Kuro sistemos valymas

Pradėjo MantasT, Vasaris 02, 2009, 00:18:38 AM

« ankstesnis - sekantis »

MantasT

http://www.akzoos.stailas.lt/nuosedos.html
Radau toki straipsni. Kas nors daresi? idomu, gal ir reiketu pasidaryti, tik nzn, noriu suzinoti kitu nuomone.

ToyotaClub

Kiek girdejau kad vienem prasideda bedos su kuro siurbliu ir purkstukais, praplovus, Pries plovima rekomeduoja vieni keisti filtra plauti kuro baka ir t.t :) na aisku vieni teigia kad variklis dirba tyliau nedusauja ir t.t kiti keikia kaip sakiau kiek skaiciau ir domejausi tai daugiau nepatenkintu nuomoniu apie praplovima praplovus iskart islenda kokios bedos ir investuoja daugiau pinigelio nei pries tai. Tai cia kaip loterija turbut 50 ant 50 gali pasisekti o gali ir ne. Gal bus viskas liuks su varikliuku o gal pavazynejus kiek laiko prades dusauti ir rekti kad negerai kazkas. na cia bent mano nuomone kitu reik sulaukti :)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Gytyto

as tai tu spec priemoniu ipilu i kuro baka. Plius saviytaiga ir viskas liux :D

MantasT

O kokias konkreciai "spec.priemones" pili? Pav.ir paskirtis.

mind

CitataGytyto parašė:
as tai tu spec priemoniu ipilu i kuro baka. Plius saviytaiga ir viskas liux :D

Buvau papylęs kelis sykius ir aš- jokio žymaus pokyčio nepastebėjau, nebent geriau ten , kur nematau ir nejaučiu :). Aišku saviytaiga čia būtina- kitaip neveiks priemonė. :)

Koks skystimas buvo nepamenu, kažkas kuro sistemos plovimui (varikliams su įpurškimo sistema) ir kainavo apie 15 Lt., reikėjo į baką pilt.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Gytyto

aga. Niu reik save itikint kad uz tuos 15lt tikrai pades :D ieskok bet kuriam prekybos centre prie auto daliu. Yra ten purkstuku valiklis.

Memelis

Aš tai laikas nuo laiko pildamas kuro isipylo i baka valikliu. Ju juk kiekvienoje degalineje buna. Ant vieno net Vokietijos TUV certifikatai yra.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

trolyno

www.agabaltija.lt     JAV papildai chebra, geri ir gerai tausoja -nedrochina varikliu :D
Duok durniui kelią ir busi pirmas!
Nespausk akceleratoriaus, o buk žmogus!

Memelis

http://www.liqui-moly.lt/index.php?page=7&cid=7

Va situ as esu kelis kartus pyles. Ten raso, kad juos reikia reguliariai naudot kas 2 tuks km. Nezinau, man kazkaip daznai atrodo. Agabaltija geru dalyku turi, vis ruosiuosi nusipirkt ko, bet nerandu atliekamu lt... :)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

trolyno

as ten turiu truput  nuolaidu, :) man nuleidzia pigiau,

unholy

man rekomendavo Redex skystaliuka, nedidele bonkute,kainuoja 6 lt,kas 6-a, 7-a baka viena suleist reikia, cia del purkstuku konkreciau, bet mazai kur jo pirkt yra.

trolyno