Pirkt ar nepirkt toyota avensis?

Pradėjo Daras, Lapkritis 04, 2008, 14:37:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

VVV111

Na zinai ziurejau as uz maza ziurejau uz didele kaina ir budavo visokiu variantu, bet vistiek galiausiai suplojau 4500 euru, bet esu tikrai patenkintas tuo variantu, kuri nusipirkau :) Va tik reikes stabilizatoriaus trauke pasikeist ir dirzus su tepalais, tai bus kaip ir visi butini remontai :) dar tiesa masina buvo be signalizacijos ir ant galines asies buvo skirtingos padangos tai teko iskart nusipirkti ziemines, tai sakyciau gal ir permokejau siektiek, bet man asmeniskai toje masinoje truksta tik sestos pavaros ;)

mind

Pirk "bulką" ar "pasatą"- būsi tikras lietuvis. :):):)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

VVV111

Zinai Mind nekiekvienam dar lietutuviui patinka tos bulkos ar pasatai, man asmeniskai isvis nezinau kodel zmones perka bulka o ne toyota, juk uz tuos pacius pinigus galima butu kazka ir is toyotos modeliu pasirinkti, o beje bulka ir pasatas tikrai nebuvo patikimesnes masinos pagal TUV statistika.
Cia galima rasti TUV ataskaitas nuo 2004 metu www.anusedcar.com
;)

Daras

Dekui visiems, kad apsvietet mane;) Nusprendziau pasilikt prie 2.0TD arba 1.8 benzo, kuris is rastu pasirodys geresnis ir maziau nudroztas, ta ir pasirinksiu. Nereikia man ten super traukos, svarbiausia, kad ilgai ir be didesniu islaidu tarnautu.

mind

CitataDaras parašė:
Dekui visiems, kad apsvietet mane;) Nusprendziau pasilikt prie 2.0TD arba 1.8 benzo, kuris is rastu pasirodys geresnis ir maziau nudroztas, ta ir pasirinksiu. Nereikia man ten super traukos, svarbiausia, kad ilgai ir be didesniu islaidu tarnautu.
Benzas bus mažiau padrožtas, kažkaip retenybė gaut gerą dyzelį- nebūtinai toyotos. Kas dėl išlaidų, tai jau kaip pasiseks. Saviškės remontui esu išleidęs 160 Lt. ir tai per 20 mėn. nors ir nuvažiuota neperdaugiausiai tik 20000 km. Kuro sąnaudos kaip benzino mane tenkina.

kaktusas

Tai mind ne per didziausios islaidos remontui, ane :) gyvent galima :)
Mano islaidos irgi dziuginancios, kaip tik suejo metai, kai turiu avensi, nuvaziuota 56000, detalems ar remontui apie 300lt - t.y. 3x2 artimu halogenai ir ta ortakiu dezinfekcija. (neskaiciuoju visu variklio dirzu keitimo nusipirkus auto, o tepalu ir padangu keitimas, filtrai tai ne remontas juk)
:)

mind

Taip net juokas ima- išlaikymas pigiau grybo :)

VVV111

Mano tevas nuo praitu metu vasaros irgi eksplotuoja avensi, tai po pirkimo i pakaba ikiso 300 lt ir iki siol nieko iskyrus tepalus keicia ir salera pila (aisku neskaiciuojant dirzu ir padangu)

Smac

na cia kaip pasiseks, man pvz nelabai sekasi, spyruokles pakeiciau visas, vairo kolonele restauravau, diskus priekinius stabdziu tekinau, kaladkes keiciau, tepalai, filtrai... siaip nesiskundziu Avensiu :) man patinka sis auto... tuoj sueis metai kaip vazineju... eh reiks draudima atnaujinti :)
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

kaktusas

Taigi, juk nereiskia kad ir mums neateis laikas si bei ta keist :|

Smac

Taip nieko nera amzino, bet i pagrindini temos klausyma vis tik sakyciau: TAIP, pirk Toyota Avensis :)
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

waudrius

Sveiki,
Galvoje sukasi mintys apie naujos masinos pirkima. Pradzioje 100 proc buvau isistikines, kad jamsiu arba VW Passat 1997-2001, arba panasiu metu Audi A6. Prisiklauses DAUG nuomoniu apie "aliumines" ju pakabas ir ~1500 Lt/metus ju sutvarkymui, pradejau keisti savo nuomone. Pradejau dometis japonais ir ypac Toyota Avensis. Internete praleidau jau kokias 50 valandu skaitydamas visokius review lietuviu, rusu, anglu kalbomis. Kokia susidariau nuomone: Toyota Avensis visi giria, apie senaja Toyota Carina isvis legendos sklando, bet... Mane sudomino tik Avensis po facelift'o 2000m, nes zymiai geriau atrodo vidaus panele ir galiniu faru restylingas. Domina taupesnis vaziavimas, todel linkstu prie dyzelinio varianto, bet nuo 2000 metu visi dyzel D4D, daugelis forumuose kalba, kad ankstesni dyzeliniai varikliukai zymiai paprastesni ir ilgaamziskesni buvo, taip pat minima "firmine" smagracio ir sankabos liga... D4D varikliuose berods aliuminis blokas atsirado. Ar kas realiai jau susidure su D4D varikliu remontu ir kiek kainavo sio "stebuklo" remontas? Ar istiesu jis toks nepatikimas ir sudetingas ir nuo jo reikia begti "po dalse" kaip raso rusai? I masina galiu investuot apie 20 t. Lt. Tai gi ar verta ieskoti ir pirkti 2000-2002 2.0 D4D "Linea Sol" Avensio? Kaip Jums toks variantas: http://www.manoauto.tvk.lt/LIETUVISKOS%20NUORODOS/avensis%202002.html

NNZ

jei tu uz tokia nori kaina pirkt kaip skelbime tai as tau pardauodu savo ir jau su pakeista sankaba (universalas)... na man dar prie variklio nereikejo nagu kisti tai negalliu pasakyt kokios ten aplinkybes siaip tie naujieji variklliai labai rekalauja grazios prieziuros laiku keisti tepalus, filtrus, su tepalais irgi reik atsargiai geriau jau isbandytus imt geriau neeksperimentuot, pasitaiko kartai jau parduodama su pakeista sankaba, bet cia turi but laimingas kad tokia gaut.   Tai va dar yra pas tevuka caravan pilkas '01 neaisku kaip ten sankaba ir '02 sedanas ten jau geras variantas.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

VVV111

Manau geri tepalai, laiku dazniau keiciamas kuro filtras bei kokybiski dyzeliniai degalai pvz Neste, turetu nesukelt jokiu problemu su varikliu, nes siaip sake kad vienas purkstukas tiem d4d 1400 Lt.

mind

CitataSmac parašė:
na cia kaip pasiseks, man pvz nelabai sekasi, spyruokles pakeiciau visas, vairo kolonele restauravau, diskus priekinius stabdziu tekinau, kaladkes keiciau, tepalai, filtrai... siaip nesiskundziu Avensiu :) man patinka sis auto... tuoj sueis metai kaip vazineju... eh reiks draudima atnaujinti :)

Išvada: buvo bloga "tarpinė", dėl kurios susidėvėjo tos detalės arba protinga "tarpinė"- pardavė mašiną, nes matė, kad daug remonto laukia. :):):)