Atsarginis uzvedimo raktas :)

Pradėjo Kalapiziukaz, Kovas 04, 2011, 16:46:11 PM

« ankstesnis - sekantis »

arytis

Tas pilkas servisinis raktas. Jis bardacioko nerakina.

Raiwis32

Laba .Gal ir man padesit ir paaiškinsit kaip užprogramuoti  toyota verso 2004 m  pulteli kuris visas kišasi i spynele ir vedasi su knopke. Turiu du pultelius abu pavarge kuriasi su abiem bet vienas neatrakina auto ,elementas pakeistas ne padėjo :-/ 

Bemsas

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Gegužė 09, 2016, 22:39:19 PM
Smart keymaker tavę turi gelbėt...

Nepades, nes jis risa raktus tik uzvedimui. Corolla Verso uzvedimui stovi cipas, o atidarymui pultas. Sistema kaip Avensis T25 tik rakto korpusas kitoks.

Raiwis32

Taip stovi cipukas .Nupirkau kita korpusa is ebey    (H-)  pasirodo per storas netelpa ikisti i spynele ,bet kodel centrinio nerakina  .Pakeiciau elementa dar senam korpuse ir nuo to jis nustojo rakinti  :think:

Bemsas

KOSmonauTAS

pirkau avensį iš užsienio. Atkeliavo su pilku raktu (be mygtukų) ir juodu (trys mygtukai). Tuo pilku ir atrakinu bei užkuriu automobilį. Juodą priprogramavau (ačiū forumui  :-) ), kad veiktų kaip centrinis užraktas su mygtuku, bet jo ašmenys kitaip išpjaustyti nei pilko(nerakina nei durų nei daiktadėžės). Tam kad turėčiau atsargini raktą:

1) Ar man užtenka nusipirkti naują geležtę ir įsidėti juodo pultelio smegenis?

2) Kaip žinoti ar mano automobilis turi imobilizavimo sistemą?

vytska

Logiškai mąstant, jei užvedi mašiną paprastu raktu, kuriame nėra vidurių (signalo transponderio, batareikos), tai reiškia, kad nėra imobilizatoriaus :think: aaaa?
vytska

KOSmonauTAS

Citata iš: vytska Įrašytas Liepa 01, 2016, 18:13:16 PM
Logiškai mąstant, jei užvedi mašiną paprastu raktu, kuriame nėra vidurių (signalo transponderio, batareikos), tai reiškia, kad nėra imobilizatoriaus :think: aaaa?

Pagrindinių ir pagalbinių raktelių galvutėse yra
įmontuotos mikroschemos, kurių dėka sistema
funkcionuoja. Taigi pasistenkite raktelių nepamesti.
Jei naudositės pačių pagamintu raktelio
dublikatu, negalėsite išjungti sistemos arba paleisti
variklio.

saltinis: https://dl.dropboxusercontent.com/u/72426892/AVENSIS_2006_LT.pdf

vytska

Na tu matai kaip čia viskas sudėtingai :-] . Aiškumėlis
vytska

KOSmonauTAS

Citata iš: KOSmonauTAS Įrašytas Liepa 01, 2016, 17:42:56 PM

2) Kaip žinoti ar mano automobilis turi imobilizavimo sistemą?

Gal kas žinot koks galimas būdas tai išsiaiškinti?

RDeEsser

Citata iš: KOSmonauTAS Įrašytas Liepa 05, 2016, 16:41:57 PM
Nu tai bl...,išsiardai raktą,išimi viską ką randi viduje ir bandai su tuščiu raktu kurt auto,jei užsives manau suprasi ir bus aiškumas ...
E

Venza

Citata iš: KOSmonauTAS Įrašytas Liepa 05, 2016, 16:41:57 PM
Nuimk plastmase apie spynele ir pamatysi rite ant uzvedimo spyneles ir elektronikos blokeli.Jeigu ant spyneles nieko nera,nera ir imobilaizerio.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...