Corolla E12 facelift. Kas pasikeite

Pradėjo D0natas, Kovas 23, 2011, 20:03:50 PM

« ankstesnis - sekantis »

D0natas

Sveiki,

Dairausi pirkti E12 ir pastebejau, kad nuo 2005 siek tiek pasikeite auto. Norejau paklausti, kas keitesi, nes be priekiniu faru daugiau nematau kitu pasikeitimu, o internete nerandu info.
Kitas klausimas: Europiniu auto esu pastebejes pagal VIN JDM, UK ir lygtais Ispanu surinkimo. Ar yra koks skirtumas? Ar skiriasi JDM ir UK kokybe?

Memelis

Citatadoncius parašė:
SKitas klausimas: Europiniu auto esu pastebejes pagal VIN JDM, UK ir lygtais Ispanu surinkimo. Ar yra koks skirtumas? Ar skiriasi JDM ir UK kokybe?
Tu perki ne naują, o naudotą auto, tad tas surinkimas tau šimtas metų. Nors nemanau, kad ir čia būtų skirtumas. Geriau žiūrėk, kaip jį buvo eksploatuota, bendrą jos stovį, o ne surinkimą. Tokia mano nuomonė.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

D0natas

CitataMemelis parašė:
Tu perki ne naują, o naudotą auto, tad tas surinkimas tau šimtas metų. Nors nemanau, kad ir čia būtų skirtumas. Geriau žiūrėk, kaip jį buvo eksploatuota, bendrą jos stovį, o ne surinkimą. Tokia mano nuomonė.

Na bukle tai tikrai ziuriu. Pavyzdziui pazistamas turi Yari is JAV, tai sake JDM surinkimas smarkiai skiriasi nuo Europinio varianto. Nebent jam geras variantas papuole.

Memelis

Amerikietiski variantai visada pigesni buna. Tokia nuomone ne vienas mano pazistamas yra issakes kurie tiesiogiai dirba su automobiliais. Ar tai bus Toyota, ar BMW, ar Audi, europietiskas variantas geresnes kokybes... Tiek apdaila, tiek surinkimas...B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Henris

Nu nesakykit, surinkimas yra svarbu, gal ne kiek surinkimas, o kokiam regionui skirtas auto. Gal Toyotom tai neglioja, bet kai parvaro kokias audines is ispanu tai jos supuva ant akiu, negu kad toks pat modelis skirtas tarkim skandinavam. Netgi nuo regiono skirtumo ir skirtingi skysciai pilasi, is ispanijos arba pietu prancuzijos parvarytos auto buna su -5 antifrizo koncentratu, po to ziema lietuvis krapsto galva ir sako kodel man nesildo peciukas. Manau regionai svarbu...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

zally

Kai keli tema, rasyk isamiai apie koki varianta snek HB, SEDANAS ar WAGONAS. Pats zodis facelift rodo, kad pakeitimai yra daromi proekineje auto dalyje.Siuo atveju visose modifikacijose keitesi bamperiai, ju tvirtinimas, halogenai, HB faros , kapotas, variklio apsauga dyzeliui, smagratis ir dar daug visokiu mazmoziu kas liecia komforta.Japonu surinkimas nesiskiria nuo EU pagal dalis(skiriasi tik kodai), kokybe yra zymiai geresnė uz anglisko HB surinkimo.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

D0natas

Buvau pamiršęs paminėt tipą. Kalbu apie HB.
Kad tepalai, antikorozinis, antifrizas skiriasi tai čia faktas. Visa tai išsprendžiama.
Bet yra gamintojų, kurių auto kokybė priklauso ir nuo gamyklos, kurioje pagaminta. Todėl ir klausiu, ar Toyotoms yra koks skirtumas.