Vaira purto

Pradėjo Minde9999, Kovas 14, 2011, 22:54:46 PM

« ankstesnis - sekantis »

Minde9999

labas,
toki klausimeli turiu. Uzsidejau r-16 205 -50  ratukus , isbalansavo lyg viskas normaliai ,bet vaziuojant 100km/h purto vaira, na ratai lyg tiesus nera niekur ilenkta, tik yra dabar vienas niuanselis pas mane centrine 54 ,o ratu 57 ar tai gali itakos daryti,, ? su zieminem r14 viskas puiku zieminiu ratlankiu cntr 57 vairo nepurte.
dekui

mmersass

CitataTESTBOY parašė:
labas,
toki klausimeli turiu. Uzsidejau r-16 205 -50  ratukus , isbalansavo lyg viskas normaliai ,bet vaziuojant 100km/h purto vaira, na ratai lyg tiesus nera niekur ilenkta, tik yra dabar vienas niuanselis pas mane centrine 54 ,o ratu 57 ar tai gali itakos daryti,, ? su zieminem r14 viskas puiku zieminiu ratlankiu cntr 57 vairo nepurte.
dekui
ziedus gal reik istekint
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Minde9999

aisku tai pradziai reikes prasyt ,kad istekintu centravimo ziedus

oscar666

o tai tu cia kaip supratau jau vasarines uzsidejai?ne per anksti?na o daugiau nieko cia nepridursiu,aisku,kad del balansavimo,arba del centrines skyles..ismatavimai cia ne prie ko,bent jau vairo purtymui...
lygis

mind

Citatammersass parašė:
CitataTESTBOY parašė:
labas,
dekui
ziedus gal reik istekint

Padangų pažeidimai irgi turi įtakos.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

dtinas

del centrines skyles greiciausiai purtosi.

mind

Ratai lieti ar skardos, gal veržlės netinkamos pvz.: lietiems ratams skardinių veržlės susuktos, nepavyksta gerai sucentruot ir šiaip be žiedų reikia labai atsargiai veržt ratus, kad  susicentruotų.

umunas

dar reikia nepamiršti, kad jei kartais naudoji tas pigias apsaugines veržlės, kur tik su spec raktu atsisuka, tai labai dažnai jos būna gerokai sunkesnės už paprastas ir dėl jų baladojasi ratai. čia aš iš asmeninės patirties sakau.

Minde9999

verzles lietim ratlankiam skirtos.. vat dabar ,kai priminej ,kad be ziedu reikia atsargiai verzt ratus .. ,kai dejau ratlankius sunku buwo uzsukti turejau su domkratu tiesiog paleist zemyn ,kad ratas atsiremtu i zeme ..manau ,kad bus kazkiek kreivai mano prisukta . . butinai ziedu reikia ... ,kai istekins pranesiu situacija ..
dekui visiem uz info ..:)

gintarsen

Greiciausiai problema bus del iscentravimo ziedu nebuvimo,nes praktiskai domkrato pagalba isgaut centra gan sunku.Is patirties zinau;)

ryckak

yep, 99% jog neisscentruoti ratai, be centravimo ziedu nieko nebus, tik centravimo ziedai buna ant lietu disku, ant skardiniu nesu mates, kad butu.

Minde9999

istekino centravimo ziedus .. viskas gerai jau vairo nepurto :)

Minde9999

problemos toliau tesiasi vairo nepurte kuri laika.. pradejo vel nesamones darytis ..lietus prasuko anr stakliu viskas gerai ..sako padangos nupirkau dvi naujas padangas tas pats .. svarelius dejo isoreje.. nu tas pats.. nieko nezinau rytoj desiu r-14 ziemines su jom problemu nebuwo.. tai sako gali but vidines granatos isejusios is rikiuotes(kliba) jau nezinau .. vaziuosiu pas mechanikus..
arba gal kas galetu pasiaukot pas ka 4*100 cnt 54 ,bent trumpam prasibandyt gal blogai prasuko ant stendu.. nelikciau sklolingas :)

mind

CitataTESTBOY parašė:
arba gal kas galetu pasiaukot pas ka 4*100 cnt 54 ,bent trumpam prasibandyt gal blogai prasuko ant stendu.. nelikciau sklolingas :)

Pas celicistus reikia prašyt ten atrodo tokie ratai eina.