistos. Kadangi dauguma rase, kad turejo bedu del zvakiu, man tai suteikia daug vilciu. Atsils oras nors kiek, reiks patikrint jas. Kitai ziemai bandysiu pasiruost geriau, nes sia kazkaip apsileidau :)
Aisq tikiuosi, kad bedos ne su kuro siurbliu ar purkstukais ... tada kirstu i pinigine neblogai (... uz keliu menesiu dar ir dirza reikes keisti, tai uch butu ...:) ).
Kolegos, o po kiek zvakes pakaitinimo kainuoja ir kokios firmos rekomenduotumet? Iki siol laimingas zmogus buvau, dar tokiu pirkt neteko.

Aciu visiem uz atsakymus.

Modka

Kiek bandziau tai geriausios man Bosch Duraterm. Po 45 - 50lt vienetas. Buna dar Denso bet po 60-70Lt. As visas Bosch susitaciau ir problemu nera nei kaitinti kelis kartus reikia nieko. O kazkada sutaupiau po 15 ar 20 susistaciau neaiskios firmos visas tai po menesio jau viena neveike o kita silpnai silde.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Robiukas

Nu dar patikrink ar is viso ateina maitinimas iki zvakiu. Jei ne tai tikrink zvakiu saugikli.

ryckak

nenorejau kurt naujos temos, su savo 2l D4D Avensiu iki siol neturejau bedos, nei per salcius, nei vasara, bet siandien isedus bandziau kurti (variklis buvo siltas, pries tai buvo vaziuota), o variklis tik stipriai pasipurte (nenormaliai stipriai) ir neuzsivede, antra karta vedesi springdamas, bet neuzsivede ir baigiant kurt dar stipriai pasipurte. Trecia karta springo, purtesi, bet uzsivede. Uzvestas dirba kaip bitute. Uzgesinau ir vel bandziau uzkurti, uzsikure be problemu kaip ir priklauso, tada penkta karta, vel springo ir purtesi. Itariu starteri, bet kas konkreciai ir kodel taip nevienodai kuriasi, tai nezinau, gal kontaktai kokie nors? Gal esat kas susidure su panasia problema?

dzonas

purtosi tuomet, kai  vyksta degimas bet nevisuose cilindruose. Zr purkstuku kontaktai, purkstukai.
15 metu su dyzeliu

ryckak

berods problema isprendziau, visgi starterio vienas kontaktas oksidavosi.
dzonas, turejau su kita auto problema, kai ne visi purkstukai dirbo, tai kratosi variklis ir uzvestas, o man cia tik vedant ir tai nevisada, tai pirmoj vietoj starteri ziurejau, antroj vietoj buciau degima ziurejes.

kisa

gerai kad salciai atkrito pas mane ta pati beda del kurimosi daugiau 15 salcio kratosi pakol uzsikure zvakes geros rele gerai sudirba filtai kuro oro pakeisti akumas naujas o beda islieka dar liko patikrinti sterterio ivores kaip tai sunkiai suka kaip maza startinio greicio