Šoninės juostelės (moldingai) Corollai Verso

Pradėjo Rober, Rugpjūtis 31, 2011, 14:15:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

Rober

Sveiki. Kaip žinia, daugelis  Verso neturi   moldingų ant durelių. O tai, anksčiau  ar  vėliau baigsis  dažų pažeidimu, o gal ir  įlenkimu stovėjimo aikštelėje. Šoninių moldingų kainos Tokviloje (juodi - 390 Lt, kėbulo spalvos -810 Lt) akivaizdžiai neatitinka realybės.
Pasidalinkite patyrimu kaip sprendžiate tą problemą ekonomiškiau.

dtinas

ekonimiskiau ieskotis srotuose, bet sunkiai berasi turbut. As is Volietijos nusipirkau masina, ji jau buvo su moldingais kebulo spalvosB)

Toyminde

Esu matęs gražiai klijuojamą storoką juostą, kuri yra sukurta tam tikslui, būna skirtingų spalvų, nekainuos nei 1/5 tavo minėtų pinigų ;)

Magirus

Toiminde, kur matei ju pirkti ? Mano Versiukas taip noretu pasigrazinti, apsisaugoti.

dtinas

http://www.pentagontoyotaparts.co.uk/verso-2004-2008-door-mouldings-pz415-e8522-00-i274.html

pas mane tokie nudazyti kebulo spalva. Kad kazkokie originalus graziai ziuresis, nemanau..

Toyminde

CitataMagirus parašė:
Toiminde, kur matei ju pirkti ? Mano Versiukas taip noretu pasigrazinti, apsisaugoti.
Atsiprašau, bet pats jų nepirkau, esu tik matęs, tad neatsimenu kur :| Pagooglink, gal LT jų rasi, jei ne - kolegos meta linkus.

MAIKIS

Jus tik nesijuokit bet pazystamas pasidare moldingus is saluotes ar briuselio net nezinau bet medinis ir forma grazia padare kaip originalas atrodo plius nusidaze kebulo spalva net nebuciau pasakes kad cia mediniai :D bet atrodo liuks :) o jei nori kad butu maziau pastangu nuvaryk pvz i signeda ir pasirink pagal ismatavimus kas tau daugiau tinka ;)
Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

MAIKIS

Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

Bemsas

Toyminde

Čia jau fantazijos reikalas - statybinių medžiagų skyriuje (plastikinių langų apdailai) yra ir platmasinių lipnių juostų, kur galima jas nudrožti iki reikiamos formos, nudažyti norima spalva...B)

Rober

Ačiū visiems, tapo gerokai aiškiau. Šeštadienį buvau Signedoje (Lukšio gatvėje), ten jie neturi  absoliučiai nieko.
Internetu pirkti, nepačiupinėjus nelabai mėgstu. Autoaibėje radau juodus už 99 Lt (5 m juosta), bet jie faktiškai skirti bamperiams. Bandau įsivaizduoti kaip atrodytų ant durelių ir pirkti nesiryžtu. Ten jie jau su lipdukais, bet kas būtų jeigu nepatiktų ir norėčiau nuplėšti? Ar sveiki liktų dažai? Be to dabar pradėjau galvoti, kaip gražiai priklijuoti. Tikriausiai, kad būtų visur tiesiai ir vienodai, ne taip jau lengva? Štai taip mano gera iniciatyva ir prigeso.... :(  Reikia domėtis toliau.

mmersass

Na jei veliau noresi nuplesti juosteles, tai liks pilnai nenusiplesusi lipni juostele :(
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Toyminde

Nu va, radai juostą, o rankų tiesumo niekas tau nepridės :D Jei pasiryši - matuok su liniuote, daryk atžymas - apsidrausi nuo kreivo priklijavimo. Jei dar bijai - ieškok kas padės. + Juostą, kad ir minkštą, gali prieš klijuojant nusidažyti norimą spalva, dažymą reguliariai gali tekti kartoti...

Rober

CitataToyminde parašė:
Nu va, radai juostą, o rankų tiesumo niekas tau nepridės :D Jei pasiryši - matuok su liniuote, daryk atžymas - apsidrausi nuo kreivo priklijavimo. Jei dar bijai - ieškok kas padės. + Juostą, kad ir minkštą, gali prieš klijuojant nusidažyti norimą spalva, dažymą reguliariai gali tekti kartoti...
:D:D:D Dėkui,  Aš irgi galvoju, kad reikėtų matuoti su liniuote ir daryti atžymas kur klijuoti. Bet nežinau ar jau radau juostą. Gal chromuota būtų geriau, juk būna ir tokių. Mano Versiuke chromo yra (tojotos ženklai, bagažinės dangčio juostelė, žibintai, ratlankiai),  o juodos -  tik padangos.