Sėdynių užtiesalai

Pradėjo volga, Kovas 06, 2011, 16:20:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

volga

Sveiki, mano mašiniukyje , kai nusipirkau, ant sėdynių buvo užmauti odiniai užvalkalai, šeimininkas sake, kad tai originalūs avensio užvalkalai, jis juos pirko, pirkdamas mašiną ir sulig naują aprenge. Užvalkalai atrodo super, reikia gerai įsižiūrėti, kad suprastum, jog sėdynės nėra originaliai odinės. Bet jie šiek tiek pasidėvėję jau, ir norėčiau pasikeisti. Gal žinote kas, kur galėčiau gauti jų pirkti ir kiek tai man kainuotų. Ačiū.
04 Avensis 1,6 sedanas
02 Camry 2.4 pulemiotas

zally

Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

volga

Ebay neradau konkreciai Avensiui, bet radau tarp masinikes popieriu uztiesalu dokumentus, o pagal juos - tiklalapi       http://www.hts.no/images/SETETREKK_2009.pdf     manieji , pasirodo, vadinasi  LEATHER LOOK - juodi. Tikrai pateisina savo pavadinima.... Viso komplekto kaina 5000 NOK , bet LT manau turetu buti pigiau. O jei ir ne pigiau, tai 2000 Lt uz "odini" salona masinai, kuri kainuoja virs 20 000 lt - manau nera brangu.
04 Avensis 1,6 sedanas
02 Camry 2.4 pulemiotas

Memelis

Nežinau, man tie visokie užtiesalai tai ne rimtai atrodo. Na, nebent nusiperki auto ir salonas būna užnešiotas, tad nėra ką daryt. Šiaip tai gal už tokia kaina ir bus kas geresnio, kiek esu matęs įspūdžio nepaliko...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

mmersass

Tie Leather Look baisiai atrodo kaip koks maisas uzmautas...
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Animal

Nu jo... tikrai, kad baisus :) Ir seip jei pas tave jei pats salonas tvarkingas tai tikrai nereikia deti tu uzvalkalu.  Na bet cia tau spresti, kaip tau labiau patinka.

O del kainos tai cia kaip uz uzvalkalus moketi ~2000lt kurie sudaro 10% masinos vertes i automobili kuris 20000 kainuoja tai cia man nelogiska...

Beje idomu pasidare ar uz ta suma ar dametus kazkiek + neiseitu sudeti naujo salono is kitos auto? :)

volga

Na tose fotkese ten neatrodo tikroviskai, siaip pas mane uzvalkalai prie sedyniu priglude kapitaliai...... nezinau gal tik per ilgesni  laika taip gavosi, gal turi susisedeti ....... As irgi anksciau neigiamai ziurejau i visokius uzvalkalus, bet sitie odiniai pakeite mano nuomone.... Avensio maiso drobes salonas, sutikite, siek tiek nuobodus ir niurus, o odos blizgesys pagyvina vaizdeli.....

O kam deti kita salona ir moketi brangiau, jei isvaizdos skirtumas nedidelis??? :)
04 Avensis 1,6 sedanas
02 Camry 2.4 pulemiotas

Memelis

O tai pradžioj pasidomėk, kiek tas salonas kainuoja. Gal ne taip ir brangiau gaunasi. Šiaip tai su tais visokiais pagražinimais tai čia skonio reikalas. Kiek žmonių, tiek nuomonių. Man, pavyzdžiui, ir paprastas salonas gražus. B)

Kendis

Yra imoniu kurie apsiuva oda salona, galima ir dermantinu ir tikra. Kaina apie 2000 kaina. Odini salona rasti galima tik is anglo kaina butu apie 1000 lt, bet velgi priekine kede bus nepatogi ir apsipkes netiks.

arunaskeras

http://www.autogedas.lt/
cia esu klauses, tai sedyniu apsiuvimas verso automobiliui kainuotu 1200 lt
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

volga

Avensio fotkeje - Nera kalbos - gerai atrodo, tik apatine paneliu dalis tada irgi sviesi turetu buti. Ir dar  - kazin i kuria puse sautu sedyniu airbegai?:)
04 Avensis 1,6 sedanas
02 Camry 2.4 pulemiotas

zally

Leather Look tai ne oda, o jos pakaitalas.:D
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Memelis

Man tai tas apsiuvimas del airbag'u irgi kazkaip nerimtai atrodo... Saugumas yra saugumas, nelabai noreciau rizikuot...

volga

.....uztat ne vienas gyvunas nenukentejo......vat ;)
04 Avensis 1,6 sedanas
02 Camry 2.4 pulemiotas

m4nt45

Citatavolga parašė:
   O kam deti kita salona ir moketi brangiau, jei isvaizdos skirtumas nedidelis??? :)

na matai isvaizda yra viena.... atrodo graziai bet juk pats zinosi kad pas tave kaskokia padielka.... zinai kaip sako, skupus moka 2 kartus.... tai ar negeriau viena kart daugiau sumoket, bet susidet taip kaip turi but...ir tarnaus kaip priklauso.... o su tais uzvalkalais tai pats supranti.............. :)
I always tell a truth,even when I lie
http://www.youtube.com/watch?v=IPlfOProCy8