Atsarginis uzvedimo raktas :)

Pradėjo Kalapiziukaz, Kovas 04, 2011, 16:46:11 PM

« ankstesnis - sekantis »

RDeEsser

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 29, 2016, 01:04:48 AM
Pats cipas dirba 125khz. Tie MHz rasomi distancinio valdymo.
Tai tą suprantu,bet sakei kad amerikonai su 315Mhz pulteliais,o Europa 433Mhz,o tai kas su 304.2 Mhz dažnio pulteliais dirba?

O pririšant prie imobilaizerio programuojamas pats čipas  (tarkim 4D70) ar imobilaizeris "pririšamas" prie jo?Pultelis atskirai rišasi?
E

Bemsas

Nauji cipai universalus. Juos galima paruosti programavimui masinoje (aisku reikia PIN) arba tiesiog padaryti kopija veikiancio cipo.

RDeEsser

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 29, 2016, 01:20:57 AM
Nauji cipai universalus. Juos galima paruosti programavimui masinoje (aisku reikia PIN) arba tiesiog padaryti kopija veikiancio cipo.
PIN nežinau,ir nežinau kas jį gali žinoti.Tai paprastai tariant jei aš nusiperku 4D70 čipą,ar iš jo įmanoma padaryti kloną,ir kaip tada su pulteliu,kaip jis prisirišaPačio rakto geležtė pas mane TOY47,tad kiek pavyko rasti pilnus raktus su tokia geležte,visi su 4D70 čipais :think:,tad čia sutapimas ar čia jau toks standartas ir jis man tiks (na bent jau iki tol kad vėliau aš jį įprogramuosiu ar pan.)?
E

Bemsas

Pultelis cia jau atskiras dalykas, jis reikalingas tik masinos atrakinimui. O cipas tik uzvedimui. Kiek pamenu 4D-70 cipas risamas prie masinos, o ne klonuojamas. Avensius galima priristi ir be kompo, turint sena master rakta. Klonavimui reikia kitokiu cipu : TPX2

Pirma reikia nuskaityti sena rakta, kad suzinoti ar ten 4C ar 4D. Bet kuri raktu dirbtuve tai gali pasakyti. Pagal katalogus, tai nuo 2000m Avensis turejo 4D, o reliai gali buti dar senas 4C

304,2Mhz man atrodo dirba japonijos rinkos masinos su vairu desineje.

RDeEsser

Galiu gaut ir TPX1,TPX2.Tai tie tiktų irgi :think:,skirtumas tik tas kad šiuos galima klonuoti o anų ne?
Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 29, 2016, 09:10:20 AM
Pultelis cia jau atskiras dalykas, jis reikalingas tik masinos atrakinimui.
O tai pultelį įmanoma pririšt su tuo bajeriu kur junginėjamas degimas ir darinėjamos darys tam tikra tvarka?
E

Bemsas

Klonuoti cipus gali tik raktininkas, kuri turi iranga. TPX1 - tinka 4C, TPX2 - 4D. Cipu kainos pas raktininkus ~5-6eur. Pultelis risamas prie masinos nesunkiai be jokiu kompu.

RDeEsser

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 29, 2016, 09:43:50 AM
Klonuoti cipus gali tik raktininkas, kuri turi iranga. TPX1 - tinka 4C, TPX2 - 4D. Cipu kainos pas raktininkus ~5-6eur.
Taip,čipas nebrangus.Yra vietų kur už 6€ galima nupirkti 10 čipų...,bet čia neesmė.Tas viską žinantis raktininkas už klonavimą matyt paims kaip minimum dar prie to paties 100€.Už tą kainą galima ir pačiam įsigyti visą prietaisą čipam klonuot.
E

RDeEsser

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 29, 2016, 09:10:20 AM
Pultelis cia jau atskiras dalykas, jis reikalingas tik masinos atrakinimui. O cipas tik uzvedimui. Kiek pamenu 4D-70 cipas risamas prie masinos, o ne klonuojamas. Avensius galima priristi ir be kompo, turint sena master rakta. Klonavimui reikia kitokiu cipu : TPX2

Pirma reikia nuskaityti sena rakta, kad suzinoti ar ten 4C ar 4D. Bet kuri raktu dirbtuve tai gali pasakyti. Pagal katalogus, tai nuo 2000m Avensis turejo 4D, o reliai gali buti dar senas 4C 304,2Mhz man atrodo dirba japonijos rinkos masinos su vairu desineje.
O smart key maker netinka 4D70 raktams pririšti?Gal reiktų ir šitą daiktą prigriebt :think:
E

Popilas

Pas mane irgi tik vienas raktas buvo pilkas :) be centrinio be nieko . tai pasidariau 2 paprasta tai 45,e mokejau aišku dar signalizacija desiu

judasami

avensis d-cat 2006 pamečiau pagrindinį raktą, metus važinėjau su pilku atsarginiu. Prieš pora savaičių pagaliau suradau kas ne už brangiai padaro naują pagrindinį nuo atsarginio. Tai darė toks vaikinas raktinėje pylimo gatvėje, reikėjo pasiskambinti kad užsakytų raktą iš sandelio. kainavo 90 eurų

RDeEsser

Citata iš: judasami Įrašytas Vasaris 02, 2016, 12:20:59 PM
avensis d-cat 2006 pamečiau pagrindinį raktą, metus važinėjau su pilku atsarginiu. Prieš pora savaičių pagaliau suradau kas ne už brangiai padaro naują pagrindinį nuo atsarginio. Tai darė toks vaikinas raktinėje pylimo gatvėje, reikėjo pasiskambinti kad užsakytų raktą iš sandelio. kainavo 90 eurų
Pilku vadini be mygtukų tą paprastą raktą kur viduj tik čipas?
E

Bemsas

Del to Keymaker, tai nepasakysiu ar veikia su Avensis I. Su naujesnem masinom veikia be problemu.

judasami

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Vasaris 02, 2016, 13:57:04 PM
Pilku vadini be mygtukų tą paprastą raktą kur viduj tik čipas?

taip pilką be mygtukų

Bemsas

Citata iš: judasami Įrašytas Vasaris 02, 2016, 12:20:59 PM

Jei 90eur nebrangiai, tai kiek tada brangu?  :think:  Po 100eur padaro zmogui is gatves rakta, jei visi raktai pamesti.

Popilas

Jo be mygtuku tai siandie signalizacija isidejau prie to pačio ir casko tinka :)