Atsarginis uzvedimo raktas :)

Pradėjo Kalapiziukaz, Kovas 04, 2011, 16:46:11 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Add mode - priristi nauja pulteli, kuris nebuvo priristas prie sitos masinos

tojo

Citata iš: Bemsas Įrašytas Balandis 04, 2014, 16:47:01 PM
Add mode - priristi nauja pulteli, kuris nebuvo priristas prie sitos masinos

ten trys zingsniai,
imobilaizerio pririsimas
tada mygtuku aktyvavimas
tada add mode,
cia tokai seka reik ir risti? o ne iskart reiketu add mode, tada tik imobilaizeris ir mygtukai,
ar sita seka yra tesinga?

Bemsas

Imobilaizeris ir pultas yra skirtingi dalykai. Kol neuzprogramuosi imobilaizerio - maisnos neuzvesi. Mygtuku aktyvavimas - cia pagal aprasyma pasiruosimas programavimui. Add mode - visiskai naujo pulto pririsimas. As tokiai budais nekarto nerisau pultu. Per kompa paprasciau priristi.

tojo

Citata iš: Bemsas Įrašytas Balandis 09, 2014, 09:20:21 AM
Imobilaizeris ir pultas yra skirtingi dalykai. Kol neuzprogramuosi imobilaizerio - maisnos neuzvesi. Mygtuku aktyvavimas - cia pagal aprasyma pasiruosimas programavimui. Add mode - visiskai naujo pulto pririsimas. As tokiai budais nekarto nerisau pultu. Per kompa paprasciau priristi.

eiliniam mirtingajam ta imanoma padaryti su pc?
beje kiek kainuoja tas pririsimas?

Avensis Verso 2005.07

Šiauliuose priešais Autobusų stotį dariausi vien čipą (nes vienas raktas buvo perskilęs ir čipas pamestas), tai kainavo 100 Lt. Prieš tai garažėliuose bandė "pagaminti" čipą už 40 Lt., bet per mažai įrangos turėjo, kad nuskanuotu Toyota duomenis  (H-)

MaXas

Parsisiunciau is ebay nauja rakta (neispjauta), ispjovimas kainavo 20lt, raktas ir paniasiai. nusipirkau sena rakta is sroto 50lt. susirinkau, suprogramavo nauja cipa uz 100lt. reziume gavosi iki 200lt.

Bemsas

Kam pirkai rakta is sroto, jei pirkai nauja is Ebay?

GALLANT

O kazi eina priristi chipa, jei turiu tik pirma rakta, bet neturiu master rakto.

MaXas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 25, 2014, 19:42:23 PM
Kam pirkai rakta is sroto, jei pirkai nauja is Ebay?
Raktas is sroro reikalingas, nes jo vidurius perdedi i ispjauta rakta, nes is ebay tik gelezte su korpusu. o mygtukai persimeta is seno, nes kitaip valdymo neturi. valdyma prisirisau pats, labai nesunkiai!

MaXas

Citata iš: GALLANT Įrašytas Rugsėjis 25, 2014, 22:12:03 PM
O kazi eina priristi chipa, jei turiu tik pirma rakta, bet neturiu master rakto.

svarbu turi viena rakta, kuris naudojamas, to uztenka. Man cipa kai pririsinejo, idejo nauja, o sena atidave. Kiek supratau reikia ji keist, na kai nezinai, tai ir tiki :D vistiek 100lt kainuoja

naujas32

Citata iš: Mariukass Įrašytas Rugsėjis 25, 2014, 15:59:36 PM
Parsisiunciau is ebay nauja rakta (neispjauta), ispjovimas kainavo 20lt, raktas ir paniasiai. nusipirkau sena rakta is sroto 50lt. susirinkau, suprogramavo nauja cipa uz 100lt. reziume gavosi iki 200lt.
dar pridek vaziavima i srota kuro kaina, o raktas naujas kainuoja 250lt tai nlb apsimoka siuntinetis vazineti po srotus is kart varai kur daro ;) praktiskai tas pats gaunasi

kosmosiukas

tai nebrandei 250 cia jau su pririsimu , su viskuo ?
pazystamas viena teturejo b5 pasatui pliusui, tai rybalkoj nuskendo rakciukas :D ir nei atsarginio turejo nei ka, tai pagal spynutes ten taike , viska kita tai sumoj ten gerai tukstantis gal gavos :D aisku cia trejeta metu gal atgal (j)

naujas32

Citata iš: kosmosiukas Įrašytas Rugsėjis 27, 2014, 14:22:35 PM
tai nebrandei 250 cia jau su pririsimu , su viskuo ?
pazystamas viena teturejo b5 pasatui pliusui, tai rybalkoj nuskendo rakciukas :D ir nei atsarginio turejo nei ka, tai pagal spynutes ten taike , viska kita tai sumoj ten gerai tukstantis gal gavos :D aisku cia trejeta metu gal atgal (j)
taip su viskuom 250lt siauliuose prie stoties, bet ispradziu norejo daugiau pasakius, kad jau pazystamui padaret uz 250lt, nusileido

GALLANT

Citata iš: Mariukass Įrašytas Rugsėjis 26, 2014, 13:36:38 PM
svarbu turi viena rakta, kuris naudojamas, to uztenka. Man cipa kai pririsinejo, idejo nauja, o sena atidave. Kiek supratau reikia ji keist, na kai nezinai, tai ir tiki :D vistiek 100lt kainuoja
Tai, kad raktininkai priris as tikiu, man idomu ar su techstream eina priristi neturint master rakto.

Bemsas

Citata iš: GALLANT Įrašytas Rugsėjis 27, 2014, 22:25:07 PM
Tai, kad raktininkai priris as tikiu, man idomu ar su techstream eina priristi neturint master rakto.

Man atrodo nerisa. Kad priristi be raktu reikia vesti PIN koda, kuri gauni Online pagal VIN koda.

Raktininkai turi specialius irenginius. Kainos irgi skirtingos. Man kadaise reikejo padaryti rakta Toyotos pagal degimo spyna ir priristi (nupirkta masina buvo be raktu), tai visi kaip sisitare prase 600lt. Pazystamas raktininkas padare viska man uz 50lt :D