Pirkt ar nepirkt toyota avensis?

Pradėjo Daras, Lapkritis 04, 2008, 14:37:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

Daras

Sveiki. Anksciau neteko susidurt su toyota, tai ziniu apie ja maza. Gal kas galetu apie ja placiau papasakot, o konkreciai apie Avensis nuo 97m. Kaip vaziuokle pas jas, daug remonto ir islaidu reikalauja? Kaip reikalai su rudijimu? Ir koki varikli geriau rinktis, benza ar dyzeli,kurie patvaresni? Ekonomiskumas irgi ne paskutinej vietoj, tai labiau linkstu prie dyzeliu. ir ar verta daugiau pataupyt ir pirkt d-4d vietoj paprasto td? Is anksto aciu uz issamius ir argumentuotus pasisakymus

NNZ

na jei tau nebutinas galingumas ir nelabai rupi metai tai tada imk 2,0td jei prie dyzeliuko linksta. Vaziukle dideliu problemu neturi, bedos tame kad galiniai sailenblokai barska, bet ten istikruju metalas sudiles, o gumos sveikos. Pas kaikuris musa i vaira, dazniausiai buna, kad kliba ties virsutine vairo kryzme. Variklis beveik neuzmusamas esu ir be antifrizo vaziaves ir su uzsalusiu svarbiausia tik tepalus keist laiku, pardaviau pries metus tai dar vazinejas, o as ja 5metus dralinau, pardaviau kad jau reikejo amortikus, spyruokles keist na realiai visa vaziuokle.  Rudija tik tada jei yra gavusi smugi kad ir mazai kampukai vistiek pradeda rudyt. Neimk paciu pirmu gamybos metu, kaip ir visu pirmo leidimo metu masinos kokybe bogesne. Esu su carine e su avensisi 2,0td daba vazineju su d4d tai esu daug ka isbandes apie jas tiesiog arba as laimingas arba jos istikruju nebyra. Blogesne situacija su D4d prieziura brangesne.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Sulinys

Patvararesnis td d4d sangaba labai pareina + brangi,vaziuokle labai paprasta 1.6 nesiulau 1.8 is benzinu maziausiai ima kuro 2.0 viskas gerai traukimas daug geresnis negu 1.8 bet jau kuro ima daug.

kubilas

Kas liecia  D4D-daug jautresnis kurui,nepatinka nei raudona ,nei zalia,manau ,kad ir rusiska nesveika,nes rusai vengia siu varikliu(kai toyotas dar nesunkiai turginiai parduoda).tepaliukas turi buti keiciamas laiku ir sintetika.maziau galva skaudes po to.kas del traukos-eina super-garas pagreitis,ne visi benzinai taip eina ir labai ekonomiskas.ypac trasoj.man autostrada einant 130 rodo iki 3apsukas ir apie 6l/100km.

VVV111

As neseniai nusipirkau 2.0TD varikliu avensi, tai dabar suku gava kokius tepalus isipilt :| mastau apie Liqui Moly 5w-40 pilnai sintetiniai.
Kokia jusu nuomuone apie siuos tepalus?

NNZ

na kaip tokiam traktoriukui tai net pergerai :) o jei rimtai jei kisene leidzia tai l.geri tepalai castrol klase tik pigiau.

VVV111

Yra proga uz didmenine kaina nugriebt situs tepalus, bet va vienintele dilema tai ar nebus jjie man perskysti? kad neisbegtu poto per tarpus:|

NNZ

na pas mane havoline ultra 5w40 supilti tai nebega (D4d) variklis tai neturetu ir pas tave begt. Jei bega tai gall jau keist reikia tarpines :)

VVV111

Na siuo metu esantys tepalai tai negeba, tiesa masina nuo penktadienio turiu, tai ir mastau taip atsizvegdamas, kad nepirmos jaunystes variklis. Manau pilsiu pilna sintetika, nes variklis tai zinau, kad tikrai geras :)

Memelis

Paziurejau, kad oficialus atstovas siulo Mobil Super FE 5W-40. Pas mane lyg tie ir yra.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

kaktusas

Siaip apie tepalus yra atskira tema, bet aisku paprasciau uzklaust bet kur..

O -Pirkt ar nepirkt toyota avensis?- ? Zinoma kad pirkti, negi dabar klubo nariai savo automobiliukus peiks :)

VVV111

Siaip kas del toyota avensis tai rekuomenduociau pirkti, va pats neseniai nusipirkau ir labai patenkintas esu. Tiesa as rinkausi su 2.0TD varikliu tai turiu pasakyti kad teko pamatyt tikrai daug egzeplioriu su nudroztais varikliais :| uztruko man gan ilgai kol radau tinkama varianta. tad patariu tikrai nepirkti jei jau kyla abejoniu kad kazkas netvarkoj su varikliu, o tegu pasiziuri kur servise

wisper

Na as Avensis turiu jau pusantru metu ir dar neteko daryt nieko rimto, keliolika litu perdegusiom lemputem, 60 lt svietimo kampui reguliuot ir keli litai saugikliui :) dideliu problemu tikrai dar neiskilo ir tikiuosi neiskils ;)
Jei automobilis trukdo šeimai, reikia mesti... ... šeimą... :)

Toyota Avensis I 1.6l. 81kW.

[

VVV111

Taip ir buna kai nusiperki isties gerai islaikyta masina, o paskutiniu metu pats kai ieskojau sau avensio tai pastebejau kad yra privezta daug sudinu egzemplioriu, labai daug yra dauzti ir sulipdyti, perdazyti.
Tad patariu rinktis atydziai. Pilnai tikiu kad pries metus ar du buvo vezami i lietuva geri avensiai. Paziurekit www.mobile.de kokios yra avensiu kainos vokietijoj, ir paziurekit tapati autopliusa, man tai jau net nervas buvo paemes kaip galima privezti nudroztu masinu ir tiketis kad lietuvis poto sumokes uz ja kaip uz gera.

NNZ

oi patikek kaip leituviai perka siulai tu jam istikruju gera masina tik aisku brangiau tai jam netinka, o paskui nusiperka pigiai ir verikia kad blogi pardavejai...