Atsarginis uzvedimo raktas :)

Pradėjo Kalapiziukaz, Kovas 04, 2011, 16:46:11 PM

« ankstesnis - sekantis »

SaliD

Sveiki,

reikia pagalbos, manau tinka prie šios temos.

Vieną dieną nuvažiavus į parduotuvę nebesuveikė mano avensio rakto pultelis, atsirakinau raktu viskas veikia.
Pasikeičiau batareiką, niekas nepasikeitė, pultelis neveikia.

Ar galiu pats kaip nors pabandyt pataisyt? ar patartumėt kur kreiptis, kad pataisytų? beje turiu tik vieną raktą su pulteliu :(

Laisvidas

Citata iš: SaliD Įrašytas Sausis 04, 2017, 16:21:31 PM
Sveiki,

Vieną dieną nuvažiavus į parduotuvę nebesuveikė mano avensio rakto pultelis, atsirakinau raktu viskas veikia.

Ar galiu pats kaip nors pabandyt pataisyt? ar patartumėt kur kreiptis, kad pataisytų? beje turiu tik vieną raktą su pulteliu :(

Siaip buvo atvejis kai po atjungimo akumo nebeveike centrinis (is pultelio) ,bet po pusdienio  viskas prisiriso  kazkokiu budu :D
Siaip gal net nebatareikoj beda buvo?

slashas

Citata iš: SaliD Įrašytas Sausis 04, 2017, 16:21:31 PM
Sveiki,

Jei angliškai supranti, jei ką Google Translate pasinaudosi:
1. Driver door open and unlocked. Key out of the ignition
2. Insert the key and remove from ignition 2 times in 5 sec.
3. Close and open driver door 2 times in 40 sec.
4. Insert the key and remove it again from ignition.
5. Close and open driver door 2 times in 40 sec.
6. Insert the key in ignition,
7. Close the door,
8. Turn to on and back to lock in 1 second intervals. 1 time for add, 2 times for rewrite, 3 for confirmation 5 for prohibition. (yes, there is no ?4?)
9. Remove the key
10. Power lock will cycle to confirm
11. For add or rewrite mode within 40 sec of the confirmation,
A. press ?lock? and ?unlock? buttons of the FOB at the same time between 1 and 1.5 seconds.
B. within 3 sec press ?Lock? button for more than 1 sec and release.
C. If it?s correct, the power door lock will cycle once. If it?s wrong the door lock will cycle twice.

Rolkis72

Sveiki, pameciau savo Toyota Avensis T25 2004m pagrindini su trimis knopkutemis rakta,dabar liko tik servisinis pilkas be knopkuciu,pasiziurejau kinieciu internetineje parduotuveje Aliexpress yra raktu labai pigiai,tik nezinau kokia tiksliai rakto gelezte siam Avensiui tinka,bei ir kokis cipas turetu buti. Dekoju... :think:

RDeEsser

Kiniški raktai šūdas,linksta ir kūžta kaip aliuminiai.Dėl čipo ir pultelio dar daugiau bėdos...,geriausia pirkti šrote spynelę su pilnais originaliais raktais.
E

Rolkis72

Pulteli turejau kinietiska savo ankstesniame Avensis T22, be problemu man veike apie 2 metus,dabar sekmingai su juo vazineja mano kaimyno tevukas,del gelezciu tai nezinau,nejaugi jie tokie silpni?

RDeEsser

Kiek teko čiupinėti - visos kaip viena šūdinos ur liaunos.Korpusai irgi ne ką geresni,sukant raktelį žiojasi,skečiasi...,plastikui su laiku pakietėjus suskyla į šipulius.
E

Rolkis72

Na viskas tada aisku,vaziuosiu po srotus pasiklausineti,kad ne permokeciau,gal kas zino realia srotinio rakto kaina?

Rolkis72

Vakar srote pirkau kita Toyotini rakta,draugo tevas gamykloje padare kita gelezte ir per pazistamus programavo cipa,raktas masina uzkuria viskas tvarkoje,bet kazkodel raktas paspaudus knopkes neatrakina ir neuzrakina duru,kamine reikalas gali buti,bandziau pagal sio posto nurodymus ir pagal si video https://www.youtube.com/watch?v=ejVu8msVUTA

RDeEsser

E

Rolkis72

Pirkau srote nulauzta rakta tik del viduriu,viena knopke iskritusi buvo, 20 euru prase,paemiau uz 16

RDeEsser

Gali būti kad pultelio kodas netoks.Skiriasi dažniai kažkaip pas juos,nuo regiono priklauso ale...
E

Rolkis72

Kiek as zinau pulteliai yra dvieju dazniu  315MHz ir 433MHz , 315MHz skirti amerikos rinkai,o 433MHz europos rinkai,mano raktas nuo anglisko Avensio,kurio daznis turi buti taspats 433MHz

Rolkis72

Vienu zodziu truksta zodziu,vakar nuvaziavau i srota ir isbandeme daugybe Toyotiniu raktu,neivieno negalejome priristi prie mano Avensio,kad galetu valdyti centrini uzrakta,sroto savininkas issikviete savo pazistama kuris turejo daug Toyotu ir nekarta jam teko pririsineti raktus,tai ir jam niekas nesigavo,bandeme ivairius variantus ir niekaip,nors tu ka,vienu zodziu ten po keliu kombinaciju turi auto pereiti i programavimo rezima,kai istraukus rakta centrinis savaime uzsirakinti ir atsirakinti turi,bet mano atveju sio veiksmo pasmane neatsiranda,kazkokia mistika vyksta,uzkniso jau raktu rakineti duris,gal kam buvo irgi taip nutike,nes pas raktininkus nenoriu varyti,klausiau tai virs 50 euru nori.

augisz

O tai nera paprasciau sumoket tuos 50e ir nesukt pautu? Ar geriau galvos skausmas papildomas?